Opublikowano 23 lipca 201014 l ooooo to dzięki bo niewiedziałem, podstawowy błąd G3 to "nierealna" głupia walka, bo mam 29lvl a w nordmarze podbiega do mnie stado wilków i pozamiatane, poziom walki jest dość rozlazły rozjedziesz 124861285858 orków a trzy wilki cie rozpłatają, ale klimat gromi inne aktualne RPG!!!
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Aktualnie kończę Deus Ex. A poza tym gram w W:ET i zacząłem grać czasem w Quake Live. Muszę przyznać, że całkiem fajnie im ten Quake wyszedł. Mogliby coś takiego zrobić z Unreal '99
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Ostatnio zmęczyłem Trine i Monkey Island 2 SE, nawet niezłe gry. Cały czas BF:BC2!
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Warcraft 3 frozent throne - szybkie partyjki w Dote, castle fights czy Vamp fire. Szybko, bo szybko sie wlacza, a mecze czesto trwaja po 2 godziny (zlatuje strasznie szybko)
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l NFS Shift + Dual Shock na TV 32" extra się jeździ , Fifa Online (czasem jakiś meczyk z polakami bo to crap ale za darmochę)
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Grim Fantango, klasyk przygodówek LucasArt, ale również niestety gwóźdź do trumny tego gatunku. Edytowane 9 sierpnia 201014 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Podstawa to Gearsy do ktorych dorzucam jakies nowe tytuly. Ostatnio byly to dodatki do GTA IV, obecnie jest to "Kane & Lynch". Gra jest slabiutka, wiec niedlugo ustapi miejsca "Lost Planet: Colonies" ^_^
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l panowie może nie w temacie, ale nie będe zakladac nowego, byla kiedys taka gra z krasnoludkami coś tam się kopało w ziemii itd. taka bajkowa grafika i gra z humorem, na okładce gry był krasnal co fucka pokazywał, pamiętacie jaki był tytuł ? gra gdzies z 2002 ? /Twoje oczęta nie zauważyły topicu SZUKAM GRY.... ? /stona
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Targa Florio w GPL Nordschleife wysiada. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez hay
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Gram sobie w Kane and Lynch 2, jak na razie rewelacja. Jedynka bardzo mi się podobała, dwójka trzyma poziom. Narazie ciężko mi się przyzwyczaić do nowego trybu osłon, tym razem trzeba to wszystko robić manualnie i czasami nieźle przez to obrywam jak są duże zadymy.
Opublikowano 21 sierpnia 201014 l - CABAL ONLINE : Jak na razie jedyny MMORpg który mi się konkretnie spodobał (animacja/design/muzyka).