Opublikowano 25 lipca 201113 l Labtec, Ty grasz w STO obecnie? Nie właśnie czekałem na ten update, jak już jest to chyba zacznę od sierpnia grac
Opublikowano 29 lipca 201113 l Gra już wyszła kawałek czasu temu. + Premiera na PC 2 sierpnia. Hmm......... :> Sounds interesting xD
Opublikowano 30 lipca 201113 l Jeśli chodzi o sieciówki od wczoraj Battlefield Heroes, TF 2 Z singlowych gier Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia i ponownie red alert 3
Opublikowano 30 lipca 201113 l Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejsciaNo błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.
Opublikowano 31 lipca 201113 l <br />Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejsciaNo błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.<br /><br /><br /><br /> i know Brak czasu powoduje szybkie kombinowanie a to nie wychodzi
Opublikowano 2 sierpnia 201113 l Jakie "konsolowe" gry wyszło na PC z obecnej generacji konsol, bo trochę wypadłem z obiegu? Konsolowe znaczy nieskomplikowane, Uncharted jest wg mnie kwintesencją takiej gry.
Opublikowano 3 sierpnia 201113 l @Ore : GTA4, Force Unleashed 2, AC2 i Brotherhood, FiFA 11, Mass Effect 2 cholera, dużo tego ;/
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Pykam w betę Deus Exa HR i cóż. Jeśli wszystko pójdzie ok(a w zasadzie poszło bo gra już od dawna w tłoczni) to będzie godny, unowocześniony następca kultu jedynki. Owszem wątpię, że AŻ tak dobry choć mam cichą nadzieje na hit i grę do chociaż pierwszej dwudziestki gamerankings. Jest trudno(dawno nie podchodziłem ostatnio w jakiejś grze kilka razy do jednego etapu), klimatycznie, ładnie(gra jest dobrze zoptymalizowana - a full ponoć radzi sobie z tym jeszcze lepiej), dialogi koszą a głos głównego bohatera powoduje u mnie pedalskie ciary.
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Borderlands - tak się robi FPSy, szkoda tylko, że po 15 godzinach zaczyna się robić trochę nudno. I zdecydowanie przesadzono ze znajdźkami (Old Haven japierd.ole).
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa @Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-) Edytowane 12 sierpnia 201113 l przez Shankor
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Zaraz tam nie lubi.... ot ile można grać w jedną grę? ;p PS: ako, nie było pytania xD
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Killing Floor Młócę praktycznie codziennie, jak się ma dobrych ludzi to sama przyjemność.
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa @Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-) Ja znalazłem combat rifle, ktoremu regeneruje się ammo Jeśli takiego nie masz to używaj broni eridian, trochę wolny reload, ale ammo się nie kończy.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Cywilizacja V - znowu mam to co przy jedynce czyli efekt jeszcze jedna runda Warhammer 40k Dawn Of War - za 10zł kupiłem w Biedronce (sklep dla ubogich) - muszę przyznać, że całkiem fajna gierka
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Multi: Bad Company2 Unreal Tournament III W:ET Killing Floor Single: Terraria Spellforce 2 Stalker:Shadow of the Chernobyl Trochę tego jest ale gram raz w to troszkę, a innym razem znów w co innego i tak jakoś to leci.
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Trine Lineage 2 Left 4 Dead 2 Team Fortress 2 StarCraft 2: Wings of Liberty
Opublikowano 14 sierpnia 201113 l Wolf ET tylko na kompie Gra przeżywa drugą młodość czy jak? Jeśli tak, to zasysam.