Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Gram w TARGET. I dalej się świetnie bawię. <3 Cytuj
Kosmos 2 749 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 (edytowane) Nie grałem w tych piratów, ale grałem dawno temu w Colonization, też pochłaniacz czasu Męczę Tropico 4. Nie sądziłem, że strategia ekonomiczna może być tak fajna, wciągająca i zabawna. Edytowane 1 lipca 2013 przez Hide999 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Czyżbyś grał w tego AC III na uPlay ? Tak i nie..... TAK aka 'tak gram w tego AC3' oraz NIE 'aka jednak Stemowe było(choć UPlay tez jest)' co mi już koledzy uzmysłowili Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Ja odkurzyłem emulator SNESa i po raz któryś masteruję Super Mario World 2 Yoshi's Island najlepszą grę z Mariem i platformówke jaka wyszła. Z innych gierek to jeszcze bombermany dla relaksu. Ahh SNES to była super konsola. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) Na PC grywam ostatnio w Disc.iples II: Rise of the Elves, bo lekko zapomniany tytuł, który stawiam nad HoM&M III. Edytowane 2 lipca 2013 przez TopsyTurvy 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Fallout 3 GOTY Tylko dlaczego to cholerstwo praktycznie co godzinę się freezuje?! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) No bo niezbyt dobrze działa na win 7. Mi to się freezowało co 10 minut. Edytowane 2 lipca 2013 przez suteq Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Są fixy na to w internetach. Fixy pomogły mi w ogóle zacząć grę (bo tak to zawieszała się przy próbie wyjścia z Vault 101). Ech, wkurzające. Z jednej strony fajnie się wkręciłem, z drugiej już mnie totalnie krew zalewa przy kolejnym freezie, jak muszę wstawać z kanapy do klawiatury, ctrl+alt+del, zamknąć grę, zacząć grę od nowa i powtarzać przez pięć minut to co już raz zrobiłem. Zaczynam wątpić, czy w ogóle mi starczy sił by grę ukończyć. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 To dziwne, bo ja gdy gralem w 2008 czy kiedy tam byla premiera to wystarczyl patch i kilka zmian w konfigu.Z tego co pamietam to byl jakis problem z technologia cutscenek (bink?) i na to było jakieś panaceum. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Tylko zapewne nie grałeś na 7, a jak grasz na 7 to jeszcze większa kumulacja problemów jest. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) Heh, to już nawet na ps3 się rzadziej freezuje. Co jakieś 3-4h gry Edytowane 2 lipca 2013 przez mate5 Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 System ma marginalne znaczenie, jak włączymy tryby zgodności/wyłączymy kompozycję pulpitu/zastosujemy odpowiednie triki itp.Ja tam może jestem dziwny, ale zawsze lubiłem sobie pokombinować jak mi starsze gierki nie chciały odpalić. Zawsze później mam ogromną satysfakcję, jak się udaje rozwiązać problem <informatyk> Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 wystarczy gog i nie trzeba kombinować, a żeby mieć gierki z goga wystarczy TPB hehehehehe Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Heh, to już nawet na ps3 się rzadziej freezuje. Co jakieś 3-4h gry Fallout 3 jest okropny jeśli chodzi o stabilność. Podchodziłem do tej gry chyba ze trzy razy na różnych sprzętach i nie było podejścia bez problemów. Ale co tutaj dużo mówić, Pustkowie w 1080p, z high-res teksturami i z tymi wszystkimi shaderami i antyaliasingami wygląda cudnie . Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Heh, to już nawet na ps3 się rzadziej freezuje. Co jakieś 3-4h gry Fallout 3 jest okropny jeśli chodzi o stabilność. Podchodziłem do tej gry chyba ze trzy razy na różnych sprzętach i nie było podejścia bez problemów. Ale co tutaj dużo mówić, Pustkowie w 1080p, z high-res teksturami i z tymi wszystkimi shaderami i antyaliasingami wygląda cudnie . Jest mod na zmianę animacji biegu? Żeby dało się grać w tpp bez tego "czegoś". Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Gram w sobie w Might & Magic: Clash of Heroes i jestem zachwycony. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 W mortala tłukę, jezu jak brakowało takiej gierki na pc Tylko problem z FPSami mam na niektórych planszach, nie ma znaczenia jak się grafę ustawi czy high czy low wszystko to samo, coś zbabrane w kodzie, czekam na pacza. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 Jesteś pierwsza osobą która narzeka na FPS loss nie z winy kompa, hmm.... Wszędzie ludzie mówią, ze solidny port i trzyma pięknie stałe 60 FPS. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 No nie wszyscy, bo są fixy już nawet, ale nie dają mi nic ;/ Ogólnie bugów w ch.uj, nie wiem czy z systemem kolizji i samej animacji na kĄsolach też tak było (typ leży na ziemi, je.bniesz go podcinką to nagle kuca [automatycznie blokując] albo leci mi skorpion z fangą na ryj, ja liu kangiem robię ten cios co z nóżką wyciągniętą leci i powinno je.bnąć skorpiona bo było wcześniej i w ogóle LOGICZNIE rzecz biorąc tak to wygląda, że ja zbije jego cios, a jest na odwrót ), ale np. wywalanie sejwów (pie.rdolą się i koniec, corrupted data ) lub crashowanie gry - patch będzie na pewno. Na szczęście ja mam tylko ten drop fpsów i to na dwóch arenach. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Na Half-Life 2 mnie wzięło. Wypadałoby wreszcie skończyć... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Expeditions Conquistador !!! rok tomu FTL w tym roku ta zacna gierka mną zawładnęła. Kosztuje połowę ceny tytułu AAA a a daje masę radochy. Świetna fabuła i pokłady grywalności Polecam ! Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 (edytowane) Final Fantasy VII po raz niewiemktóry. Gra ma już swoje lata, a jednak mimo tego nadal wciąga. Pomijając te wszelkie wojenki "który final jest lepszy", rozmach siódemki nawet dziś robi wrażenie, a pewne elementy które dla współczesnego gracza mogą wydawać się archaiczne nadają całości specyficznego uroku i urozmaicają ogólną narrację, mimo tego, że do czynienia mamy z komicznie wyglądającymi karykaturami "kreskówkowych" postaci i kompletnym brakiem voice-actingu. Tyle osób płacze i błaga o remake siódemki w jakimś HD, a prawda jest taka, że takie przedsięwzięcie byłoby albo nierealne (tj. zbyt kosztowne), albo uproszczone do granic niemożliwości. Niech lepiej klasyk zostanie klasykiem a squeenix nie babra się w żadne jego "uwspółcześnianie". Tym bardziej fajnie, że gra wreszcie trafiła na Steam w swej oryginalnej postaci (no, prawie - muzyka w wersji PC pozostawia wiele do życzenia, ale i na to są sposoby). Swoją drogą, steamowe achievementy może wreszcie zmotywują mnie do "wymasterowania" gry, gdyż jak dotąd nigdy nie grałem tak długo, aby ubić wszelkie weapony czy zdobyć wszystkie limity i materie. ;> Edytowane 9 lipca 2013 przez Suavek Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Kolejny raz (chyba ze trzeci) ukończony Mass Effect. Muszę się zabrać za The Dig. Wróciła ochota po przeczytaniu tematu o przygodówkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi