Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

NFS Undercover skończony, CoD 5 skończony. Myślę, czy zaczynać nadrabiać zaległości (Bioshock, CoD 4, Gears of War...), czy grać dalej w Football Managera do wyjścia GTA4 ;) Ale chyba miłość do FMa zwycięży...

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 335,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Bully SE, piękna gra, przechodzę drugi raz właśnie (wpierw na PS2).

Opublikowano

Od czwartku - WoW. Zdecydowanie za dużo WoW'a. x_X

Opublikowano

Znam ten ból ;)

Mnie się na szczęście ostatnio znudził xP

Teraz męczę Fable - przekozacka gierka.

Opublikowano

GTAIV

Opublikowano

Dead Space przyjszlo :)

Opublikowano

World of Goo, coś pięknego!

Opublikowano

Gothic Forsaken Gods dziś zakupiłem, i teraz w to gram.

Opublikowano

Dragonshard, w kolejce czeka Fable.

Nic lepszego mi nie pójdzie ;<

Opublikowano
World of Goo, coś pięknego!

Fakt, świetna gierka ^_^

Nowy Prince of Persia, GtaIV i NavyField.

Opublikowano

Znam ten ból ;)

Mnie się na szczęście ostatnio znudził xP

Kalkuluję, że może mi w styczniu przejdzie .... MOŻE. x_X

Opublikowano

Nowy Prince piękny lecz łatwy, dla casuali.

A ten Rise of Argonauts dobre? Gra ktoś?

Opublikowano

Ofkoz GTA4, ale powolutku, na przerwę Świąteczną sobie zostawię większe ściskanie.

Na dysku leży też Far Cry 1, ale jakoś średnio mnie ciągnie.

Opublikowano

heroes of might and magic 3 zlota edycja odlot :) i zalatwiam sobie herosow 2 bo ta milo wspomniam i przyjemniej mi sie w to gra niz w III ;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

L4D online z ruskami na garenie.

I ostatnio Rise of the argonauts, ktore jak dla mnie jest straszna padaką, nie polecam.

Opublikowano

Freespace 2 OPEN :] i mody przede wszystkim demko Battlestar Galactica: Beyond the red Line :]

Opublikowano

NBA 2K9 - na moim "sprzęcie" chodzi na medium - ale grafa MIAZGA! Piękność, patrzyłem na screeny i mówie, nie sprawdzam nawet jakie wymagania bo gra pewno ma wiekszę wymogi niż Crysis, przedwczoraj sprawdziłem jednak te wymagania a później już tylko grałem... Na zmiane z PESem 2009 :)

Ostatnio też próbowałem MOTORM4X - gierke o 4x4 samochodzikach, nawet fajna, gra niby niskobudżetowa, sprzedawana za 19.99zł ale... Kurcze nie przypomina takiej, no ale niestety szybko się nudzi.