Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Yyyy, po co kupować droższą wersję jak się już ma kupioną lepszą i wygodniejszą wersję na PC? O.o

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 335,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Niestety nie zakupiłem tej gry. Po za tym na moim złomku działa to tylko zadowalająco - dobrze, że to strategia : D

Opublikowano

Civilization 5 - Genialna gra, uwielbiam całą serię...Bardzo mnie wciągnęła

NBA 2k13- Świetny kosz. Dobra rada- nie rzucaj białymi za 3 punkty :D

Opublikowano

A to niby dlaczemu?

Prison Architect <---  ZA(pipi)YSTE

Opublikowano

Scribblenauts, tak dawno kupiłem na amazon że zapomniałem ze już odblokowali na steam.

Opublikowano

DMC i Far Cry 3 ale katowaniem bym tego nie nazwał.. ot misja jak znajdę chwilę

Opublikowano

Również pocinam w NBA 2k13, ale na padzie jakieś naleciałości z konsoli muszą być  :).

Edytowane przez art100

Opublikowano

Max Payne 1 - przegralem 2h i chyba nie skoncze. Poczatek zapowiadal sie niezle, ale im dalej tym gorzej, dawno nie gralem w tak nudna i monotonna gre.

Edytowane przez niezdecydowany

Opublikowano

Heh przynajmniej xywa do ciebie pasuje.

Planescape Torment z modami <3

Mody do PT? Co tam fajnego dodałeś bo szczerze to nie kojarzę niczego wartego uwagi albo może tego nie znalazłem .

Żeby nie było offtopu to męczę dalej Witchera 1, Bit Trip Runner i zaczynam Dooma 3.

Opublikowano

Ja ostrzę ząbki na Brutal Legends. Zazdrościłem tej gierki konsolowcom.

Opublikowano

Ja ostrzę ząbki na Brutal Legends. Zazdrościłem tej gierki konsolowcom.

No to żebyś się nie przeliczył bo gra dość mocno rozczarowywuje (pseudo-rts jest słaby), ale klimat pierwsza klasa.

Opublikowano

Penny Arcade 3 - jeden z lepszych rpgów w jakie grałem w ostatnich latach. Nawet jak taki humor kogoś nie porywa, to warto sprawdzić dla samego świetnego systemu walki i muzyki.

Opublikowano

No raczej nie. Problem w tym, ze Max Payne 1 zaczyna sie bardzo fajnie, ma mocny wstep i odpowiednio wysoki poziom trudnosci w metrze.

W kolejnych chapterach apteczki znajdujesz doslownie co chwile, zaczyna meczyc monotonna rozgrywka i beznadziejna narracja fabuly, nie bylo wstawki ktorej bym nie przewinal.

Ta gra moze i byla fajna, ale tylko chwile po premierze, gdy grafika jeszcze robila wrazenie, a teraz to jest szrot pod prawie kazdym wgledem.

Opublikowano

Crysis 3 -> na średnich detalach wygląda już ładnie. Fajny jest łuk.

Opublikowano

Ostatnie 8 lat gralem tylko na konsolach.

Chcialem ponadu.piac jednak Hirosów. Wiadomka, stara milosc nie rdzewieje. Zalozylem konto na steamie. Luz. Sciagnalem gre. Pozniej sciagnalem jeszcze kilka innych rzeczy. Chcialem wlaczyc w gre, ale pierwej jakis uplay sie wje.bal. Kolejna rejestracja. Znowu cos sie sciagalo. Dwa razy, chyba. W koncu po kilkudziesciu minutach odpala sie gra. Gramy z ziomem w cieple krzeselko, juz dluzsza chwilke, nagle, je.but Wyje.balo z gry bo stracil sie net (?) nie wiem jakim chu.jem, bo nie mieszkam w jakims kraju trzeciego swiata, ale nie. Mowie wtf?? Serio, mam byc podpiety pod net caly czas itd? Sejwa nie zrobilismy. Grac sie odechcialo. Go.wna nawet sprzedac nie moge. Sciagam pirata, teraz mi i tak wolno, mam nadzieje ze lepiej sie bedzie sprawowal. Pier.dole takie rozrywke i dziwie sie ze macie do tego sily.

pzdr

btw, chcialem napisac ze mecze hirołow ale no ch.uj, tego nie napisze

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

No raczej nie. Problem w tym, ze Max Payne 1 zaczyna sie bardzo fajnie, ma mocny wstep i odpowiednio wysoki poziom trudnosci w metrze.

W kolejnych chapterach apteczki znajdujesz doslownie co chwile, zaczyna meczyc monotonna rozgrywka i beznadziejna narracja fabuly, nie bylo wstawki ktorej bym nie przewinal.

Ta gra moze i byla fajna, ale tylko chwile po premierze, gdy grafika jeszcze robila wrazenie, a teraz to jest szrot pod prawie kazdym wgledem.

Zabawne, ja tak mam z wieloma dzisiejszymi produkcjami. Narracja w MP nie może być zła, chociażby dlatego że nie masz tam co 5 sekund kolejnej wstawki <jak w takim MP3 chociażby, które służą tam wręcz za urozmaicenie loadingów mimo że same sobą niczego do fabuły istotnego nie muszą wprowadzać> więc naprawde jeżeli je przewijałeś to tylko dlatego że gra ci zwyczajnie nie przypasiła i tyle. Ja odpaliłbym ją czy dwójkę po raz setny <aczkolwiek dwójka nie ma już tego "czegoś> i dzisiaj z bananem na ryju, a kręcił nosem na widok przekomplikowanej trójki.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

A ja sobie pogrywam w Omertę. Strasznie nierówny tytuł pod względem wykonania i zastosowanych rozwiązań, ale wciągający.

Opublikowano

Ponoć walka fajna, ale cześć ekonomiczna gry nudnawa i trochę leży :(

Co mnie zasmuciło, bo myślałem ze to coś na styl Gangsters starych.