Gość Grzehoo Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 To Audiosurf nie jest darmowy? Ściągnąłem wersję bez cracka/seriala, waży jakieś 400 MB, więc to chyba nie demo. Na oficjalnej stronie piszą, że jakiegoś steama trza mieć - co to jest? Cytuj
wozek 77 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Byla kiedys o tym mowa na forum. Sciagasz klienta z tej strony . Placisz za giery przez neta i wtedy masz mozliwosc legalnego sciagniecia ich na kompa. Nie pamiętam ile kosztuje audiosurf. Cytuj
FinnMacCool 0 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Tak szczerze to muszę przyznać, że PS2 u mnie kurzy się w szafce, a blaszak pracuję pełną parą Nie dziwota w sumie skoro ujeżdzam naraz Bioshocka, Gears of War, Call of Duty 4 i nowego Medala Ale za dużo tch fpsów, chba odświeżę sobie na jakiś czas Plejaka, co by samotny się nie czuł :] Cytuj
molly 311 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 To Audiosurf nie jest darmowy? Ściągnąłem wersję bez cracka/seriala, waży jakieś 400 MB, więc to chyba nie demo. Na oficjalnej stronie piszą, że jakiegoś steama trza mieć - co to jest? jest tez mozliwosc zaciągnięcia ripa (na pebie czy tam darkwarezie sie znajduje, 2 party na RS mnie skusiły ), to jest standalone i nawet można założyć swoje konto i dzielić się wynikami z innymi graczami, jak w oryginale ale ja chyba zakupię tą grę legalnie, jest... genialna, chce coś dobrego zrobić dla twórców Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Nie pamiętam ile kosztuje audiosurf. Marne 10$. Warto się wypłacić, bo gra jest kolejnym po Vib Ribbon, Rub i DDR/Stepmanii kamieniem milowym gier muzycznych. Obecnie jest odrobinę niedopracowana ale znając scenę niedługo ulegnie to zmianie Na oficjalnej stronie piszą, że jakiegoś steama trza mieć - co to jest?System Valve. Początkowo służył do CS i hl-podobnych; teraz jest na nim masa świeżych pomysłów jak Audiosurf czy Darwinia Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o Assassin's Creed to trzeba czekać na premierę bo to co jest teraz na necie to jakaś beta chyba-spróbujcie wjechać do Jerozolimy to będziecie wiedzieć o czym mówię. A żeby nie było offtopu to teraz gram w Gears of War:D No i jeszcze grałem w AC, ale to tylko do czasu wjazdu do tej nieszczęsnej Jerozolimy. Edytowane 2 marca 2008 przez pawel3569 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 UT 3 only ;]. LAN z sąsiadami i jazda! Cytuj
BartX 9 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Gierki klaustrofobiczne - na początku ferii przeszedłem F.E.A.R., potem Doom 3 (teraz męczę D3 na Veteranie), pokończę dodatki do F.E.A.R. i chyba po raz drugi przejdę Prey Cytuj
kurczakov 34 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 Civilizacja 4 - ogien w szopie. Silnie uzelazniajace. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 To, co ostatnio kupiłem, czyli: The Orange Box Tomb Raider: Anniversary Resident Evil 4 Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Tony Hawk's American Wasteland Z tym, że najbardziej w Orange Boxa i THAW, nie będe przecież we wszystko naraz grać <_< Później dobiorę się do TR:A i GRAW2, a na koniec RE4 W międzyczasie oczywiście RACE 07, FM08 i PES08, ale tego już nie liczę, bo w to gram stale Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Po półrocznej przerwie spowodowanej wku.rwieniem na jedną misje w Warzone 2100, wrociłem i po pierwszym podejsciu przelazłem ;] brnę wiec dalej A do tego Stronghold Cytuj
molly 311 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Warhammer 40k: DOW - powróciłem do tego zacnego RTS'a, mimo że razi mnie kanciasta grafika i nie cierpię tego klimatu (bo ta gra po prostu świetna jest ) NHL 08 z ojcem przez LANa, zabawa jest zaje'bista <_< Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Też Warhammer 40k z tym, że Soulstorm. No i GHIII...na klawiaturze <_< Cytuj
Gość Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 NavyField - online Battlefield 2 - online Cywilizacja 4 - single sporadycznie Crysis i MoH:Airborne Cytuj
kopaa 0 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 Barbarian invasion z darth modem i muzyczka i dźwiekami z IbFD, miód:) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Ostatnio kupiłem WH 40k: Dark Crusade Xklasyka za 10 zł i pocinam przez internet. Chętni do zabawy? Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Czy zeby w to grać przez sieć nie trzeba było mieć tej pierwszej części ? Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 (edytowane) Czy zeby w to grać przez sieć nie trzeba było mieć tej pierwszej części ? Wszystkie dodatki są "Stand alone" i co z tym idzie można ciorać przez net. Jest mały haczyk - mając np. sam "Dark crusade" przez neta można grać tylko dwoma nowymi rasami. Edit - a na kompie męczę Enemy Territory i czasem jakiś film ;] Edytowane 18 marca 2008 przez Agent_Man Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Tzn. jak chciałeś grać frakcjami z poprzedniej części to tak. Owego klasyka kupiłem w listopadzie, trochę się na razie pokurzył, ale dorwałem DC ;]. A na soulstorma to po prostu na razie mnie nie stać . Cytuj
sinner 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Największe hity Max Payne, Mafia i trackmania united. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi