Opublikowano 27 czerwca 201311 l Deadpool - dziwię się,że nikt o tej grze nie wspomniał Beka fch.uj połączona z niezłą grą akcji - polecam obadać.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Deadpool - dziwię się,że nikt o tej grze nie wspomniał Może dlatego, że w PL sklepach gry nie ma, a na Steam jest cholernie droga?
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Beka fch.uj połączona z niezłą grą akcji - polecam obadać. "Beka f(pipi) połączona z przeciętną grą akcji" - fix'd
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Pirates! Gold (tak, te dosowe) - zaje.bista gierka. Niesamowity motyw tak sobie piracic w tamtych rejonach, mapa jest nawet niezle odzworowana - kilka miast udalo mi sie odnalesc plynac na czuja. Co prawda jestem lamus, wiec to dla mnie jest niczym jakis roguelike, ale i tak za(pipi)iste Mogliby zrobic cos w stylu FTL, tylko bardziej rozbudowane i w pirackich klimatach osadzone, na karaibach. Kurde, tylko juz po raz kolejny zginalem w wieku 25 lat, w czasie abordazu wrogiego statku i pojedynkowania sie z wrogim kapitanem :confused: A dostalem akurat w tawernie cynk od typa ze w St Christophe jest tylko 40 zolniezy francuskich (900 cywilow, ale co oni tam moga) - chcialem je zajac i oddac Hiszpanom (pirat Francisco P sluzy koronie hiszpanskiej - szkoda ze nie mozna wpisac pelnego imienia i nazwiska - Francisco Pizarro, no ale niech bedzie i tak). Co za giera za(pipi)ista - a taka stara jest! [nie, nostalgia nie wchodzi w rachube - wczesniej gralem tylko w te 'nowe' Pirates! z 2004 roku (a wczesniej w Pirates of the Carrabean troche). Chcialem na komie tez moc w to pograc, ale nie umiem tego w DosBox Turbo ustawic :confused: Edytowane 28 czerwca 201311 l przez Yabollek007
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Dużo lepiej jest grać w nowszą wersję, bo, po raz lepsza grafa, dwa wszystko to samo + nowe możliwości.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Też gram teraz w piratów bo mi chęci narobiłes, zainstalowałem o 16, zagrałem chwilkę, musiałem jechać w pizdu, wróciłem gdzieś o 19:00 i teraz patrze 23:00 i (pipi)a ja dalej ganiam za stateczkami
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Dużo lepiej jest grać w nowszą wersję, bo, po raz lepsza grafa, dwa wszystko to samo + nowe możliwości. Grafa jest lepsza, mozliwosci nie do konca. W starej wersji jest ich mega duzo, mapa jest dobrze odwzorowana, jest brudniejszy klimat (rimejk jest komiksowo-bajkowy, a nie taki jak oryginal). No i nie ma tancow itd, ktore mnie nie jaraly. Dobry motyw jest jak skoncza sie pociski do armat - wtedy tylko czlowiek poluje, aby zrobic abordaz (albo uciec, jesli sytuacja nie prezentuje sie zbyt ciekawie). Kurde, zaluje ze przed smiercia nie zdazylem sie ozenic z corka bogatego kupca - moze wtedy moje losy potoczylyby sie inaczej (oswiadczyla mi sie po zrobieniu biznesu - musialy jej zaimponowac moje piracko-ekonomiczne skillsy ). Kozacka giera.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l No jak ktoś chce zmarnować ogromne pokłady wolnego czasu to tylko Pirates/Mount & Blade (albo Cywilizacja, ale to mnie jakoś nigdy nie jarało). Osobiście wole Mount & Blade, bo możliwości tam większe, a gra oparta na walce, więc nie ma zbędnego tańczenia i innego (pipi)enia. Piratów mogliby walnąć w HD Edytowane 29 czerwca 201311 l przez hay
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Schlałem się absyntem, czuję się jak pirat, pływając po karaibach, drugi dzień "marnuje czas" w tej gierce Dla poprawy klimatu w winampie leci playlista z kilkoma gigabajtami szant Edytowane 29 czerwca 201311 l przez Oran
