Velius 5 698 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 herosi 6..zaloz ktos temat o tej grze to sobie pogadamy co nas w niej wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 TF 2 Just Cause 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Medal of Honor: Allied Assualt, mapa V2-Rocket, capture the flag, only snipers. I tak od 8 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Bad company 2 multi + Heroes VI. Czekam na BF3 i Skyrim'a ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Pierwszy Dawn of War na przemian z Heroes VI Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 262 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 HoMM 1 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 HoMM 1 xD Jaki hipster ... No ja na przemian H6 i Crysisa 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zainstalowałem Just Cause 2 coby nie paść z nudów do premiery BFa, i szczerze mówiąc, bawię się jak dziecko. Wolność i możliwości, co więcej mówić - aż boli że trzeba te misje robić żeby dostac dobry sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie musisz Sam dziobię sobie nie robiąc misji głównych. Po prostu zajmuję bazy/wiochy/miasta i za to dostaję punkty chaosu które odblokowują black market. Mam już ulepszony na maxa ostatni czopek Teraz biorę się za misję Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Stona kupił grę 10 lat temu i wciąż siedzi na 15% progressie campaign xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 XD Ojtam, ojtam. To jedna z niewielu gier singleplayer w którą cały czas gram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie dziwię się po tym co zobaczyłem, ja już po rozpierniczu w pierwszej misji byłem kupiony, a jak się dorwę do jeta to długo nie wysiądę. Dość powiedzieć że Tuk Tuk Bum Bum bawiłem się z godzinę, dopóki mi go nie rozwalili Trochę lipa że pojazdy za każdym razem trzeba kupować od nowa, chyba że coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Niestety. Najgorsze było jak kupiłem sobie helkę za 100k, poleciałem nią na misję [czas lotu 20sekund ] , odpalam misję i.... płynę stateczkiem gdzieś w pizdu. Helka przepadła ;/ Dla mnie największym błędem tej gry jest to, że możemy kupić na raz tylko 1 rzecz. Kupowanie broni to mordęga :< Sterowanie samolotem też nie jest jakoś uber szczęśliwe rozwiązane i niektóre "wyścigi" dają w kość ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 To nie ma nawet "garażu" w którym można by przechować już kupiony pojazd? No cóż, to mam nadzieję, że kasę robi się szybko i łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie ma. Teoretycznie robi się łatwo, w praktyce różnie z tym bywa i jeśli zginiesz kilka razy [kupując przy tym pojazdy] to robi się niewesoło. Ofkoz jeśli robisz misje to raczej tego problemu nie powinno być. Co mnie jeszcze w(pipi)iało niemiłosiernie. Po śmierci ZAWSZE jest gadany ten sam tekst. Jako że nie robię misji , to już chyba milion razy słyszałem że czas poznać wszystkie frakcje urzędujące na wyspie :f Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Sterowanie samolotem to (pipi).pl. Powolne skrecanie to jeszcze jeszcze, ale sprobuj szybko - nie ma mowy. Zaraz Cie zacznie machac na wszystkie strony bo klawierka dosc trudno wyczuc "srodek" lotu. Ogolnie przydalby sie pad do tej gry bo niektore rozwiazania sterowania to niezly debilizm (uzywanie ALT do waznych akcji - ARGH). Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 No a pad nie działa w tej grze? Ja na padzie nie gram, bo mimo wszystko wolę celować mychą [nawet przy ogromnym autolockowaniu czy jak to tam się po kĄsolowemu nazywa kiedy gra pomaga Ci celować]. Ja dopiero niedawno odkryłem że można robić skok na TAB XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jak cienko za kasa to mozna zawsze sciagnac jeden z tysiaca modow, ktore zmniejszaja lub likwiduja ceny w black market. Albo przynajmniej jakis, ktory likwiduje cut scenki przy kupowanie z black marketu, gdybym tego nie znalazl to by mnie jakas kur,wica trafila. http://www.justcause2mods.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie mam pada wiec nie sprawdze Stona ;f Jak bedzie jakas wolna kasa to trzeba bedzie ten żydboksowy kupic. Wlasnie tylko ciekawe jak z celowaniem bedzie. Gra i tak jest dosc trudna w tej chwili. Hmm moze trudna to zbyt ostre slowo, ale zolnierzyki czesto-gesto potrafia zrobic gangbang na Rico, dwoch z szotganami, jeden z assault rifle, jeden z machine gun i (pipi) - parenascie sekund i mnie nie ma. Troche zal bo ogolnie cala gra jest lajtowa a pozniej wlasnie trafia sie na jakies takie (pipi) w ktorym nagle musze uwazac na swoje hp zamiast sie bawic :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 No mnie raczej wkurza to, że jak się spadnie z dużej wysokości i Ricos traci przytomność to leci jak szmaciana kulka i nic nie można zrobić. Niby masz pół energi ale kilku kawaljeros z karabinami wykończy Cię zanim odzyskasz kontrolę nad pamperkiem :< MQ - łap plusa, nie sądziłem że są mody do tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Na zmianę męczę Two Worlds (ehh cieżko się od niej oderwać) z Fallout New Vegas Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jest calkiem sporo modow. Ja uzywalem tylko tego, ktory likwiduje cut scenki z black marketem ale sa tez bardziej rozbudowane, modyfikujace ceny w sklepie albo dajace mozliwosc kupowania wszystkich pojazdow jakie sa w grze, nie tylko agencyjnych (nie da sie ich jednak apgrejdowac). Nie pamietam nazw ale powinno dac sie je wyszukac dosc latwej na tamtej stronie. Poza tym ulatwil zycie mod likwidujacy autocentrowanie kamery w pojazdach i jeden ktory daje swobodna kamere w czasie skokow z wysokosci (normalnie kamera dostaje jakiegos ataku jak sie probuje wtedy rozgladac). Jak ktos sie znudzil "normalna" gra to moze tez sprobowac Superman Mod Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Mnie zainteresował FPP mod Jak to będzie jakoś dobrze ogarnięte to chyba padnę na pysk z radości Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Fajnie wygladaja te nowe chmury (przynajmniej na screenach) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja tam preferuję latanie nad ziemią. Wtedy wydaje się że się szybciej śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi