Wiolku 1 592 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 (edytowane) NIE WIEM DLACZEGO PYTASZ O TO MNIE?! xd Jest ok, bez reweli, mój proc wyraźnie nie radzi sobie z "euforią", ogólnie z fizyką - jeszcze pół biedy jak jest 3 - 5 bandziorów. Da się grać na ustawieniach średnio - niskich, dodam, że zainstalowałem specjalnie system XP dla tej gry i fakt działa lepiej niż na 7. Trzymam tak od 30 do 16 klatek, jak jest mega gorąco to spada do 10 ----> BULLET TIME NON STOP 8) We wrześniu mocny upgrade kompa, zdecydowanie. Edit: Poprawa kilku ustawień(oprócz cieni) na wysokie nie zmniejszyła FPSów praktycznie w ogóle. Edytowane 6 czerwca 2012 przez Wiolku Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 NIE WIEM DLACZEGO PYTASZ O TO MNIE?! xd Am I missing something? ;p Czemu nie? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 To była ironia w stronę tego, że często piszę o performance, a mój PC jest na tyle słaby, by uznać - "jak pójdzie Wiolkowi to mi na bank". Jestem pewny, że tak myślałeś! Btw ta gra na wszystkim "very hight" wyglądałaby bardzo kosmicznie, mam nadzieje, że to kiedyś sprawdzę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 To była ironia w stronę tego, że często piszę o performance, a mój PC jest na tyle słaby, by uznać - "jak pójdzie Wiolkowi to mi na bank". Jestem pewny, że tak myślałeś! Nie. Spytałem, bo jeżeli ktoś gra to znaczy że mu jakoś chodzi, a skoro jest polakiem to jest spora szansa, że nie ma kompa zalecanego przez Rockstara, więc istnieje szansa, zę ostro zawyżyli wymagania na pudełku Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Te wymagania są tak duże bo gra umożliwia grę na jednocześnie 6 monitorach. Te wymagania są podane jeśli byś chciał w ten sposób grać. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Te wymagania są tak duże bo gra umożliwia grę na jednocześnie 6 monitorach. Te wymagania są podane jeśli byś chciał w ten sposób grać. Czyli jak mi BF3 chodzi na High bez czkawek to i Maxiu pójdzie jako tako? (choć kurde, ni uja sie nie moge przekonac do tego nowego stylu i klimatu w MP ) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Kruszku, ilość monitorów nie ma tu nic do rzeczy. Im ich więcej, tym wyższa rozdzielczość po prostu. Możesz mieć 1 monitor o łącznej rozdzielczości wyższej niż na 6 w eyefinity [choć będzie ciężko ]. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Wymagania wcale nie są na jakieś 6 monitorów. Wystarczy jeden z rozdziałką 2560x1440 albo normalne 1080p i do tego detale na full łącznie z teselacją, SSAO, multisamplingiem i innymi fjuczerami do wygładzania i już masz te wymagania. GF 680 w takich ustawieniach ledwo wyciąga 30klatek z prockiem za 2 tysiaki. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Nie znacie się, a pi.erdol.icie :potter: Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 To przeczytaj chociaż jeden test wydajności i zobaczysz Karta i procek za 2 tysiaki i ledwo 40klatek. Więc żeby grać ze wszystkim na maxa konfiguracja nie była przesadzona oprócz ramu bo wystarczy 4/8 a nie 16 jak pisali. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 MAX w full ultra HD wypas. 60+ FPS. Na radku 6870. Wiec proszę Cie. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Błyszczy mu się ta marynarka... U mnie na high (NA MOIM KOMPIE! XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 9600gt i jakiś core2duo 3.0ghz wykrecone z 2,4 albo 2,6 nie pamietam) w 30fps + () w rozdzialce 1360xilestam... SIE NIE BLYSZCZY i wygląda ładniej. W ogóle jak sztucznie to wygląda :o wtf, czemu tak? Ta teselacja to robi takie rzeczy czy co, bo nigdy nie było mi dane tego włączyć - fałdy na ubraniu wyglądają jak pękające żyły. Masakrejszyn. A @topic też maxpayne 3, fifa i lol Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Ja się nie przyglądałem za mocno jak oglądałem, ale mnie sie zdawało, zę to nie marynarka a kurtka skórzana, taka ekskluzywna ;p A czemu u Ciebie się nie świeci? HDR pewnie.... Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ja sobie chłonę każdą sekundę z Maxem. Filmowość i fabuła są super ale graficznie już rewelacji nie ma. Grafika trzyma poziom tylko te filtry są brzydkie. Do tego co chwila wywala do pulpitu z błędem albo są problemy z wyświetlaniem grafiki i jakieś bitmapy rozciągnięte wariują po ekranie. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) Marynarka "błyszczy się", ponieważ Max tuż przed rozpoczęciem pokazanej części levelu wpadł do basenu Just sayin' Edytowane 8 czerwca 2012 przez kaz_ Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 10 czerwca 2012 Opublikowano 10 czerwca 2012 Ja już jestem przy samej końcówce więc dzisiaj mi Max zdradzi swoje zakończenie. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 A ja zacząłem grać w Game of Thrones. Pierwszy rozdział całkiem nieźle- czuć klimat Nocnej Straży i brutalność realiów. Gra ktoś już poza mną? Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 I koniec Maxa. Gra daje konkretnego kopa w dupę. Teraz mogę dalej spokojnie grać w World of Tanks. Po roku przerwy powróciłem też do Maple Story i jak na razie nie umiem się odnaleźć. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Też pykam w 2K12 szkoda, że nie ma żadnych info o 2K13 jak na razie. Choć pewnie jak wywalą to z grubej rury. Cytuj
okens 541 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Mecze The Walking Dead i jest swietne. Za to mam ochote na jakiegos dobrego tycoona albo ekonomiczna i nie moge nic sobie znalezc Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Nowe Anno? Przy 1404 nieźle się bawiłem. Męczę D3 jak tylko mam czas. EURO 2012 mi nie pomaga. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Tropico 3 z CD Action i Angry Birds na nowo masteruję . Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Odświeżam sobie perełki z PSX i PS2 na emulatorze. Aktualnie Def Jam FFNY i Gran Turismo 3 (4 nie w pełni grywalna) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi