Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

force unleashed 2, po hitmanie to jakiś żart, nawet na hardzie =/ Wszystko podswietlone, jedna droga, zero myslenia :mellow:

no ja (pipi)ie, raz kupilem oryginal w pudelku i taki szrot.. Myslalem ze jestem dopiero gdzies w polowie gry, a tu ending i do widzenia :) Ile w tym star łorsie było rodzajow przeciwnikow, chyba z 7 max :down:

Edytowane przez scuff
Opublikowano (edytowane)

liberty city stories.

Myślałem, że na pc bedzie lepiej... ale wciąż to samo. Wszystko tak woooolnoooo reaguje jakby liberty city zalał kisiel.

mass effect, niezla gra!

Edytowane przez scuff
Opublikowano

liberty city stories.

Na PC ta gra to porażka optymalizacyjna. U mnie na E6300 2x 3,2Ghz, 2GB ramu i 9800GT gra jest niegrywalna nawet na minimum w 800x600 bez detali i mam może z 2 klatki na sekundę :/ A ten komputer ciągnie nowe gry w 1280x1024 albo 1680x1050.

Opublikowano

Mojego komputera widocznie GTA4 nie polubiło i pewnie dla tego mam mniej niż 5 klatek. A testowałem już różne stery do grafiki i Viste oraz 7. Tą gierkę sobie daruje bo i tak średnio mi się widzi ta część. Wole jednak 3 , San Andreas i Vice City.

Na razie dalej męczę NBA 2K11 oraz PES 2011 z rewelacyjnym GACP patchem 2,90 (teraz licencja FIFY może się schować) Sama instalka patcha ma 3,70 GB i praktycznie każda drużyna ma po 5 przyśpiewek więc waga uzasadniona.

Opublikowano

Nareszcie ukończyłem Overlord 2 i mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie 3 częsć bo ta gra jest cudowna. Test Drive 2 mnie znudził niemiłosiernie. Jak można wydać taką niedopracowaną grę bez inteligencji AI oraz bez fizyki. Do tego super auta na ostatnim biegu nie mają mocy O_o. Teraz szukam jakiejś fajnej strzelanki tpp albo fpp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mecze SW Jedi Knight. Pierwsze przejście, chyba z 8 godzin na liczniku juz mam. Trudne cholerstwo, ale bardzo satysfakcjonujace.

No i ostatnio nabylem jeszcze Medieval II Total War na promocji Steamowej wiec powoli sie zaznajamiam. Nigdy zbyt dobry w strategie nie bylem, ale tematyka jest spoko. Zaczalem kampanie Anglia i nim sie obejrzalem minelo 5 godzin. Syndrom Civilization widze.

No i Team Fortress 2 co wieczor praktycznie. Nadal sie nie nudzi.

(pipi)ac Demomanów

Opublikowano

Obecnie AC Brotherhood. Chciałem pograć w Homefront ale jak zobaczyłem u kolegi to sobie darowałem. Okazyjnie meczyk dziennie w PES, FIFE i NBA2K 2011.