Dejvv 0 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Ja czesciej na xboxie gram, ale ostatnio zainstalowalem na PC Prince of Persia: Dwa Trony. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 World of Tanks po necie Dobre toto ? Ja teraz gram w zmodowanego Obliviona, kampanię Starcrafta i w HoMM3 z dodatkiem Wog z kumplem po Hamachi ;] Cytuj
Gość Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 @Shankor Ano ta piosnka daje radę. Jedna z lepszych jeśli chodzi o PieCowe gry. @Zaton. Daje radę, aczkolwiek na razie jest zamknięta beta i żeby się dostać, trzeba czarować (na początku byłem hardkorem i grałem z interfejsem w cyrylicy,bo nie było eng.UI XD ) 1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Dragon Age. Z 10 razy podchodziłem do tego tytułu i ani razu nawet nie włączyłem. Dzisiaj w południe przełamałem swoje obawy co do tego, że będzie po 10 minutach "za dużo wszystkiego", jednak gram od tego czasu bez przerwy, genialne to jest. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 A ja męczę Piratów mistrza Sida i Hirosów 4 Golden Edition. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 league of legends mnie strasznie wciagnelo Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 BF:BC2 World of Tanks cBeta Split/Second Cytuj
hay 17 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 league of legends mnie strasznie wciagnelo EU czy US ? Pykałem chyba z dzień w Aiona na privie, ale do WoWa startu to nie ma, więc usunęło mi się z dysku. Tera DoW2:Chaos Rising i jest całkiem spoko. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Obecnie przestawiłem się na Arcanum. Gierka jest świetna! Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Ogólnie to odkąd mam stabilnego neta, to pykam sobie, bez kolejności w L4D, Team fortress 2, i Gmoda. Gmod ma dużo fajnych i wkręcających modów. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Na przemian (choć w niektóre już ciut mniej): - Dragon Age: Origins (mimo że nei idealne to jest to najlepsze fantasy RPG ostatnich miesięcy, albo i lat jak na moje oko) - BioShock 2 (jedynka lepsza) - Fallout 3 (takie se, pożyczyłem od kumpla bo miałem posuchę grową) - Battlefield: Bad Company 2 multiplayer (wciąąąąąąąąąąąąąąąąąga) Tutaj koledzy pisali o DoW1 troszkę. Fakt, pamiętam jak się zagrywałem z kolegą w to po sieci. Nekroni FTW, a Tau jeszcze bardziej! I tu rodzi się moje pytanie wynikające z niezrozumienia. Jak może Wam się podobać DoW2 w sytuacji gdy ta gra totalnie ssie? Odebrali jej to co w RTSach jest podstawą. Zero budowania, jedyne co robimy to produkcja wojsk i wysyłanie ich na bój - wieje nuda po 20 minutach. PS: Kto pożyczy trochę grosza na Starcrafta nowego pod koniec miesiąca? ;p Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Na zmiane gry od Blizzarda (od najbardziej do najmniej granej): - Warcraft 3: The Frozen Throne - World of Warcraft: Wrath of the Lich King - Diablo 2: Lord of Destruction - Starcraft: Brood War Cytuj
hay 17 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 Tutaj koledzy pisali o DoW1 troszkę. Fakt, pamiętam jak się zagrywałem z kolegą w to po sieci. Nekroni FTW, a Tau jeszcze bardziej! I tu rodzi się moje pytanie wynikające z niezrozumienia. Jak może Wam się podobać DoW2 w sytuacji gdy ta gra totalnie ssie? Odebrali jej to co w RTSach jest podstawą. Zero budowania, jedyne co robimy to produkcja wojsk i wysyłanie ich na bój - wieje nuda po 20 minutach. DoW 2 ma jedną zalętę przy której jedynka wysiada - posiada wsparcie w postaci nieustannie wypuszczanych patchy - w tej grze, co odróżnia ją od poprzedniczki można dostrzec jakiś balans. A pozbycie się bazy upłynniło rozgrywkę, nie ma wczesnego rushowania jak w jedynce, budowania towerek pod mordą przeciwnika, decapowania punktów i mordowania budowniczych, tak samo nie ma techowania na pałę (gogo t3 chaosem rox) czy obudowywania się wieżyczkami, nie robisz jednostek i nie wychodzisz z bazy -> nie masz mapy -> nie masz rekwizycji jak i prundu, proste. A oprócz przywrócenia równowagi w samej rozgrywce i zwiększeniu znaczenia pracy zespołowej, zrezygnowanie z macro to ukłon w stronę bitewniaka. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Teraz przerzuciłem się na Arcanum. Genialna gra. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Splinter Cell: Conviction. Single skończony(świetny) teraz coop:D Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 Warband już od dłuższego czasu. Tylko czemu to jest tak cholernie zabugowane ? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 Obecnie męczę betę nowego MoH'a Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 CoDa nie lubie, Battlefield Heroes mnie juz nudzi, BBC 2 jeszcze nie kupilem, wiec sobie pogrywam w Gearsy ^_^ Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 puzzle quest teraz i zawsze. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 Na kompie to gram tylko w Portala (ale to czasami) oraz w Mass Effect 2 (zwiedzam planety w poszukiwaniu jakiś dodatkowych questów, bo nic mi już nie zostało oprócz nich). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi