Opublikowano 7 lutego 200916 l od 0 do bohatera najpierw zabawa w przekazywanie wiadomości, zabijanie kilku rabusiów, do mistrza turnieju aktualnie jestem wasalem i już czuje się wielki mam na koncie jeszcze zdobywanie zamku zobaczymy co przyniesie przyszłość
Opublikowano 10 lutego 200916 l Mount & Blade gra która pochłonęła mnie na 2 całe dni, i gram dalej (i nawet nie mam za to achievementów) genialna w swojej prostocie wpis . Takiego free roamingu ala Pirates szukałem od dawna :] Gra boska :]
Opublikowano 10 lutego 200916 l Obydwa Half lajfy (zacząłem grać w jedynkę, kiedy byłem w połowie dwójki ) Przegenialna gra.
Opublikowano 10 lutego 200916 l Coś mnie naszło na zachodnią szkołę rpg - ostatnio KotOR, teraz KotOR 2, a już niedługo Jade Empire. Fhui dobrego grania
Opublikowano 10 lutego 200916 l KotoR'ki są fajne, w Jade Empire mi czegoś brakuje. Ja obecnie w Lineage II gram z kumplami bo sie nudzimy.
Opublikowano 13 lutego 200916 l Rozkminiam GTAIV powoli(stajlisz gra, ale to grand tift ałto c'nie) ej, oddaj w końcu pało! ja nawet ostatnio grałem, w tego, Mirror's Edge i Bernałta na PC nowego.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Danielu żeś sie obudził, kłerwa ferie były ;] -Gears of War MP, Cod4MP, Left4DeadMP oraz Burnout nowy online.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Bartek dlaczego ja NIGDY nie mogę na Ciebie trafić jak grasz w Gowa ?
Opublikowano 15 lutego 200916 l Paradise, PES5. Niedlugo FEAR2 i moze w koncu Dead Space, ktory sie kurzy na polce.
Opublikowano 15 lutego 200916 l Enemy Territory w trzytygodniowej przerwie pomiędzy sprzedażą X'a a kupnem PS3. A więc zostały mi jeszcze 2 tygodnie ciupania w ETa, a potem Killzone 2:P Edytowane 15 lutego 200916 l przez PawciosS
Opublikowano 15 lutego 200916 l Bartek dlaczego ja NIGDY nie mogę na Ciebie trafić jak grasz w Gowa ? Bo ostatni raz gralem na poczatku lutego bodaj teraz czasu nie miałem ;{
Opublikowano 16 lutego 200916 l Miodzio gierka przeniesiona do online. Raczej trzeba znać planszówkę, żeby pograć. http://online.neuroshima.org/
Opublikowano 1 marca 200916 l Aktualnie Left 4 Dead po sieci, Broken Sword 4, od czasu do czasu Battlefield 2. Shoolmate [ ] Jest do tego jakiś patch zangielszczający? :nerd:
Opublikowano 1 marca 200916 l No przecież w takie gry gra się dla fabuły, bo niby dla czego innego??? Menu wystarczy Sprawdź PW /stona