Pikol 336 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Just cause 2. Gram, i oczom nie moge uwierzyć, skąd (pipi) taka grafa O_O Tzn, jest przefenomenalna, te widoki, nawet jak w miescie jestes to wyglada to na dobry, mniejszy sandbox, zmiana pogody. Moje jedyne wyjaśnienie, to że ta grafa bierze się z w końcu w pełni wykorzystanego directx10, bo giera nie ruszy na xp. Gram w 1600x1200, nie ma full hd do wybrania, z AAx2, max detale, chodzi w około 30fps. wyciska wszystkie soki z mojego podreconego procka i karty xD Model jazdy bardzo podobny do tego z GTA4. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Just cause 2. Gram, i oczom nie moge uwierzyć, skąd (pipi) taka grafa O_O Tzn, jest przefenomenalna, te widoki, nawet jak w miescie jestes to wyglada to na dobry, mniejszy sandbox, zmiana pogody. Moje jedyne wyjaśnienie, to że ta grafa bierze się z w końcu w pełni wykorzystanego directx10, bo giera nie ruszy na xp. Gram w 1600x1200, nie ma full hd do wybrania, z AAx2, max detale, chodzi w około 30fps. wyciska wszystkie soki z mojego podreconego procka i karty xD Model jazdy bardzo podobny do tego z GTA4. Podobno w grze jest wyspa, na ktorej znajduje sie bunkier (nawiazanie do lost) Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 dragon age ( trudne cholerstwo ;p ) i street fighter na supercade Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Just cause 2. Gram, i oczom nie moge uwierzyć, skąd (pipi) taka grafa O_O Tzn, jest przefenomenalna, te widoki, nawet jak w miescie jestes to wyglada to na dobry, mniejszy sandbox, zmiana pogody. Moje jedyne wyjaśnienie, to że ta grafa bierze się z w końcu w pełni wykorzystanego directx10, bo giera nie ruszy na xp. Gram w 1600x1200, nie ma full hd do wybrania, z AAx2, max detale, chodzi w około 30fps. wyciska wszystkie soki z mojego podreconego procka i karty xD Model jazdy bardzo podobny do tego z GTA4. Podobno w grze jest wyspa, na ktorej znajduje sie bunkier (nawiazanie do lost) No jest wyspa ktora bardzo przypomina tę lostową, bardzo sie zdziwilem kiedy leciałem do niej, ze nagle pogoda sie bardzo psuje, a kiedy juz bylem bardzo blisko niej, to nagle samolot mi sie rozleciał xD ogolnie sama wyspa jest dobra, jest duzo nawiązań do Losta, jakieś napisy na plaży, wraki samolotów, no i sam bunkier. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Just cause 2. Gram, i oczom nie moge uwierzyć, skąd (pipi) taka grafa O_O Najepsze jest to, że pomimo takiej grafy, gra zajmuje 4gb :F Edytowane 29 marca 2010 przez Zaton. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Wieszy, copy pasta. ale imponujące copy pasta xD po co tylko piszą na pudełku że gra wymaga 10gb ? xD Cytuj
molly 311 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Jestem chory i gram. W Just Cause 2, zaje'biste i chodzi przepięknie na moim średnim kompie. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Mount&Blade:Warband fck yeah, multiplejer ;D <ok>. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Legion nie tłumacz się, że grasz ... A ja gram w Bioshocka 2, słabiej chodzi niż jedynka, nie ma już tej zajawki, ale klimat nadal daje radę(jak mnie zaczyna ścigać Big Sister to leje w portki) i jest miodnie. Gryyyyyyyyyyy ! Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 MW2 poszlo w odstawke. Aktualnie Bad Company 2 i Napoleon. Moze sie polakomie na DA: Awakening i W40k:Chaos Rising. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Mount&Blade:Warband fck yeah, multiplejer ;D <ok>. Kupiłeś orga czy... nie? Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Mało pieniędzy mam wiesz. Ale LAN jest i z tego będę korzystał głównie ze współlokatorami <ok>. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 1szy Mass Effect Piękne, po prostu (pipi) piękne Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Mało pieniędzy mam wiesz. Ale LAN jest i z tego będę korzystał głównie ze współlokatorami <ok>. No właśnie mi chodziło, czy na abahaczi da radę grać Cytuj
hay 17 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 League of Legends Nie ma to jak dobre microwanko Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Assassin's Creed II Dobra gierka. Fajnie, że Ubi zebrało przemyślenia graczy po jedynce i ulepszył formę gry. Teraz gra się przyjemniej, tak powinna wyglądać jedyneczka ; ) Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Na kompie - Ageod's American Civil War - The Blue and the Gray. Ciekawe czy dożyję czasów, kiedy w taką strategię będzie można pyknąć bez przymrużania oczu na konsoli Póki co, stary dobry komp jest niezastąpiony. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 fallout online <ok> pustkowia sa zaje,biste w wersji onlajn <ok><ok> Cytuj
Gość Oran Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dżast Koz 2, fajne to to bardzo Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Sanitarium - przekozacka giera. Kto nie zagrał ten nic nie wie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ja miałem jakiegoś spiprzonego Ripa, więc nie było dzwięków ani filmików, plus sie zaciąłem xD Ale giere bankowo kiedys dokoncze. Musze cofnąć to co napisałem o Just cause 2, grafice, nabyłem 24 calowy monitor, i teraz widze o wiele więcej, i juz te dalekie struktury i wyspy nie wyglądają tak oszałamiająco. grafa spada o 2 oczka ;p plus teraz widze znacznie wiecej pop-upów, wczesniej gralem na 21 calowym monitorze. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Ja gram na 18,5 cala i widzę, więc naprawdę musisz kupić sobie nowe oczy. Ale gra jest zaj.ebista, podoba mi się zachowanie wojaków, słabi są ale robią głupie rzeczy które po prostu śmieszą (goniący mnie żołnierz na motorku, który patrzy się na mnie by wycelować i... je.b w słup uderza i znika ). Albo moja nieudolność gdy chciałem na ulicy wystartować tym z czarnego rynku pierwszym samolotem - ziomek mówi, żebym nie zepsuł tego tylko, a ja ledwo wsiadłem i je.b wybuchłem na drzewie xD Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Fix - grałem na porysowanym, 21 calowym CRT, dlatego widocznosc byla slaba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi