Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Half life 2 - po prostu uwielbiam tą produkcję! Gra z 2004 a przebija 90% współczesnego szajsu. Jestem na początku i już czuję prawdziwe emocje, np podczas walki z

helikopterem

. Mało, która gra potrafi dostarczyć mi czegoś takiego. I jeszcze ta fizyka, muzyka :wub: + 60 klatek na max all, im love it!

Opublikowano

Half life 2 - po prostu uwielbiam tą produkcję! Gra z 2004 a przebija 90% współczesnego szajsu. Jestem na początku i już czuję prawdziwe emocje, np podczas walki z

helikopterem

. Mało, która gra potrafi dostarczyć mi czegoś takiego. I jeszcze ta fizyka, muzyka :wub: + 60 klatek na max all, im love it!

To zainstaluj Half-Life 2: FakeFactory's Cinematic Mod V3.0 i już ci tak pięknie chodzić nie będzie ale za to jaka grafa :)

Opublikowano (edytowane)

Jak zawsze Left4Dead:2 ale dziś zainstalowałem Borderlands (kiedyś kupiłem na Steam przecenie i jeszcze nie miałem czasu zagrać)

p.s. aha i jeszcze COD4 online

Edytowane przez Labtec
Opublikowano

Łoję w Kane&Lynch 2, masakra jest. Efekt kamerzysty jest świetny, tracenie ostrości podczas biegu, zakłócenia, cenzura. Jest klimacik :D No i te wszędobylskie "faki" i "szity". Jestem na tak ;)

Opublikowano

Same klasyki, takie jak: HoMM II & III + Kroniki, Dis(pipi)les II: Powrót Galleana, Twierdza Krzyżowiec, czy Zeus Pan Olimpu :thumbsup:.

Opublikowano

Skończyłem Kane&Lynch 2 i czuję niedosyt. Teraz obaczajam z każdej strony demo PES i FIFE 2011 i na obie wykładam kaskę w tym roku. Okazyjnie Flatout 2 Ultimate Carnage, tej grze nie umiem się oprzeć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio dość przypadkowo zainteresowałem się tematem Kuby Rozpruwacza, więc staram się go wytropic i zdemaskować w grze 'Sherlock Holmes kontra Kuba Rozpruwacz"- bardzo solidna, klasyczna przygodówka, a klimat ciemnego wiecznie zalanego deszczem Londynu doskonale współgra z tym co mam aktualnie za oknem. Najlepszą rekomendacją niechaj bedzie że dla tej gry zostawiłem rozgrzebane GTA 4 i Lost Oddysey na XOrolleyes.gif

Opublikowano

helikopterem

To zainstaluj Half-Life 2: FakeFactory's Cinematic Mod V3.0 i już ci tak pięknie chodzić nie będzie ale za to jaka grafa :)

Modzik fajny ale skin dla Alyx mi się średnio podoba (z wcześniejszego builda była smakowitsza)

Właśnie skończyłem moją podróż (po raz kolejny) po HL2 i wszystkich epizodach, teraz zacznę od nowa na cinematic modzie, zobaczę co się zmieniło. Poziom hard niestety nie jest już wyzwaniem (w jedynce to co innego).

Opublikowano

A ja męcze nieśmiertelnego Football Manger 2010, czekając na kolejną odecyje. Ogólnie komputer służy mi do tego typu gier (czasami w SC2 na battlu pogram) a do wszystkich innych mam konsole.