Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Mafie... ŁO MATKO, ale giera.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 336,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Half life 2 - po prostu uwielbiam tą produkcję! Gra z 2004 a przebija 90% współczesnego szajsu. Jestem na początku i już czuję prawdziwe emocje, np podczas walki z

Pokaż ukrytą zawartość

. Mało, która gra potrafi dostarczyć mi czegoś takiego. I jeszcze ta fizyka, muzyka :wub: + 60 klatek na max all, im love it!

Opublikowano

Obecnie Eve Online i rFactor. Zaliczybym KTOR'a 1&2 ale mam dziwny blad na poczatku jedynki. Po walce absolutnie nie moge sie ruszyc.

Opublikowano
  W dniu 2.09.2010 o 17:27, Wiolku napisał(a):

Half life 2 - po prostu uwielbiam tą produkcję! Gra z 2004 a przebija 90% współczesnego szajsu. Jestem na początku i już czuję prawdziwe emocje, np podczas walki z

Pokaż ukrytą zawartość

. Mało, która gra potrafi dostarczyć mi czegoś takiego. I jeszcze ta fizyka, muzyka :wub: + 60 klatek na max all, im love it!

To zainstaluj Half-Life 2: FakeFactory's Cinematic Mod V3.0 i już ci tak pięknie chodzić nie będzie ale za to jaka grafa :)

Opublikowano

Jak zawsze Left4Dead:2 ale dziś zainstalowałem Borderlands (kiedyś kupiłem na Steam przecenie i jeszcze nie miałem czasu zagrać)

p.s. aha i jeszcze COD4 online

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Łoję w Kane&Lynch 2, masakra jest. Efekt kamerzysty jest świetny, tracenie ostrości podczas biegu, zakłócenia, cenzura. Jest klimacik :D No i te wszędobylskie "faki" i "szity". Jestem na tak ;)

Opublikowano

Zaczynam grać w League of Legends, bo wszyscy ostro chwalą. I DLC do Mafii 2, mimo że to jakieś nieporozumienie.

Nieustannie COD MW2.

Opublikowano

Same klasyki, takie jak: HoMM II & III + Kroniki, Dis(pipi)les II: Powrót Galleana, Twierdza Krzyżowiec, czy Zeus Pan Olimpu :thumbsup:.

Opublikowano

Transformers: Wojna o Cybertron :biggrin:

Super grafika, polecam.

Opublikowano

Skończyłem Kane&Lynch 2 i czuję niedosyt. Teraz obaczajam z każdej strony demo PES i FIFE 2011 i na obie wykładam kaskę w tym roku. Okazyjnie Flatout 2 Ultimate Carnage, tej grze nie umiem się oprzeć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio dość przypadkowo zainteresowałem się tematem Kuby Rozpruwacza, więc staram się go wytropic i zdemaskować w grze 'Sherlock Holmes kontra Kuba Rozpruwacz"- bardzo solidna, klasyczna przygodówka, a klimat ciemnego wiecznie zalanego deszczem Londynu doskonale współgra z tym co mam aktualnie za oknem. Najlepszą rekomendacją niechaj bedzie że dla tej gry zostawiłem rozgrzebane GTA 4 i Lost Oddysey na XOrolleyes.gif

Opublikowano
  W dniu 4.09.2010 o 08:34, CeHa napisał(a):
  W dniu 2.09.2010 o 17:27, Wiolku napisał(a):
Pokaż ukrytą zawartość

To zainstaluj Half-Life 2: FakeFactory's Cinematic Mod V3.0 i już ci tak pięknie chodzić nie będzie ale za to jaka grafa :)

Modzik fajny ale skin dla Alyx mi się średnio podoba (z wcześniejszego builda była smakowitsza)

Właśnie skończyłem moją podróż (po raz kolejny) po HL2 i wszystkich epizodach, teraz zacznę od nowa na cinematic modzie, zobaczę co się zmieniło. Poziom hard niestety nie jest już wyzwaniem (w jedynce to co innego).

Opublikowano

jako pierwsza gierke na nowym sprzecie (jestem an poziomie ps2;))

zainstalowalem Half life 2 wlasnie - MIAZGA.

:wub::wub::wub::wub::wub:

Opublikowano

COD MW2 ciągle.

League of Legends.

DEAD RISING 2 JEZUS GRA DZIESIĘCIOLECIA.

Opublikowano
  W dniu 29.09.2010 o 01:20, LegionPolski napisał(a):

DEAD RISING 2 JEZUS GRA DZIESIĘCIOLECIA.

Nie łudzę się, że mi pójdzie :( Grafika 256, 2GB RAMu, procek 3.0, siódemka.

Opublikowano

A ja męcze nieśmiertelnego Football Manger 2010, czekając na kolejną odecyje. Ogólnie komputer służy mi do tego typu gier (czasami w SC2 na battlu pogram) a do wszystkich innych mam konsole.