art100 30 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Znowu zjadacz wolnego czasu - World of Warcraft. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Deus Ex 2 - dopiero zacznam Tzn? BO wyszły 3 Deusy, ale spora częśc fanbase uznaje tylko 2, jedna pomijając w milczeniu. Cytuj
Dante 431 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Pewnie katuje Invisible War. Sam chciałbym się w końcu do tej gry przekonać ale jakoś nie potrafię. Cytuj
Suavek 4 657 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) Osobiście jako fan jedynki próbowałem kilkukrotnie ruszyć Invisible War, ale zawsze dawałem za wygraną po paru godzinach. Tak jak DX powalał i do dziś powala już w pierwszej misji, tak dwójka sprawia wrażenie jakiejś upośledzonej pod każdym względem. Zapewne wina tego, że chcieli uprościć wszystko na potrzeby konsoli. A przecież DX na PS2 skutecznie udowodnił, że jak się chce, to można nawet tak rozbudowaną grę przystosować do pada (grało się zaskakująco dobrze, większym problemem był framerate aniżeli sterowanie). Co do tematu, katuję Rusty Hearts od kilku dni. Mógłbym także wymienić co mam zaczęte już od pewnego czasu, ale nie ma to raczej większego sensu biorąc pod uwagę, że jeśli ja coś zacznę i odłożę w połowie, to zazwyczaj nie kończę i zaczynam od nowa po jakimś czasie. Ale niech będzie - Recettear, drugie przejście Human Revolution, Cthulhu Saves the World, The Last Remnant oraz pierwszy Deus Ex (po raz 6471788). Od czasu do czasu także partyjka SSFIVAE. Edytowane 28 września 2011 przez Suavek Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Dawn Of War II Retribution - Gwardia Imperialna FTW !! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 BF3 Beta od wczoraj. Wciąz League of Legends ...a w wolnych chwilach jakieś pierdółki jak Trine, przeglądarkowe Kingdom Rush, Frozen Synapse etc Cytuj
Gość trenth Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Wciąz League of Legends Ja też, tym bardziej że jest już dostępny Dominion, a ten baaardzo przypadł mi do gustu Cytuj
Flash. 8 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Still Life - taka tam przeciętna przygodówka typu point&click, poza kilkoma mindfuckowymi zagadkami nie oferuje nic ciekawego. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Freeciv, narazie ogarniam zasady, ale czuje że jak tylko będe wiedział co i jak to gra będzie niezła. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 BF3, D3, WoW. W D3 juz sie nagralem i chyba mi starczy na jakis czas, a dobitnie zabijam czas grajac w Battlefielda 3 . Cytuj
Dante 431 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 The rift - chyba po raz pierwszy spędziłem ponad tydzień przy jakimś mmo. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Recettear Kurna, zmieniam gry jak rękawiczki, nawet ich nie kończąc. I to mimo, że nie ciągnę wszystkiego z nieta... :confused: Edytowane 6 października 2011 przez Accoun Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Chess.com ;D Za(pipi)ista jest ta stronka. Dla miłośników szachów musthave w ulubionych w przeglądarce. A oprócz tego kończę BG1. Cytuj
django 549 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Just Cause 2 czyli Jak Być Za(pipi)istym: The Game Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Eh, w sumie mógłbym to skończyć też. Zatrzymałem się w jakimśtam miejscu i zacząłem latać po wyspie dla samego faktu latania Świetny świat, świetny engine. A gram [a raczej zacznę] w Portal 2 Cytuj
django 549 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 Ja w sumie ledwo 12 godzin za soba mam, ale zabawa przednia. Jedna z niewielu gier w ktorej gracz czuje sie autentycznie awesome. Przydalaby sie tylko muzyka lepsza, jakies latynowskie rytmy czy cos a tu jakies orkiestrowe pitu pitu. Won mnie z tym, ja tu sie bawie. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 (edytowane) Od wczoraj Rage , zaskakujący cell-shading przez co gierka bardzo się z Borderlands kojarzy ( a wcześniej trochę inaczej to wyglądało na zwiastunach) , bardzo ładne widoczki w tle , jest trochę swobody i fajne wyścigi całość w Mad Maxowym sosie , początek nastraja pozytywnie . Edit: Skończona świetna ale krótka zakończenie to jakaś kpina heh Edytowane 10 października 2011 przez dc1982 Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Szachy, BG1 i Homeworld'a. BG1 - właśnie ubiłem parszywe Kobolty i jestem z siebie dumny. Nie było bardzie hardcorowej walki do tej pory. H - zacząłem wczoraj i jestem po pierwszej misji, cdn... Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 @Spuczan Aka Nashkel ? P2 co-operative challenge mode Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Tak jak pare miechów temu cisnąłem KOTORa II, tak teraz "dla odmiany" wziąłem się za jedynkę Mistrzostwo. 1 Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 (edytowane) @Spuczan Aka Nashkel ? Nope. Aka Gullykin - podziemia Osady Niziołków. W nocy trafiłem jednak na coś "twardszego" - łucnicy z Peldvale. 30 takich i myślę, że nawet Penance&wszystkie Weapony by odpuścili uciekając z płaczem... Edytowane 15 października 2011 przez Spuczan Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Dragon Knight Saga Nie gralem w pierwsza wersje Divinity 2 bo slyszalem, ze jest zabugowana i okropnie zbalansowana. Sprobowalem po tym jak przeprowadzili gruntowny lifting i wypuscili gre w tej wersji. Wyszla gra calkiem przyjemna. Najlepsza zaleta tej gry to jak bardzo jest smieszna. Leca dobre teksty i kwestie dialogowe jakie mozna zaserwowac niektorym bossom sa w szczegolnosci rozbrajajace. Konstrukcja swiata przypomina mi Gothic'i, niezbyt duze ale pelne szczegolow i ciekawych zakamarkow. Czytanie mysli jest interesujaca alternatywa dla standardowego ladowania punktow w perswazje, jak to wyglada w wiekszosci rpgow. Nie ma sztywnych klas wiec mozna swobodnie wybierac i mieszac skille, choc teraz w zasadzie laduje tylko w magiczne zdolnosci i jest ok. Na poczatku dosc latwo dostac wpier,dol i to tez troche mi przypomnialo Gothica. Jest pare irytujacych rzeczy. Elementy platformowe sa na szczescie rzadkie ale kiedy sie zdarzaja to sa naprawde irytujace bo bohater skacze z gracja granitowego kloca. Pare razy tez utknalem bo niektore przyciski i dzwignie nie odrozniaja sie specjalnie od innych elementow tla i zajelo mi troche czasu znalezienie rzeczy z ktorymi mozliwa jest interakcja. Generalnie calkiem dobry action-rpg. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Herosi VI ! Jest trudno i to mi się podoba. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 Deus Ex: Human Revolution. Dupy nie urywa, może dlatego, że znam na pamięć pierwowzór, ale gra i tak dość dobra. Myślę, że zasługuje na 7,5/10, być może moja opinia jeszcze się zmieni, w końcu jestem dopiero w połowie fabuły... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi