Opublikowano 24 marca 200916 l Empire: Total War - ulepszona mechanika kampanii i bitew oraz brak jakichs mega basniowych jednostek Deus Ex Drakensang - swietny rolplej z filingiem Baldura
Opublikowano 27 marca 200916 l Command & Conquer RedAlert czesc pierwsza, przechodze wlasnie kampanie sowietow i ta gra jest na wypasie mimo tych 13 lat na karku:)
Opublikowano 28 marca 200916 l Team Fortress 2 na Steamie, grałem w CSa, ale TF2 po prostu deklasuje wszystkie shootery zespołowe w jakie do tej pory grałem. Coś pięknego, tyle zabawy, że można by 5 gier tą ilością "funu" obdzielić
Opublikowano 28 marca 200916 l puzzle quest. Wciąga jak bagno. A zna ktos może jakieś ładne gry 2D na PC? Kiedyś ktoś, chyba stona polecał jakąś grę. Było to coś w stylu platformera 2D aczkolwiek nie jestem pewny. Ale szukam podobnych gier, jakieś fajne logiczne? Coś jak world of goo czy własnie puzzle quest.
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l TwardkiSlovian napisał(a): Linek napisał(a): TDU TDU? Test Drive Unlimited - ścigałka taka
Opublikowano 17 kwietnia 200915 l No kurde powróciłem do Diabełka2 za sprawą kumpli, którzy grają po raz pierwszy. Ile max osób może być na serwerze prywatnym?(w sensie np. hamachi).
Opublikowano 18 kwietnia 200915 l PCSX-a 2 i nawet całkiem dobrze mi idzie :-D uruchomiłem kilka gierek całkiem spoko alternatywa dla ludzi którzy muszą udawać że coś robią na swoich laptopach podczas nudnych wykładów czy firmowych zebrań :-) Ostatnio z szefem naparzaliśmy w GOW-a podczas takiego zebrania aż nam szkoleniowiec kable od zasilania pociął na strzępy!!! cham jeden!
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Gram w San Andreas znowu "na misje", przez spolszczenie. Pomimo takich baboli jak "wykończony" albo "nasze śmieci są atakowane" jest super. I jeszcze trochę w GRAW-a 2, dobrze że pożyczyłem bo bym stracił stówę. Nudne to przecież. A misje lepiej robić samemu, "pomoc" kompanów to strata czasu.
Opublikowano 28 kwietnia 200915 l stona napisał(a): Battlefield Heroes NavyField OMG, battlefield heroes wreszcie wyszło? o.O Fajne to? Burnout Paradise, Civ4 z kumplami po sieci (imo najlepsza sieciowa strategia everrr!)