Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja pierdykam :) Wątek Pani Bólu to IMO jeden z lepszych motywów w grze i bardzo mnie rozczarowało, że nie został on jakoś szerzej rozwinięty. Skoro jednak książka rzuca na tą postać większe światło, no to już w ogóle jestem podjarany. Biorę to. Dzięki za info Kazuun :]

tak, warto

Hehe dobre, nie mogłeś mnie bardziej nakręcić :thumbsup:

Opublikowano

O, jednak ktoś tu gra w STO? Jaki handle/nick?

Aczkolwiek mnie subskrypcja kończy się 10 maja i nie mam zamiaru przez jakiś czas jej odnawiać. Może po premierze Season 4 lub w okolicach Season 5 dopiero.

A poza STO zdarzało mi się włączyć na kilka minut Magicka oraz Killing Floor. Póki co jednak - magisterka...

Opublikowano

O, jednak ktoś tu gra w STO? Jaki handle/nick?

Aczkolwiek mnie subskrypcja kończy się 10 maja i nie mam zamiaru przez jakiś czas jej odnawiać. Może po premierze Season 4 lub w okolicach Season 5 dopiero.

SergiuszM/SergioM

wróciłem właśnie żeby nadrobić straty w tych sezonach bo od dzisiaj można grac jeszcze raz od pierwszego

Opublikowano (edytowane)

Obecnie męczę klasykę czyli :

Septerra Core, Roberta Williams Phantasmagoria, Blade Runner ,no i na emulatorze Nesa Fantastic Adventure of Dizzy :potter:

nieśmiertelna pixeloza jest o wiele lepsza niż niektóre nowoczesne produkcje.

Edytowane przez Mongol20
  • Minusik 2
Gość Oran
Opublikowano

Mam pada od x360 to napi.erdalam we wszystko co go obsługuje, a jest trochę tego :D

A FIFA to już tak okopana, że szok, świetna gra, gra ktoś online (oryginał) ?

Opublikowano

Mi znowu nie podchodzi kompletnie gangsterski klimat i czasy przedstawione w Mafii 2. Natomiast co do optymalizacji to gra chodzi lepiej niż GTA4 a miałem detale na maxa i physx i fajnie działało w 1280x1024.

Opublikowano

klawe jak (pipi), nie mozna postrzelac bo co 10 sekund jakies airstrike'i, drony naperdalaja rakietami z nieba, sniper w kazdej beczce... dobrze ze mialem za free, moge spokojnie wywalic :thumbsup:

• Plusik 1
Opublikowano

Kingdom of Loathing.

Jak dla kogoś nie liczy się dobra grafika, chce się pośmiać, lubi zagadki logiczne i nie lubi korzystać z poradników w internecie, poświęcając godzinkę-dwie dziennie to jedna z najlepszych możliwych gierek, a już zdecydowanie najlepsza gra browser-based. Kapitalna.

Opublikowano

Żeby przeniesli feeling i odrzut ze strzelania do L4D to by byl ideal ;\ ale w KF czasami fajnie pograc wlasnie dlatemu, ze czuc, ze prujesz to tego niezywego miecha.