Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NFS Undercover skończony, CoD 5 skończony. Myślę, czy zaczynać nadrabiać zaległości (Bioshock, CoD 4, Gears of War...), czy grać dalej w Football Managera do wyjścia GTA4 ;) Ale chyba miłość do FMa zwycięży...

Opublikowano
Od czwartku - WoW. Zdecydowanie za dużo WoW'a. x_X

Znam ten ból ;)

Mnie się na szczęście ostatnio znudził xP

Teraz męczę Fable - przekozacka gierka.

Opublikowano
World of Goo, coś pięknego!

Fakt, świetna gierka ^_^

Nowy Prince of Persia, GtaIV i NavyField.

Opublikowano
Od czwartku - WoW. Zdecydowanie za dużo WoW'a. x_X

Znam ten ból ;)

Mnie się na szczęście ostatnio znudził xP

Kalkuluję, że może mi w styczniu przejdzie .... MOŻE. x_X

Opublikowano

Nowy Prince piękny lecz łatwy, dla casuali.

A ten Rise of Argonauts dobre? Gra ktoś?

Opublikowano (edytowane)

heroes of might and magic 3 zlota edycja odlot :) i zalatwiam sobie herosow 2 bo ta milo wspomniam i przyjemniej mi sie w to gra niz w III ;)

Edytowane przez kubson
Opublikowano

NBA 2K9 - na moim "sprzęcie" chodzi na medium - ale grafa MIAZGA! Piękność, patrzyłem na screeny i mówie, nie sprawdzam nawet jakie wymagania bo gra pewno ma wiekszę wymogi niż Crysis, przedwczoraj sprawdziłem jednak te wymagania a później już tylko grałem... Na zmiane z PESem 2009 :)

Ostatnio też próbowałem MOTORM4X - gierke o 4x4 samochodzikach, nawet fajna, gra niby niskobudżetowa, sprzedawana za 19.99zł ale... Kurcze nie przypomina takiej, no ale niestety szybko się nudzi.