Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Labtec, Ty grasz w STO obecnie?

Nie właśnie czekałem na ten update, jak już jest to chyba zacznę od sierpnia grac

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 335,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Gra ktoś w to Limbo? Gra już wyszła kawałek czasu temu.

Opublikowano

Gra już wyszła kawałek czasu temu.

+

Premiera na PC 2 sierpnia.

Hmm......... :> Sounds interesting xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o sieciówki od wczoraj Battlefield Heroes, TF 2

Z singlowych gier Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia i ponownie red alert 3

Opublikowano
Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia
No błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.
Opublikowano
<br />
Defence grid awakeing ostattnia misja nie do przejscia
No błagam... Skoro doszedłeś do ostatniej misji, to jej ukończenie powinno być wyłącznie kwestią czasu. Korzystaj z checkpointów w razie problemów (backspace) i zaplanuj na początku jak zagrodzić wrogowi trasę, aby szedł jak najdłużej.<br />
<br /><br /><br />

i know :)

Brak czasu powoduje szybkie kombinowanie a to nie wychodzi

Opublikowano

Jakie "konsolowe" gry wyszło na PC z obecnej generacji konsol, bo trochę wypadłem z obiegu?

Konsolowe znaczy nieskomplikowane, Uncharted jest wg mnie kwintesencją takiej gry.

Opublikowano

@Ore : GTA4, Force Unleashed 2, AC2 i Brotherhood, FiFA 11, Mass Effect 2 cholera, dużo tego ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pykam w betę Deus Exa HR i cóż. Jeśli wszystko pójdzie ok(a w zasadzie poszło bo gra już od dawna w tłoczni) to będzie godny, unowocześniony następca kultu jedynki. Owszem wątpię, że AŻ tak dobry choć mam cichą nadzieje na hit i grę do chociaż pierwszej dwudziestki gamerankings. Jest trudno(dawno nie podchodziłem ostatnio w jakiejś grze kilka razy do jednego etapu), klimatycznie, ładnie(gra jest dobrze zoptymalizowana - a full ponoć radzi sobie z tym jeszcze lepiej), dialogi koszą a głos głównego bohatera powoduje u mnie pedalskie ciary.

Opublikowano

Borderlands - tak się robi FPSy, szkoda tylko, że po 15 godzinach zaczyna się robić trochę nudno. I zdecydowanie przesadzono ze znajdźkami (Old Haven japierd.ole).

Opublikowano

To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa :(

@Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-)

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Zaraz tam nie lubi.... ot ile można grać w jedną grę? ;p

PS:

ako, nie było pytania xD

Opublikowano

Killing Floor

Młócę praktycznie codziennie, jak się ma dobrych ludzi to sama przyjemność.

Opublikowano

Swietny tytul, polecam wszystkim. Zwlaszcza tobie rinek. :P

Opublikowano

To musimy razem zagrać. Ja mam już 35lvl i parę ciekawych pukawek do oddania ;-). Miały być dla Stony, ale on już mnie nie lubi. Poza tym nie mogę przejść bossa (Destroyer) bo brakuje mi amunicji, a jak się po nią "teleportuje" to zaczyna się walkę od nowa :(

@Kazuun - No muszę ją przejść zanim wyjdzie druga część ;-)

Ja znalazłem combat rifle, ktoremu regeneruje się ammo :D

Jeśli takiego nie masz to używaj broni eridian, trochę wolny reload, ale ammo się nie kończy.

Opublikowano

Plants vs. Zombies.

Opublikowano

Cywilizacja V - znowu mam to co przy jedynce czyli efekt jeszcze jedna runda

Warhammer 40k Dawn Of War - za 10zł kupiłem w Biedronce (sklep dla ubogich) - muszę przyznać, że całkiem fajna gierka

Opublikowano

Multi:

Bad Company2

Unreal Tournament III

W:ET

Killing Floor

Single:

Terraria

Spellforce 2

Stalker:Shadow of the Chernobyl

Trochę tego jest ale gram raz w to troszkę, a innym razem znów w co innego i tak jakoś to leci.

Opublikowano

Wolf ET tylko na kompie

Opublikowano

Wolf ET tylko na kompie

Gra przeżywa drugą młodość czy jak? Jeśli tak, to zasysam.