Wiolku 1 592 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Gra ktoś w Sacred2 ? Jak wrażenia. BTW cały czas GOW online Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 7 października 2008 Autor Opublikowano 7 października 2008 Would you kindly? po skonczeniu wersji na x-a biore sie za pc ^_^ Bioshock Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Pytanie: w demie Fify 09 nie mogłem skonfigurować Dual Shocka (uzywam przejściówki). Czy jest identyczny problem w pełnej wersji? A jeśli jest to czy jest jakiś patch by to zmienic? Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 w pelnej wersji jest ten sam problem póki co nie ma patcha ale pomaga taki oto plik http://www.speedshare.org/download.php?id=BB942DCC13 ktory musisz zastapic w folderze data/input z gra i w moich dokumentach FIFA 09\user ,zrob kopie na wszelki wypadek tamtych starych , co smieszne mam tez pada Logitech Cordless Rumble II GamePad i nie obsluguje przycisku R2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Brothers in Arms: Hell Highway Cytuj
Gość tk Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 fallout II once again Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 w pelnej wersji jest ten sam problem póki co nie ma patcha ale pomaga taki oto plik http://www.speedshare.org/download.php?id=BB942DCC13 ktory musisz zastapic w folderze data/input z gra i w moich dokumentach FIFA 09\user ,zrob kopie na wszelki wypadek tamtych starych , co smieszne mam tez pada Logitech Cordless Rumble II GamePad i nie obsluguje przycisku R2 Dzięki- pomogło!!!! Kocham te forum Aktualnie- nadrabiam zaległości-wcześniej nie osiągalne dla mego blaszaka: Gothic 3, Call of Duty 4, Assasin Creed oraz demo PES 09...No i Shadow of Colossus na PS2 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 aktualnie łupie w Civilization 4 , Call of Duty 4 i Sid Meier's Pirates ( ah te wspomnienia ;] łezka sie kreci w oku ) . Poza tym na laptopie w pracy zaliczam powoli Baldurs gate 1 i 2 , icewind dale 1 i 2 i pare innych staroszkolnych rpg :] Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 15 października 2008 Autor Opublikowano 15 października 2008 Po sprawdzeniu dema nowego Brothers in Arms na konsolach bardzo sie zawiodlem..ale po odpaleniu fulla na pc bylem w lekkim szoku ^_^ po instalacji spedzilem z nia 3 h bez przerwy(podciagnieta grafika,plynnosc gry,STEROWANIE) bez kitu..gierka jest swietna a w przerwach pierwszego half life-a Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 World of Warcraft na globcu i raz na jakis czas Spore Cytuj
Silver 167 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 http://fantasticcontraption.com/ Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 world of goo - polecam, sam nie gram na pc tylko na konsoli, ale czasem jak siade do pieca to te gierke odpalam na kilka chwil, bardzo mila niespodzianka, zreszta zobaczzcie jakie ma recki, takze nie bede musial nikogo przekonywac Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 No gierka jest świetna. Taki lepszy pontifex Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Diablo II LoD na battle.net 78 lvl poki co ;] Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 The settlers 2 dziesięciolecie, Nox, Far Cry 2. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Americas Army COD4 a zastanawiam sie nad nabycie m KING BOUNTY LEGEND Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 PES 2009 - od premiery non stop ;] a teraz RA3 i czekam na pacza do Fallouta 'czeciego' bo czytam, że wywala każdego więc nie chce sam tego odczuć (doszedłem do megatonu, oczyściłem całą szkołe wcześniej i nie wywaliło, ale wole jednak się nie w(pipi)iać, tym bardziej, że jest RA3 ;]). Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 FALLOUT 3 - dziś wsiąkłem na 6 h , nie da się oderwać. A po wgraniu odp. pathy i fixów już nic nie wywala, wystarczy poszukać. Uwierz warto. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) No to podaj linki bo mi się nie chce szukać jakoś - aporpos, zna ktos dobrą stronke fanowską w której będą newsy odnośnie nowych paczy itepe? e: tak naprawde nie wiem czego szukać ;D Edytowane 4 listopada 2008 przez Oran Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Red Alert 3 Dawno nie siedziałem przed grą wiecej niz 3 godziny. Po odpaleniu pierwszy raz grałem od 22 do 5 rano. Koncze tez Spore i zaczynam Far Cry 2 Cytuj
des3 1 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Fallout ................. 1 i 2 Cytuj
lmz 48 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Ja ostatnio jestem zafascynowany GRIDem. No wyścig jak dla mnie prawie idealny. To taka bardziej wyluzowana TOCA, co jest plusem, bo przy RD3 to mi wrzody na żołądku popękały. Grafika świetna, a co ważniejsze zoptymalizowana tak że wygląda dobrze nawet na słabszym kompie. A najlepsze jest to że przeciwnicy także popełniają fajne błędy, era sznurka minęła. A co do Red Alberta 3 to mnie trochę zraziły opinie na temat "poczucia humoru" w przerywnikach filmowych. Grałem w jedynkę jeszcze za czasów jak Piotr Rubik prowadził "Multimedialny Odlot" na Polsacie, tam też było momentami zabawnie, ale ja chyba bym wolał coś intensywnego (w sensie rozpierduchy) ale poważniejszego (w sensie fabuły). Da się jakoś przeżyć te filmiki? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Przeciez same filmiki to plus tej gry. Jak dla mnie. Znana obsada i niezły klimat. Nie tylko nie drażnią, ale nawet mogą się podobać. Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Wiedźmin: Edycja Rozszerzona. Jestem dumny z Polaków. Ale tak serio dumny. W końcu zrobili coś, co nie jest jedynie kolejnym średniakiem lub tytułem, który przeszedł bez echa, ale naprawdę solidną, rozbudowaną pozycją. Po kilkunastu godzinach gry jestem skłonny postawić ją zaraz obok takich RPG jak Oblivion czy Fallout. A kto wie, może i po książkę sięgnę, gdyż przedstawiony świat i bohaterowie naprawdę ciekawi się wydają. Zachęcam tych co nie grali. Wydanie też jest bardzo ładne i wcale nie takie drogie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Wpis! Pierwsze rpg przy, którym zarwałem noc. A teraz cisne Cod WaW i singiel jak zwykle daje rade jak cholera misje w Rosji palce lizać! taka ciekawostka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi