Opublikowano 10 lipca 201311 l Skończyłem "To The Moon". Teraz przez tydzień nie będę mógł w nic grać, myśląc tylko o losach Johna i River ;[
Opublikowano 13 lipca 201311 l W przerwach między farmieniem kart pykam w Don't Starve i Super Hexagon. To drugie zarąbiste, właśnie przekroczyłem 60 sekund i zaczęły mi się kolorki zmieniać, wjechały jakieś odjechane kształty i w ogóle pogrom. Za euro świetna gierka.
Opublikowano 13 lipca 201311 l Le Skyrim Le Legendary i w przerwach jak mniej czasu Scrubblenauts Unlimited.
Opublikowano 14 lipca 201311 l Tomb Raider, odpalilem zeby zobaczyc jak bedzie chodzic na moim złomie i 3h zleciało. Udany restart, dobrze ze gra odniosla sukces, czekam na kolejna czesc.
Opublikowano 21 lipca 201311 l W związku z letnią wyprzedażą, gram w kilka tytułów na raz FTL- nie czytałem wcześniej nic o tej gierce, ale trailer i średnia na mc mnie zachęciły. Po pierwszej godzince zabawy mam ochotę na następne. Expeditions Conquistador- ciekawie zapowiadający się turowiec; niespecjalnie eksploatowane realia zdecydowanie na plus, na minus mój angielski Alan Wake- nie udało mi się skończyć na X360, może uda mi się to na PC Walking Dead- chociaż nawet jak na point and clicka mało tutaj grania, to w towarzstwie kobiety miło "ogląda" się ten serial.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Medal of Honor Airborne Naprawde polecam - za(pipi)ista gierka. Brakowalo mi juz klimatow IIWŚ.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Walking Dead i 400 Days - przeszedłem, świetny interaktywny serial, na pewno lepszy niż telewizyjny odpowiednik ;p Serious Sam 3 - pogrywam w coopie, całkiem fajne ale jakoś irytuje i męczy bardziej niż dawne Samy
Opublikowano 25 lipca 201311 l To samo co wyżej, tylko wątpię w tę przewagę nad serialem. plus Skyrim
Opublikowano 25 lipca 201311 l Serial jest cienki jak dupa węża (minus fantastyczny pilot) wiec o to raczej nie trudno. Ja mecze Dark Souls. Fantastyczna gra. Zdecydowanie jedna z najlepszych rzeczy jakie gralem w ciagu ostatnich paru lat. W skrócie: GOTY
Opublikowano 25 lipca 201311 l Skończyłem "To The Moon". Teraz przez tydzień nie będę mógł w nic grać, myśląc tylko o losach Johna i River ;[ Nigdy nie płakałem podczas grania w grę ale gdy Johnny grał na pianinie, albo gdy poznawało się jedne z najwcześniejszych wspomnień byłem naprawdę bardzo blisko. Jedna z najlepszych historii w grach w ogóle. http://www.youtube.com/watch?v=7T_hV3uyB74 Edytowane 25 lipca 201311 l przez mate5
Opublikowano 25 lipca 201311 l Pisaliście tak o tym Trine 2 no i kupiłem, tym bardziej, że kiedyś uwielbiałem zręcznościówki/platformówki. Właśnie sobie cioram i muszę powiedzieć, że oprawa graficzna robi wrażenie. Na karcie również, bo max AA dławi mi grę do 10 fps.
Opublikowano 27 lipca 201311 l Ja pierdykam. Włączyłem Terrarie ok. 17 chyba i dopiero teraz wyłączyłem. Ależ mnie wciągnęło, eksploring, crafting. Mega. Jestem już niezłym koksem. Jutro ciąg dalszy, mam nadzieję, że jutro zrobię skrzydła i super miecz z 4 innych.
Opublikowano 27 lipca 201311 l Bitcher 2 i Skyrim w singlu Trine 2/Borderlands 1 i niezmiennie CYKA 2 w multi.
Opublikowano 28 lipca 201311 l nowy Bioshock na zmianę z Dark Souls. Po zastosowaniu DSFixa, gra stała się ładniutka i płynna .
Opublikowano 28 lipca 201311 l we wszystko co kupiłem w SSS CS:GO (irytująca gra ,hs z dupy ,respy na plecach ) L4D2 w coopie super sprawa , mark of ninja ,saints row 3 sporadycznie bo czasu nie ma TR ograny zacna gra Bioshock Inf . ukończony czekam na DLC ,jednak lekki zawód jest bo klimatu nie wiele w grze względem poprzednich części
Opublikowano 28 lipca 201311 l Tak CS: GO wydaje się być popsuty. Nie przypominam sobie by w 1.6 większość potyczek kończyło się przez HS. Hitboxy również czasem jakby randomowe. A może muszę przegrać po prostu 500h. Tak czy siak to chyba pierwsza gra multi ( a grałem i w Q3 i 1.6 ) w której nie wiem dlaczego często ginę i ratio jedynie 1,33. Edytowane 28 lipca 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 28 lipca 201311 l nowy Bioshock na zmianę z Dark Souls. Po zastosowaniu DSFixa, gra stała się ładniutka i płynna . O widze, ze kolejnego mamy. Jak cos pomoc to smialo uderzaj, gierka jest fantastyczna.
Opublikowano 28 lipca 201311 l No właśnie samemu kupiłem Dark Soulsa po tych wszystkich "gra stała się ładniutka i płynna" - zobaczymy ile prawdy w tych waszych słowach. Skyrimowy combat system tez się przyczynił ku temu. Ale muszę pierw skończyć tego pierwszego nim się wezmę za DSa, a to chyba nie będzie łatwo i szybko. 150h na liczniku, postać lvl 60 a jestem pewnie gdzieś w połowie story podstawki xD Edytowane 28 lipca 201311 l przez Kazuun
Opublikowano 29 lipca 201311 l Diablo 3. po ostatnim patchu paragony leca jak szalone. a na polach niedoli to aż nas.rane jest od mobow. wczoraj dropnely 4 legendy. jest dobrze
Opublikowano 29 lipca 201311 l Bad company 2 - grane przez wiele godzin na konsoli na pc znacznie lepsze. battlefield 3 przy bc2 wypada cienko Edytowane 29 lipca 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 30 lipca 201311 l Dont Starve- zachwycam sie prostota, ogromem mozliwosci, klimatem i wkrecam coraz bardziej. Gram od trzech dni i ciagle odkrywam cos nowego, cos godnego zbadania. Szukam nowych rozwiazan... genialne W ogole dawno nie gralem tak dlugo na pc jak przy tym
Opublikowano 30 lipca 201311 l Zacząłem orać w CS:GO i dziwo po tych wszystkich latach nie zapomniało się skilla, nadal jestem w 1 trójce na meczach rankingowych zawsze.Trochę denerwuje mnie że z AWP łato się strzela ;> No i League of Legends bez zmian
Opublikowano 30 lipca 201311 l Jak mnie w(pipi)ia w grach braku swobodnego Alttabowania. Gram w najnowsze simcity, ktoś mi coś pisze na steam, no to Alt+Tab i zerkam, odpisuję, chcę wrócić do gry i (pipi), brak odpowiedzi za KAŻDYM razem. Co za idiotyzm.
Opublikowano 30 lipca 201311 l Dodaj grę do biblioteki Steam i odpalaj ją stamtąd, w ten sposób będziesz miał Steam overlay w niej. Nie musisz dziękować . Edytowane 30 lipca 201311 l przez raven_raven