Opublikowano 29 marca 201114 l Od jakiegoś czasu gram dłużej w Killing Floor i muszę przyznać, że gra jest genialna. Najczęściej śmigam na serwerach Netsky bo 50ppl+bigger maps+more monsters=big fun XD A oprócz tego jeszcze Day of Defeat i chyba zainstaluję sobie ponownie Half Life bo jakoś tak znów pobiegałoby się po Black Messie.
Opublikowano 31 marca 201114 l Pytanie do erpegowych wapniaków - co myślicie o grze Planetscape Torment?
Opublikowano 31 marca 201114 l Tu nie ma miejsca na myslenie, najlepsza gra black isle. A mecze overlorda 2, nudzi mnie troche =/
Opublikowano 31 marca 201114 l Tu nie ma miejsca na myslenie, najlepsza gra ever. Poprawione! :potter:
Opublikowano 31 marca 201114 l Pytanie do erpegowych wapniaków - co myślicie o grze Planetscape Torment? Dużo czytania. Momentami cięższe koncepty niż taki np Baldur's Gate czy Icewind Dale Ale klimat wyyyyymiata. Chciałbym zeby kiedyś powstał PS:T 2
Opublikowano 31 marca 201114 l No właśnie w przypadku PT przede wszystkim zależy mi na fabule i klimacie. Długie dialogi są mi niestraszne, jednak mam nadzieję, że oferują chociaż jakąś nieliniowość. W każdym razie dzięki za info, już wiem co będę męczył w najbliższym czasie ;]
Opublikowano 31 marca 201114 l PS: częsty błąd - "Planescape" a nie "PlaneTscape" Ktoś wie może gdzie dorwać wersję ang tej gry? Sprawdził bym sobie oryginał bez płacenia na jakichś GOG'ach itp
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l Jest bodajże w sadze RPG czy coś takiego, kosztuje 6 dych ale masz tam obydwie części icewind dale, obydwie części baldura, lionhearta oraz wlasnie Planescape tormenta, genialna saga, godziny gry mozna liczyć w setkach ;D
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l Wstyd się przyznać, ale dopiero teraz gram w Wiedźmina. Gra wciągnęła mnie na maxa- teraz czekam na kontynuacje z niecierpliwością!
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l Jest bodajże w sadze RPG czy coś takiego, kosztuje 6 dych ale masz tam obydwie części icewind dale, obydwie części baldura, lionhearta oraz wlasnie Planescape tormenta, genialna saga, godziny gry mozna liczyć w setkach ;D 'Legendy RPG', na sralegro sa teraz po 70 ale czasem można nawet za 40 dostac, jeszcze w folii.
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Jest bodajże w sadze RPG czy coś takiego, kosztuje 6 dych ale masz tam obydwie części icewind dale, obydwie części baldura, lionhearta oraz wlasnie Planescape tormenta, genialna saga, godziny gry mozna liczyć w setkach ;D Jeżeli mowa o wersjach w języku polskim, to właśnie patrzę na pudełka wszystkich wymienionych przez Ciebie gier na mojej półce - zakupione w dniu premiery Ja bym chciał wersje angielską tych gier (tzn BG1 i PT konkretnie) Edytowane 2 kwietnia 201114 l przez Kazuun
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l chciałem kupic Spider-Man: Shattered Dimensions ale nigdzie tego nie ma ;/
Opublikowano 5 kwietnia 201114 l Lubie spidera wiec chetnie bym zagral, ale tego tytulu w wersji pc nie ma nigdzie
Opublikowano 5 kwietnia 201113 l Mi się Shattered Dimensions podobał imo - Nie jest wart może Bóg wie ile kwoty, ale jak jesteś do tego fanem pajęczaka to nie powinieneś sie zawieść.
Opublikowano 5 kwietnia 201113 l Nie mówię, że tragedia, ale ciekawe etapy to tylko te amazing i noir. Reszta to słabizna.