Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 335 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gram dłużej w Killing Floor i muszę przyznać, że gra jest genialna. Najczęściej śmigam na serwerach Netsky bo 50ppl+bigger maps+more monsters=big fun XD

A oprócz tego jeszcze Day of Defeat i chyba zainstaluję sobie ponownie Half Life bo jakoś tak znów pobiegałoby się po Black Messie.

Opublikowano

Tu nie ma miejsca na myslenie, najlepsza gra black isle.

A mecze overlorda 2, nudzi mnie troche =/

Opublikowano

Pytanie do erpegowych wapniaków - co myślicie o grze Planetscape Torment?

Dużo czytania. Momentami cięższe koncepty niż taki np Baldur's Gate czy Icewind Dale :)

Ale klimat wyyyyymiata. Chciałbym zeby kiedyś powstał PS:T 2 :(

Opublikowano

No właśnie w przypadku PT przede wszystkim zależy mi na fabule i klimacie. Długie dialogi są mi niestraszne, jednak mam nadzieję, że oferują chociaż jakąś nieliniowość.

W każdym razie dzięki za info, już wiem co będę męczył w najbliższym czasie ;]

Opublikowano

PS: częsty błąd - "Planescape" a nie "PlaneTscape" ;)

Ktoś wie może gdzie dorwać wersję ang tej gry? Sprawdził bym sobie oryginał bez płacenia na jakichś GOG'ach itp ;)

Opublikowano

Bez płacenia nie dostaniesz, bo gierka nie jest chyba freeware.

Opublikowano

Jest bodajże w sadze RPG czy coś takiego, kosztuje 6 dych ale masz tam obydwie części icewind dale, obydwie części baldura, lionhearta oraz wlasnie Planescape tormenta, genialna saga, godziny gry mozna liczyć w setkach ;D

Opublikowano

Wstyd się przyznać, ale dopiero teraz gram w Wiedźmina. Gra wciągnęła mnie na maxa- teraz czekam na kontynuacje z niecierpliwością!

Opublikowano

Jest bodajże w sadze RPG czy coś takiego, kosztuje 6 dych ale masz tam obydwie części icewind dale, obydwie części baldura, lionhearta oraz wlasnie Planescape tormenta, genialna saga, godziny gry mozna liczyć w setkach ;D

'Legendy RPG', na sralegro sa teraz po 70 ale czasem można nawet za 40 dostac, jeszcze w folii.

Opublikowano

Jeżeli mowa o wersjach w języku polskim, to właśnie patrzę na pudełka wszystkich wymienionych przez Ciebie gier na mojej półce - zakupione w dniu premiery :)

Ja bym chciał wersje angielską tych gier (tzn BG1 i PT konkretnie) :/

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

chciałem kupic Spider-Man: Shattered Dimensions ale nigdzie tego nie ma ;/

Opublikowano

Lubie spidera wiec chetnie bym zagral, ale tego tytulu w wersji pc nie ma nigdzie

Opublikowano

Nie mówię, że tragedia, ale ciekawe etapy to tylko te amazing i noir. Reszta to słabizna.

Opublikowano

- Dead Space 2

- Crysis 2

- CoD: Black Ops Zombie ;) KINO DER TOTEN diablo.gifwoot.gif

Opublikowano

Darmowe MMO World of Tanks :)

Opublikowano

Mythos, do 12.04 closed beta, potem otwarta