Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Będąc chorym myślałem o grze na dłużej i aby też była na tyle ciekawa bym w ferie miał coś do roboty więc zainstalowałem Morrowinda .Kiedyś miałem do niego kilka podejść i ukończyłem połowę na xbox więc czas dokończyć dzieła na PC.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 336,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Poza BF:BC2 to ostatnio się mocno podjaralem Magicką. Polecam, ZWŁASZCZA w coopie. 10 ojro na Steamie i mozna sprawdzić demko przed zakupem :thumbsup:

Opublikowano

Dungeons and Dragons Online :D

Świetny mmorpg , klimatyczny i pełen smaczków z D&D :D

Szkoda tylko że zdecydowanie nastawiony na działanie w party jest a ja nie znam tam nikogo :(

Opublikowano

World of Tanks, póki jeszcze gold za darmo jest

Opublikowano

Dungeons and Dragons Online :D

Świetny mmorpg , klimatyczny i pełen smaczków z D&D :D

Szkoda tylko że zdecydowanie nastawiony na działanie w party jest a ja nie znam tam nikogo :(

Mam z kolegą ten sam problem, z randomami sie do dupy gralo, a wszystkie questy na nasz lvl i wyzsze na easy przerobilismy :angry2: Ale klima jest jak sie trzeba rozebrac i przeskakiwac na golasa kwasowe kaluze, co by te kilka centymetrow dalej poleciec..

Opublikowano

remake Monkey Island 2, perła cudeńko.

Opublikowano

Gothic 3 - Drugie podejście i gra naprawdę super .Czuje ten klimat co kiedyś grająć w G2 NC

Aion - Chociaż mam opłacone konto w wowie nie chce mi się już nawet na nie wchodzić muszę odpocząć trochę a Aion całkiem dobrą odskocznią

MW2 - Wyrwałem za grosze a na konsoli już mi się grać nie chce

Opublikowano

SW:Kotor 2: Sith Lords: Genialny RPg, już dziś sie takich nie robi, system i fabuła po prostu miażdżą.

Opublikowano

battlefield 2 + mod forgotten hope 2.3 na przemian z Project Reality 0957

Opublikowano

dead space, batman, mass effect, biorac pod uwage ile gram to mi wystarcza na pare miesiecy

Opublikowano

Ssaj PR i pogramy razem gdzieś :D

Opublikowano

Silent Hill 2 - ciekawe po jakim czasie dam sobie spokój (jako, że dość strachliwy jestem)...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Batmana odpaliłem osatnio i gra się całkiem przyjemnie.

Opublikowano

TDU 2 offline bez internetowego badziewia i nuda straszna. Szkoda, że tak olali singiel. Overlord 2 w połowie dopiero i szkoda, że więcej gier nie ma z takim poczuciem humoru.

Opublikowano

Angry Birds :thumbsup:.

Opublikowano

Assassins Creed 2, beta RIFTa, Battlefield: Bad Company 2, League of Legends, Starcraft 2, Dragon Age: Origins UE.

Bo żeby życie miało smaczek raz BF'ek, raz LoL'aczek.... :)

Opublikowano

Rift BETA :)

nie podeszla mi ta gra, odpadlem po 15 minutach. Czekam na TERA online