Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 334,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Kupiłem Fleszpointa na steamie i męczę go - nawet fajnie, bo już nie tak hardcorowo, co mnie osobiście cieszy (lubiłem ten rozmach "jedynki" i otoczkę, czyli duże połacie terenu, elementy taktyki i "PAPA BEAR" oraz "OSCAR MIKE. OVER." [lubię ten tekst :D] ).

Opublikowano

Też kupiłem w tej promocji ^^ Ale z uwagi na BF:BC2 jeszcze nawet tego nie odpaliłem :D

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem z powodu, że BF:BC2 taki drogi a chciałem se postrzelać :D

Opublikowano

Tylko jedno słowo... Borderlands miodzio :good:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

A się zapytam bo nie wiem - ma Multika ten borderlands, jeżeli ma to jest cacy? Czy raczej nie bardzo?

Opublikowano

Multi to podstawa tej gry. Ale bez zgranej ekipy nie ma co grać, bo 85% ludzi gra na pałę, biegnąć bez sensu, nie pomagając. To mnie strasznie zraziło do tej gry.

Opublikowano

Multi to podstawa tej gry. Ale bez zgranej ekipy nie ma co grać, bo 85% ludzi gra na pałę, biegnąć bez sensu, nie pomagając. To mnie strasznie zraziło do tej gry.

bylo trzeba grać ze mną i z legionem.

Ja męcze BFBC2 ;] oraz Lefta 2 caly czas. Wkurzyłem się bo Just Cause 2 nie działa na XP

Opublikowano

W oczekiwaniu na "The Lost and Damned" i "The Ballad of Gay Tony" pykam sobie w GTA IV.

W przerwach podnosze statsy moich wrogow w multi Dawn of War II. Jak juz przegram wystarczajaco duzo meczy to odpalam last standa (tez w DoW II). Niestety ciezko jest spotkac 2 ogarnietych graczy, przez co zwykle konczymy gre na 11-12 fali :/

Opublikowano

ja też GTA IV. nareszcie mogę jakoś pograć, bo wymieniłem 8600gt na r4770 i jest sliczna roznica... no, przydalby sie z 4x szybszy proc, ale przezyje, swietnie wrocic do Niko.

Opublikowano

Jaki Flashpoint jest zalagowany, ło (pipi)a! Szok, pingi po 200-300 to norma, ale co z tego, jak to jest ściema? Jest z 10.000, żeby kucnąć muszę czekać z 30 sekund... Są serwerki jakieś lepsze czasem, ale tu wszystko opiera się chyba jak w MW2, czyli hostem jest gracz, nie ma dedyków :(

Co za po.je.b to wymyślił?

Za to singiel fajoski :D

edit:

Byłem hostem, więc zero lagów, kolo z usa i graliśmy CO OPA, ziom mówi, że nie ma lagów prawie wcale, więc, hmm, no fajnie :D Zaje.biście się gra, tylko jeszcze nie ogarniam do końca, singiel online to coś o czym zawsze marzyłem w jedynce :)

Jeżeli ktoś z foruma ma to chętnie pogram z jakimiś Polakami (na 100% mniejsze lagi).

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Fallout Online - polecam kazdemu, gra sie swietnie.

Opublikowano

Battlefield: Bad Company 2

Opublikowano

Fallout Online - polecam kazdemu, gra sie swietnie.

Też, jest trudno ale że jestem dzieckiem szczęścia to w 1 dzień trafiłem na fajny team i mnie wyposażyli 8) Kwestia gadki. A słyszałem, że ma być reset wszystkiego niedługo(1-2 tygodnie), to prawda?

Opublikowano

Tak, wprowadzaja postacie 3d. Jak uruchamiasz launcher to wszystko tam pisze.

Opublikowano

Aktualnie Operation Flashpoint: Dragon Rising głównie multi :whistling:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ustaw się z oranem [i może ze mną] na jakąś partyjkę :D

Opublikowano

Ja pie.rd.olca w tej grze dostaje, te lagi to szok :D Wróciłem do męczenia TFa ale teraz lżej.

Chce kupić porządną kiere do kompa i będę w ligach śmigał, ale oczywiście gdy już mam kasę to na allegro są tylko dwie aukcję panów z wybujałą wyobraźnią co do ceny.

Opublikowano

Lagi to rzeczywiście problem , ale najbardziej w k.. mnie ta ilość serwerów i czekanie w loby na rozpoczęcie gry heh ale sama rozgrywka na najwyższym poziomie trudności jest miodna :sweat: Żeby nie było w między czasie pogrywam w Trine :good:

Opublikowano

Pogrywam w Silent Hill'a. Mam w obwodzie również dwójkę, ale odświeżenie najlepszego horroru ever zostawię sobie na później.

Opublikowano

Bad Company 2 , NBA 2k10, PES 2010, HAWX , emulator PSX

Opublikowano

Bad Company 2 po mulit

i...

SimCity 4 .. (pipi), znowu się dałem zassać przez tę grę :<