Sibian 154 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Są tu fani Amnesia: Mroczny Obłęd ? Jeśli tak polecam ogrom świetnych misji fanowskich. Amnesia nowa legenda i klasyk z furą kapitalnych tworów fanów. 1 Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Odpaliłem sobie stare dobre Arcanum. Dla zabawy zrobiłem postac rzucającą i krafcącą mat. wybuchowe. Masa frajdy 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Kupiłem na Winter sale ponad rok temu ale nigdy się na poważnie za grę nie wziąłem - dziś skończyłem Renegade Ops wraz z DLC. Nie jest to szpil wielce wybitny, ale rozgrywka była płynna, przyjemna, grafika całkiem niezła no i podobał mi się voice acting narratora Nigdy nie wiedziałem jak się gierki tego typu nazywa. Mają w ogóle jakąś 'nazwę' ? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Far Cry 3 raczej w odstawkę, ogarnąłem pierwszą wyspę i dalej jakoś mi się nie chce. Teraz na ruszcie Twierdza (niedawno w promocji wyrwana), przymierzam się do Skyrima i czegoś strategicznego (albo EU III albo Civ V). Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 DN3D: Megaton Edition - tytuł stary ale jary. Kiedyś grałem w tą pozycję tylko na klawie. Teraz kombo kb+m i gra stała się łatwiutka. Mimo wszystko ciora się fajnie. Dwa epizody za mną. Reszta jutro. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Odkupiłem od kumpla klucz do BF3 za dychę i już ściągam z Origina trochę pociorać w multi Cytuj
Mq 73 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Wlasnie skonczylem na 100% Blood Dragon. Pare fun faktow o grze: - Jesli skoczy sie na przeciwnika z gory automatycznie zalatwia sie go nozem. Bohater od poczatku gry potrafi skakac wyzej niz wynosi wysokosc wrogow. - Jesli przez pare sekund kontynuuje sie strzelanie z miniguna Rex zaczyna krzyczec - Jesli przytrzyma sie przycisk ataku nozem zaczyna sie pokazywac faka. Jesli sie mashuje dalej Rex na zmiane pokazuje faka lewa i prawa reka. - Luk ma swiecace sie neonowe strzaly - Mozna upgradowac shotguna zeby mial cztery lufy i strzelal zapalajacymi pociskami - Mark IV style muthafucka! Wiecej takich gier prosze. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Tomb Raider nowy. I pytanko od razu - w sklepie steam jest do kupienia tłumik do pistoletu, znaczy to, że w grze go nie można znaleźć? W wolnych chwilach Dead Space 2. Nie rozumiem jak można wypuszczać gry bez AA. Wolałbym mniej detali, ale choćby trochę wygładzenia. Jak mnie to w(pipi)ia. Cytuj
okens 541 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Dead Island. Jestem bardzo milo zaskoczony. Moglbym powiedziec, ze to jedna z najfajniejszych gier o zombie( a lubie ten temat jak cholera) w jaka gralem. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Są tu fani Amnesia: Mroczny Obłęd ? Jeśli tak polecam ogrom świetnych misji fanowskich. Amnesia nowa legenda i klasyk z furą kapitalnych tworów fanów. Przyznaje sie bez bicia ze spękałem w tej grze i nie dałem rady grać ze strachu Skończyłem wszystkie Residenty , Silent Hille i inne ale tego nie dałem rady Propsy za jaja. Ja za to teraz mam ePsxe i cała mase Jrpgów których nie zdołałem skończyć za czasów PSXa I bedzie cioranie Cytuj
lmz 48 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 (edytowane) Shank z ostatniego cd action - nawet fajna sieka Jestem w sumie na początku, pewnie będzie wiało nudą na dłuższą metę, teraz jednak fajnie się napierdala <ok> Amnesia mi nie podeszła mimo szczerych chęci - nie lubię, nie mam czasu, ochoty na łażenie i szukanie odpowiednich drzwi. Może jeszcze kiedyś dam jej szansę. Edytowane 6 maja 2013 przez lmz Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Coś mnie podkusiło i ściągnąłem Wasteland. Gra ma 25 lat, paskudną DOSową grafę, sterowanie które przyprawia o totalny ból dupy.... A mimo tego nie mogę się od niej oderwać o_O Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Tomb Raider nowy. I pytanko od razu - w sklepie steam jest do kupienia tłumik do pistoletu, znaczy to, że w grze go nie można znaleźć? W wolnych chwilach Dead Space 2. Nie rozumiem jak można wypuszczać gry bez AA. Wolałbym mniej detali, ale choćby trochę wygładzenia. Jak mnie to w(pipi)ia. Oczywiscie, ze mozna. Jest to jeden, bodajze nawet z pierwszych, upgrade. Ostatnio na piecku to the walking dead. Poleca ktos jakas gierce, ktora odpali w godnych ustawieniach na lapsie z 2011? Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Zaczynam Baldur's gate:Enchanced edition 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Tomb Raider nowy. I pytanko od razu - w sklepie steam jest do kupienia tłumik do pistoletu, znaczy to, że w grze go nie można znaleźć? W wolnych chwilach Dead Space 2. Nie rozumiem jak można wypuszczać gry bez AA. Wolałbym mniej detali, ale choćby trochę wygładzenia. Jak mnie to w(pipi)ia. Oczywiscie, ze mozna. Jest to jeden, bodajze nawet z pierwszych, upgrade. Ostatnio na piecku to the walking dead. Poleca ktos jakas gierce, ktora odpali w godnych ustawieniach na lapsie z 2011? No dopóki nie masz lapka za 1200 zł z jakąś biedacką integralką to chyba odpalisz wszystko, c'nie? Ja mam mid-endowego lapka z 2009 roku i spokojnie mogę grać w Skyrima, Civ V czy jakieśtam inne. Inna sprawa jak się grzeje przy tym ;p. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 czyli co polecasz. Ogolnie, z dobrych blaszanych gier. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Chcesz coś typowo PC-only? Na PC lśnią RTS-y i turówki. Polecam Cywilizację V, polecam Europę Universalis III, Shoguna 2. Cytuj
Beck 3 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 (edytowane) Raven, zapomniales dodac ze kazda z tych gier potrafi usunac graczowi kilka tygodni/miesiecy z zyciorysu, co do tytulow to dodalbym age of empires i lista bedzie kompletna! Edytowane 8 maja 2013 przez Beck Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 No i ściągnąłem sobie Skyroads i męczę tą zręcznościówkę. Wciąga. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Asasyn trzeci (trochę się zawiodłem, w poprzednie części nie grałem, ale im dalej tym lepiej), a w przerwach Civ5 i PES. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Hitman Absolution. Nierówna strasznie gra Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Gram w betę Neverwintera. Oby nie wprowadzili jakiegoś hardkorowego p2w bo póki co gra się super. PvP wymiata, 17-0 w jednym battlegroundzie <kozak> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi