Kazuun 221 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Yyyy, po co kupować droższą wersję jak się już ma kupioną lepszą i wygodniejszą wersję na PC? O.o Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 lutego 2013 Opublikowano 13 lutego 2013 Niestety nie zakupiłem tej gry. Po za tym na moim złomku działa to tylko zadowalająco - dobrze, że to strategia : D Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Civilization 5 - Genialna gra, uwielbiam całą serię...Bardzo mnie wciągnęła NBA 2k13- Świetny kosz. Dobra rada- nie rzucaj białymi za 3 punkty Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 NBA 2k13- Świetny kosz. Dobra rada- nie rzucaj białymi za 3 punkty A to niby dlaczemu? Prison Architect <--- ZA(pipi)YSTE Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Scribblenauts, tak dawno kupiłem na amazon że zapomniałem ze już odblokowali na steam. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 DMC i Far Cry 3 ale katowaniem bym tego nie nazwał.. ot misja jak znajdę chwilę Cytuj
art100 30 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 (edytowane) NBA 2k13- Świetny kosz. Dobra rada- nie rzucaj białymi za 3 punkty Również pocinam w NBA 2k13, ale na padzie jakieś naleciałości z konsoli muszą być . Edytowane 27 lutego 2013 przez art100 Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 (edytowane) Max Payne 1 - przegralem 2h i chyba nie skoncze. Poczatek zapowiadal sie niezle, ale im dalej tym gorzej, dawno nie gralem w tak nudna i monotonna gre. Edytowane 28 lutego 2013 przez niezdecydowany Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Heh przynajmniej xywa do ciebie pasuje. Planescape Torment z modami <3 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Heh przynajmniej xywa do ciebie pasuje. Planescape Torment z modami <3 Mody do PT? Co tam fajnego dodałeś bo szczerze to nie kojarzę niczego wartego uwagi albo może tego nie znalazłem . Żeby nie było offtopu to męczę dalej Witchera 1, Bit Trip Runner i zaczynam Dooma 3. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Ja ostrzę ząbki na Brutal Legends. Zazdrościłem tej gierki konsolowcom. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Ja ostrzę ząbki na Brutal Legends. Zazdrościłem tej gierki konsolowcom. No to żebyś się nie przeliczył bo gra dość mocno rozczarowywuje (pseudo-rts jest słaby), ale klimat pierwsza klasa. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Penny Arcade 3 - jeden z lepszych rpgów w jakie grałem w ostatnich latach. Nawet jak taki humor kogoś nie porywa, to warto sprawdzić dla samego świetnego systemu walki i muzyki. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 http://thunderpeel2001.blogspot.com/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html Dzięki za link. Zapewne za jakiś czas będę instalował ponownie PT więc się przyda. Cytuj
Gość niezdecydowany Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Heh przynajmniej xywa do ciebie pasuje. No raczej nie. Problem w tym, ze Max Payne 1 zaczyna sie bardzo fajnie, ma mocny wstep i odpowiednio wysoki poziom trudnosci w metrze. W kolejnych chapterach apteczki znajdujesz doslownie co chwile, zaczyna meczyc monotonna rozgrywka i beznadziejna narracja fabuly, nie bylo wstawki ktorej bym nie przewinal. Ta gra moze i byla fajna, ale tylko chwile po premierze, gdy grafika jeszcze robila wrazenie, a teraz to jest szrot pod prawie kazdym wgledem. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Crysis 3 -> na średnich detalach wygląda już ładnie. Fajny jest łuk. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) Ostatnie 8 lat gralem tylko na konsolach. Chcialem ponadu.piac jednak Hirosów. Wiadomka, stara milosc nie rdzewieje. Zalozylem konto na steamie. Luz. Sciagnalem gre. Pozniej sciagnalem jeszcze kilka innych rzeczy. Chcialem wlaczyc w gre, ale pierwej jakis uplay sie wje.bal. Kolejna rejestracja. Znowu cos sie sciagalo. Dwa razy, chyba. W koncu po kilkudziesciu minutach odpala sie gra. Gramy z ziomem w cieple krzeselko, juz dluzsza chwilke, nagle, je.but Wyje.balo z gry bo stracil sie net (?) nie wiem jakim chu.jem, bo nie mieszkam w jakims kraju trzeciego swiata, ale nie. Mowie wtf?? Serio, mam byc podpiety pod net caly czas itd? Sejwa nie zrobilismy. Grac sie odechcialo. Go.wna nawet sprzedac nie moge. Sciagam pirata, teraz mi i tak wolno, mam nadzieje ze lepiej sie bedzie sprawowal. Pier.dole takie rozrywke i dziwie sie ze macie do tego sily. pzdr btw, chcialem napisac ze mecze hirołow ale no ch.uj, tego nie napisze Edytowane 4 marca 2013 przez El Loco Chocko Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) Heh przynajmniej xywa do ciebie pasuje. No raczej nie. Problem w tym, ze Max Payne 1 zaczyna sie bardzo fajnie, ma mocny wstep i odpowiednio wysoki poziom trudnosci w metrze. W kolejnych chapterach apteczki znajdujesz doslownie co chwile, zaczyna meczyc monotonna rozgrywka i beznadziejna narracja fabuly, nie bylo wstawki ktorej bym nie przewinal. Ta gra moze i byla fajna, ale tylko chwile po premierze, gdy grafika jeszcze robila wrazenie, a teraz to jest szrot pod prawie kazdym wgledem. Zabawne, ja tak mam z wieloma dzisiejszymi produkcjami. Narracja w MP nie może być zła, chociażby dlatego że nie masz tam co 5 sekund kolejnej wstawki <jak w takim MP3 chociażby, które służą tam wręcz za urozmaicenie loadingów mimo że same sobą niczego do fabuły istotnego nie muszą wprowadzać> więc naprawde jeżeli je przewijałeś to tylko dlatego że gra ci zwyczajnie nie przypasiła i tyle. Ja odpaliłbym ją czy dwójkę po raz setny <aczkolwiek dwójka nie ma już tego "czegoś> i dzisiaj z bananem na ryju, a kręcił nosem na widok przekomplikowanej trójki. Edytowane 4 marca 2013 przez Dr.Czekolada Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 A ja sobie pogrywam w Omertę. Strasznie nierówny tytuł pod względem wykonania i zastosowanych rozwiązań, ale wciągający. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ponoć walka fajna, ale cześć ekonomiczna gry nudnawa i trochę leży Co mnie zasmuciło, bo myślałem ze to coś na styl Gangsters starych. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 "Gram w Grę" i muszę powiedzieć że nowy TR wygląda naprawdę bardzo ślicznie. Czy tylko mnie się wydaje że instynkt przetrwania jest jota w jotę ściągnięty z Wiedzmina 2 ? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 W2 miało jakiś instynkt przetrwania? O.o Chodzi Ci o crafting? Czy czegoś nie rozumiem? Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Troszkę się zle wyraziłem ,chodziło mi o to że po naciśnięciu medalu wiedzminskiego jest ten sam efekt co w nowym TR. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi