Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzegosz
Opublikowano (edytowane)

World of Goo.

W dodatku oryginał, całe 6 gr zapłaciłem. Warte swojej ceny.

Edytowane przez Grzegosz
Opublikowano

Pewnie zanim skończyłeś pisać tego posta, to gra się skończyła :D

Ja pykam w PES10 , a dziś idę kupić nowego Stalkera, bo "demo" mi się bardzo spodobało :D

World of Goo.

W dodatku oryginał, całe 6 gr zapłaciłem. Warte swojej ceny.

Gdzie dorwałeś po takiej taniości?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Była przez parę dni promocja z okazji jakiegoś jubileuszu (rocznica wydania gry, czy coś takiego) i sprzedawali za "co łaska".

Gość Grzegosz
Opublikowano

Moderator działu o komputerach winien był posiadać taką wiedzę. Lepiej poważnie się zastanów nad tym, czy nadajesz się na to jakże odpowiedzialne stanowisko

Opublikowano

I tym sposobem opuściliśmy 29 stronę tematu ;)

Stalker - Zew Prypeci. Beskitu, wciągnęła mnie ta gra na całego :)

Opublikowano

Gram w dema Battlefield 2, Heroes V, HL2 i ubolewam, że nie mam pełnych wersji. ;p

Opublikowano (edytowane)

Dragon Age

Sam nie wiem, pierwsze wrażenie negatywne. Gra wydaje się gorsza od poprzednich gier Bioware, ale żeby to stwierdzić pogram więcej niż 2 godziny.

Poprawka, na początku wybrałem złą scieżke fabularną i zrobiłem brzydką postać:) Po zmianie na elfa i zapoznaniem się ze sterowaniem musze stwierdzić, że gra świetna.

Edytowane przez gekon
Gość Siwy_
Opublikowano

GoW co-op chyba po raz czwarty :D (wczesniej na xo), czekam z niecierpliwoscia na dodatkowy chapter.

Opublikowano

Tez sobie pykam w Gearsy. Skonczylem singla na hardcore i zaczynam grac na insane. Gralem kika meczy w multi ale nie do konca je ogarniam. Nie rozumiem, dlaczego mozna uzywac tylko shotguna i snajpy a karabin jest zbanowany. Niestety jest malo serwerow i to strasznie utrudnia zycie (rankingowych serwerow w ogole nie spotkalem) :/