Opublikowano 18 lutego 201114 l Trundle: a dla mnie to właśnie gra która łączy najlepsze cechy z moich dwóch ulubionych MMO - World of Warcraft i Lineage 2 *Ciekawe czy przetrwa dłużej na rynku niż WAR i AION
Opublikowano 20 lutego 201114 l force unleashed 2, po hitmanie to jakiś żart, nawet na hardzie =/ Wszystko podswietlone, jedna droga, zero myslenia no ja (pipi)ie, raz kupilem oryginal w pudelku i taki szrot.. Myslalem ze jestem dopiero gdzies w polowie gry, a tu ending i do widzenia Ile w tym star łorsie było rodzajow przeciwnikow, chyba z 7 max Edytowane 21 lutego 201114 l przez scuff
Opublikowano 26 lutego 201114 l Pociskam Bulletstorm'a. Świetna, w dodatku rodzima gra. W kolejce NFS: Hot Pursuit
Opublikowano 27 lutego 201114 l Wracam do pierwszego Deus exa z pakietem nowych tekstur i różnych graficznych bajerów. Problem w tym, że trochę nie wiem jak się zabrać za wgrywanie tego wszystkiego.
Opublikowano 27 lutego 201114 l Spellforce wraz z dodatkami, grafika jest ochydna ale mimo wszystko liczę na ciękawą przygode
Opublikowano 28 lutego 201114 l liberty city stories. Myślałem, że na pc bedzie lepiej... ale wciąż to samo. Wszystko tak woooolnoooo reaguje jakby liberty city zalał kisiel. mass effect, niezla gra! Edytowane 3 marca 201114 l przez scuff
Opublikowano 4 marca 201114 l liberty city stories. Na PC ta gra to porażka optymalizacyjna. U mnie na E6300 2x 3,2Ghz, 2GB ramu i 9800GT gra jest niegrywalna nawet na minimum w 800x600 bez detali i mam może z 2 klatki na sekundę A ten komputer ciągnie nowe gry w 1280x1024 albo 1680x1050.
Opublikowano 5 marca 201114 l oj tam, ja mam po 30 klatek na max i hd, ale i tak wszystko działa wolno. Na xbawksie miałem to samo, poprzednie gta były dynamiczne a 4 ślamazarna...
Opublikowano 5 marca 201114 l Mojego komputera widocznie GTA4 nie polubiło i pewnie dla tego mam mniej niż 5 klatek. A testowałem już różne stery do grafiki i Viste oraz 7. Tą gierkę sobie daruje bo i tak średnio mi się widzi ta część. Wole jednak 3 , San Andreas i Vice City. Na razie dalej męczę NBA 2K11 oraz PES 2011 z rewelacyjnym GACP patchem 2,90 (teraz licencja FIFY może się schować) Sama instalka patcha ma 3,70 GB i praktycznie każda drużyna ma po 5 przyśpiewek więc waga uzasadniona.
Opublikowano 5 marca 201114 l Osobiście od jakiegoś Półtora roku Tylko Call Of Duty 4,Promod. Scrimy,CB,ESL . xfire: dooooodi
Opublikowano 5 marca 201114 l MW1 to tak bo kolejne częsci to popłuczyny i zwykła kalka czyli komercyjna papka.
Opublikowano 7 marca 201114 l Nareszcie ukończyłem Overlord 2 i mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie 3 częsć bo ta gra jest cudowna. Test Drive 2 mnie znudził niemiłosiernie. Jak można wydać taką niedopracowaną grę bez inteligencji AI oraz bez fizyki. Do tego super auta na ostatnim biegu nie mają mocy O_o. Teraz szukam jakiejś fajnej strzelanki tpp albo fpp.
Opublikowano 18 marca 201114 l Ja mecze SW Jedi Knight. Pierwsze przejście, chyba z 8 godzin na liczniku juz mam. Trudne cholerstwo, ale bardzo satysfakcjonujace. No i ostatnio nabylem jeszcze Medieval II Total War na promocji Steamowej wiec powoli sie zaznajamiam. Nigdy zbyt dobry w strategie nie bylem, ale tematyka jest spoko. Zaczalem kampanie Anglia i nim sie obejrzalem minelo 5 godzin. Syndrom Civilization widze. No i Team Fortress 2 co wieczor praktycznie. Nadal sie nie nudzi. (pipi)ac Demomanów
Opublikowano 18 marca 201114 l Overlord 2 obecnie. Kupa śmiechu jak ktoś szuka lekkiej i przyjemnej gierki na wieczory - bez wyzwań i myślenia większego
Opublikowano 18 marca 201114 l Pocinam sobie w DA II, Dirt II i czaje sie na Medal Of Honor. Zapomniałem o nieśmiertelnym F1 2010 Edytowane 18 marca 201114 l przez orion50
Opublikowano 18 marca 201114 l Mecze sie z genialnym Osmosem http://www.youtube.com/watch?v=NA7jvShCBjE&feature=related
Opublikowano 19 marca 201114 l w wowa, a co! troche mi szkoda bylo kasy na abo i cata, ale po kilku bg mi przeszlo. Edytowane 19 marca 201114 l przez scuff
Opublikowano 19 marca 201114 l Mecze sie z genialnym Osmosem Niektóre plansze doprowadzają do łez Świetna gierka.
Opublikowano 24 marca 201114 l Obecnie AC Brotherhood. Chciałem pograć w Homefront ale jak zobaczyłem u kolegi to sobie darowałem. Okazyjnie meczyk dziennie w PES, FIFE i NBA2K 2011.