Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 30.07.2011 o 04:43, kasuro napisał(a):
Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia
No błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.
Opublikowano
  W dniu 30.07.2011 o 10:58, Suavek napisał(a):
<br />
  W dniu 30.07.2011 o 04:43, kasuro napisał(a):
Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia
No błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.<br />
<br /><br /><br />

i know :)

Brak czasu powoduje szybkie kombinowanie a to nie wychodzi

Opublikowano

Jakie "konsolowe" gry wyszło na PC z obecnej generacji konsol, bo trochę wypadłem z obiegu?

Konsolowe znaczy nieskomplikowane, Uncharted jest wg mnie kwintesencją takiej gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pykam w betę Deus Exa HR i cóż. Jeśli wszystko pójdzie ok(a w zasadzie poszło bo gra już od dawna w tłoczni) to będzie godny, unowocześniony następca kultu jedynki. Owszem wątpię, że AŻ tak dobry choć mam cichą nadzieje na hit i grę do chociaż pierwszej dwudziestki gamerankings. Jest trudno(dawno nie podchodziłem ostatnio w jakiejś grze kilka razy do jednego etapu), klimatycznie, ładnie(gra jest dobrze zoptymalizowana - a full ponoć radzi sobie z tym jeszcze lepiej), dialogi koszą a głos głównego bohatera powoduje u mnie pedalskie ciary.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa :(

@Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-)

Edytowane przez Shankor
Opublikowano
  W dniu 12.08.2011 o 13:50, Shankor napisał(a):

To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa :(

@Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-)

Ja znalazłem combat rifle, ktoremu regeneruje się ammo :D

Jeśli takiego nie masz to używaj broni eridian, trochę wolny reload, ale ammo się nie kończy.

• Plusik 1
Opublikowano

Cywilizacja V - znowu mam to co przy jedynce czyli efekt jeszcze jedna runda

Warhammer 40k Dawn Of War - za 10zł kupiłem w Biedronce (sklep dla ubogich) - muszę przyznać, że całkiem fajna gierka

Opublikowano

Multi:

Bad Company2

Unreal Tournament III

W:ET

Killing Floor

Single:

Terraria

Spellforce 2

Stalker:Shadow of the Chernobyl

Trochę tego jest ale gram raz w to troszkę, a innym razem znów w co innego i tak jakoś to leci.