Opublikowano 30 października 201113 l tez gram ostatnio na emu ps2, w gungrave'a. W dodatku MAM ORYGINAL O_O Nie gram na emulatorze. Zainstalowałem wersję PC.
Opublikowano 31 października 201113 l no wiem, pisałem o wcześniejszych postach. Próbowałem kampanie BF3 ale jest bardziej oskryptowana i (pipi)owa niz fpsy na szynach z wii. Mogli już sobie darować fabule i zrobić tylko multi.
Opublikowano 31 października 201113 l Panowie, odpaliłem REZ na 50: plazmie, do tego sterowanie w emu myszką i dosłownie się osrałem. Ta gra ryje czaszkę i to jeszcze w fullhd.
Opublikowano 31 października 201113 l Live For Speed. Ohohohoho Edytowane 1 listopada 201113 l przez Qvstra
Opublikowano 11 listopada 201113 l Odpaliłem Skyrim i pierwsze wrażenie miazga , fenomenalna polonizacja i klimacik oj coś czuje ze ta gra pozamiata heh.
Opublikowano 11 listopada 201113 l Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku
Opublikowano 11 listopada 201113 l Sjakrim ofkors. Do swiat mam co robic, oby do tego czasu spatchowali Battlefielda .
Opublikowano 11 listopada 201113 l Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku Bo z tego co widzę, to ten sam endżin co Oblivion ;/ Ja jeszcze nie kupiłem [nerdzę w BFa] i z zakupem śpieszyć się nie mam zamiaru, bo po filmikach jakoś przekonany nie jestem.
Opublikowano 11 listopada 201113 l To chyba tak samo nowy endżin jak te nowe endżiny CoDa Z wyglądu i mechaniki dla mnie to kropka w kropkę Oblivion [ofkoz po retuszu]. Kupię sobie w jakiejś promocji albo jak mi się znudzi BF3 <meehehhehehehhe>
Opublikowano 11 listopada 201113 l Skyrim. Gra wygląda obłędnie i świetnie chodzi. Na moim lapku gram w 720P, tekstury na high, draw distance gdzieś tak na średni no i mam koło 26 FPS. Pewnie jakby obciąć detali byłoby ponad 30, jestem w szoku, spodziewałem się pokazu slajdów. Rewelacyjny szpil, nie będę musiał kupować na kąsole za 170 zł, udało mi się wyrwać od kumpla za 90, któremu nie chodzi.
Opublikowano 11 listopada 201113 l Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku Zarzuc swoim konfigiem bo ja tez mam staruszka (4 lata).
Opublikowano 11 listopada 201113 l Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku Zarzuc swoim konfigiem bo ja tez mam staruszka (4 lata). Starusieńki Pentium 4 3.0(niby drwa rdzenie), GF GT240, 2GB Rama. Max rozdziałka 1680x1050, widoczność na średnich, tekstury i coś tam medium, reszta low - gra na zewnątrz nie schodzi poniżej 20fps, a wewnątrz śmiga płynniutko. Tak się powinno optymalizować gry. Edytowane 11 listopada 201113 l przez Wiolku
Opublikowano 14 listopada 201113 l Gothic 2: Noc kruka. Odpaliłem sobie "od tak" i wsiąkłem na całego. Ten szpil nadal daje radę <ok>
Opublikowano 15 listopada 201113 l Jak wyżej - co najlepsze Szczymryj działa mi całkiem dobrze na moim staruszku Zarzuc swoim konfigiem bo ja tez mam staruszka (4 lata). Starusieńki Pentium 4 3.0(niby drwa rdzenie), GF GT240, 2GB Rama. Max rozdziałka 1680x1050, widoczność na średnich, tekstury i coś tam medium, reszta low - gra na zewnątrz nie schodzi poniżej 20fps, a wewnątrz śmiga płynniutko. Tak się powinno optymalizować gry. o ch'uj granie w 20 fps i banan na ryju ostro Wiolku.
Opublikowano 15 listopada 201113 l Skończyłem NfS The Run ... czas gry 3 i pół godziny ... z przerwą na herbatę LOL .
Opublikowano 16 listopada 201113 l Wracam do Wietnamu (BBC 2). Do tego dorzuce Battlefield Vietnam, gdyz chce poczuc zapach napalmu o poranku.
Opublikowano 16 listopada 201113 l @Kubicz Ty pracuj nad tymi "zaległościami", bo czekamy na Ciebie :>
Opublikowano 16 listopada 201113 l Pewnie czeka aż wyjdą haxy na noża w BF3 :F ontopic: codziennie BF3
Opublikowano 19 listopada 201113 l Open Arena na przemian z SOF2 mp. Chociaż przymierzam się do odkurzenia pudełka z Deus Ex pierwszym.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Saint`s Row 3 - dodałbym podtytuł " W oparach absurdu " heh . Gra jest strasznie przerysowana (prawie jak Conker) , na pewno normalni ludzie tego nie zrobili . Jak pogram dłużej napisze coś więcej Jeny za dużo ostatnio nabrałem gier i będę teraz przez rok to wszystko przechodził heh Edytowane 23 listopada 201113 l przez dc1982