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Dostałem do karty Metro Last Light i jakoś nie porywa mnie ta gra. Ani grafika nie powala ani jak na razie fabuła. W Van Helsingu się zaciąłem i tak się błąkam chwilowo więc dalej męczę UT w FIFIE i WOTa.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Ciekawe, bo masa osób uważa ostatnie Metro za najlepiej wyglądającą grę na PC na rynku (pod względem technicznym). Ja się nie wypowiadam bo gry nie mam.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Ja tam nie widzę jakiejś fenomenalnej grafiki (FullHD, detale very high, teselacja,wygładzanie) tunele ciemne to szału nie ma, otwarte przestrzenie mają też budowę korytarzową. A najsłabszym elementem to są chyba twarze, które wyglądają jak z gry sprzed paru lat.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Ja tam nie widzę jakiejś fenomenalnej grafiki (FullHD, detale very high, teselacja,wygładzanie) tunele ciemne to szału nie ma, otwarte przestrzenie mają też budowę korytarzową. A najsłabszym elementem to są chyba twarze, które wyglądają jak z gry sprzed paru lat. z ciekawosci spytam bo nie wiem czy rozmawiamy o tej samej grze. Mówisz ze grasz w Metro ll w fullhd na very high z wygladzaniem teselacja itp? Co masz za pc ? Edytowane 1 lipca 201311 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 1 lipca 201311 l Syberia ale wbrew opinii o tej grze, dla mnie jest to jedna z gorszych przygodówek w jakie grałem. Motyw automatów kapitalny , intryga również. Jednak napotykane postaci to dno a większość zagadek przeciętnych lub słabych wręcz. Na dialogach się nudzę. Notki bardzo dobre. Im dalej tym gra staje się zapewne w zamyśle coraz bardziej surrealistyczna. Dla mnie to wada. Ocena wstępna i zapewne ostateczna 6+/10
Opublikowano 1 lipca 201311 l Ja tam nie widzę jakiejś fenomenalnej grafiki (FullHD, detale very high, teselacja,wygładzanie) tunele ciemne to szału nie ma, otwarte przestrzenie mają też budowę korytarzową. A najsłabszym elementem to są chyba twarze, które wyglądają jak z gry sprzed paru lat. z ciekawosci spytam bo nie wiem czy rozmawiamy o tej samej grze. Mówisz ze grasz w Metro ll w fullhd na very high z wygladzaniem teselacja itp? Co masz za pc ? Komp z sygnaturki. Tak Metro Last Light
Opublikowano 1 lipca 201311 l Biale litery na bialym tle... metro ll w full hd wygladzaniem i na ultra high zabija tytana a ty masz 660 to moze wyjasnic czemu zle u ciebie wyglada
Opublikowano 1 lipca 201311 l W ciągłej rozgrywce nie używam wygładzania i teselacji tylko tak powłączałem żeby zobaczyć grafikę na maxa. A po włączeniu wszystkich opcji gra będzie tak samo wyglądać na Tytanie jak i na 660 tylko płynność inna będzie a my gadamy o wyglądzie. Pare efektów świetlnych wyglądało wspaniale ale tak ogólnie to tekstury nie powalają ani modele postaci. Po częsci to też pewnie wina naoglądania się next genowych gameplay'ów z giet pokroju Watch Dogs.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Jeżeli Ty tak samo odbierasz grę w full detalach w 10 fps i w full w 30+ fps to nie mam pytań.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Jakie 10 fpsów ? Gra fajnie śmiga na very high z teselacją. Jedyne duże chrupanie zaliczyłem na tym zebraniu/przemówieniu nazistów jak uciekało sie z więzienia. Czym dalej tym gra się rozkręca i akcja nabiera tempa więc jeszcze nie skreślam tej gierki. Efekt latarki świecącej w oczy jest naprawdę fenomenalny.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Ja stwierdziłem, że nie będę miał pytań w momencie jak kolega wyżej porównał obraz z własnego monitora do tego co widział na YouTube odnośnie innej gry xD Odnośnie topicu: Biegam po śniegu, gwałcę indianki, ujeżdżam kunia. Edytowane 1 lipca 201311 l przez Kazuun