Opublikowano 27 września 200915 l Audiosurf, nie mogę się oderwać świetna gierka, szkoda że wywaliło stare tematy, mógłbyś sobie powalczyć z naszymi wynikami, bo chyba jakieś haj [ xd ] skory zamieszczaliśmy tam :]
Opublikowano 27 września 200915 l Ej panowie ktoś tu w temacie wrzucał tytuł pewnej gry. 2 razy już przeleciałem ten temat i nie mogę go znaleźć W grę nie grałem ale traktowała o II wojnie światowej. Nie żadna strzelanka tylko coś ala Total War. Chyba turowe. Taka stratego trochę. Bardziej chyba palcem po mapie niż same rozgrywki w danych miejscówkach. I za cholerę nie mogę znaleźć help ! Europa Universalis 1/2, nie wiem czy 3 już wyszła. Edit: Żeby nie było offa, gram w Baldur's Gate 2. Edytowane 27 września 200915 l przez estel
Opublikowano 27 września 200915 l 3 już dawno wyszła. Mogła to jednak nie być gra z serii UE bo też w cos takeigo gralem gdize większosc gry to mapy, a element rts potraktowany na odczepke. Nie była zła. A teraz gram w Tropico 3 el presidente mila gierka
Opublikowano 27 września 200915 l Od tygodnia CoD 4 online ciułam, a gdy biją za bardzo to włączam Company Of Heroes.
Opublikowano 30 września 200915 l Resident Evil5;) Co prawda nie lubiłem nigdy RE, ale na PC jest inaczej. Właczyłem nieskonczoną amonicje i wszystkie bronie i można się pobawić.
Opublikowano 5 października 200915 l Ja ogólnie gram w WoW-a na oficjalnym serwie. Ostatnio jak był giermasz CDA w Warszawie to kupiłem sobie Settlersów: Dziedzictwo Królów złotą edycję, Gothica, Titan Questa złotą edycję oraz Broken Sworda: Anioł Śmierci ale ku mojemu zdziwnieniu w środku była również poprzednia część (The Sleeping Dragon) dlatego Anioła Śmierci jeszcze nawet nie odpaliłem .
Opublikowano 13 października 200915 l Od jutra zabieram się za Planescape: Torment, słyszałem że szpil ma znakomitą fabułę, którą można się bez przeszkód nacieszyć, jako że główny bohater jest nieśmiertelny... coś dla takiej lamy jak ja ;]
Opublikowano 13 października 200915 l O coś dla mnie. Ja i tak pierwsze co robie zanim zaczne grać to wklepuje kody na niesmiertelnośc, wszystkie bronie i 10milionów gil/ojro czy czegoś tam.
Opublikowano 19 października 200915 l od czwartku nabiłem juz jakies 30 godzin w Aion, i końca nie widzę Edytowane 19 października 200915 l przez Labtec
Opublikowano 19 października 200915 l Od jutra zabieram się za Planescape: Torment, słyszałem że szpil ma znakomitą fabułę, którą można się bez przeszkód nacieszyć, jako że główny bohater jest nieśmiertelny... coś dla takiej lamy jak ja ;] Fabuła jest naprawde orginalna a zadania nietuzinkowe . Jeśli chcesz pomocy to smiało pisz, ja pykam w HOI 2 i proboje zmienic losy wojny, kampania w afryce płn zapowiada że może się udać
Opublikowano 20 października 200915 l Ja powróciłem do staroci a mianowicie GTA 2, Delta Force 2, Die Hard: Nakatomi Plaza i Delta Force: Land Warrior.
Opublikowano 20 października 200915 l Red faction guerilla. nie gram praktycznie, ale wciągnęło mnie i nie wygląda na to, żebym dziś wyszedł z pokoju. ;]
Opublikowano 26 października 200915 l Emulatory ;D Czyli Duck Tales, Crash 2 i Vagrant Story. Poza tym to oczywiście Day of Defeat 1.3 Niby takie gry jak battlefield, CoD czy nawet DoD w wersji Source są lepsze, ale mnie sie w ogóle nie podobają.
Opublikowano 2 listopada 200915 l Fallout 3: Game of the Year Edition Puzzle Quest: Challenge of the Warlords Death Rally
Opublikowano 5 listopada 200915 l Torchlight ze Steama jest świetne! W oczekiwaniu na Diablo 3 jak znalazł.