Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 335,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Sunless sea ja pierdziele ale fajna gra. Rogalik na morzu. POLECAM. Wciaga jak diabli.

Właśnie przeszedłem her story gra na ok 3 h ale polecam!  Bardzo oryginalna i warta te 5 euro.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Batman Arkham Knight, po cyrkach na premierę w końcu da się w to grać bez kombinowania z plikami ini. No i gra wygląda lepiej niż na początku. Myślałem, że gierka mnie szybko znudzi bo niedawno ukończyłem Origins, ale póki co jestem pozytywnie zaskoczony. Bardzo podobają mi się niektóre zmiany a w szczególności te fear takedowny <3

Opublikowano

Jak to?

Mowisz o tym patchu z 27go czerwca?

Ja czekam na kolejny, nie bede gral w takie gry w konsolowej biedajakosci.

Opublikowano

Odpaliłem na premierę i odłożyłem. Nie wiem kiedy patchowali, ale jest spora różnica. Co do konsolowej jakości to czasami dobrze sobie wrócić do mrocznych czasów, żeby jeszcze bardziej docenić wspaniałe królestwo w którym się teraz człowiek znajduje :fsg:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GTA V - first person only <3 . Niesamowite jak poziom trudnosci skacze przy takim graniu... Ale ta imersja <3 

Opublikowano

Z racji mojego marnego lapka tylko stare gierki. Ostatnio naszła mnie ochota na szczelanki. Na początek Far Cry i Kane&Lynch.

Far Cry - nie grałem wcześniej oprócz dwójki, która była whui nudna. Jedynka pozytywnie mnie zaskoczyła. Skojarzenia trochę z HL2 czyli bardzo spoko. Polski dubbing jest koszmarny. Najgorzej wychodzi dubbing przeciwników. Te ich teksty ryją banie. Teksty i emocje przeciwników jak w "Trudnych sprawach".

Kane&Lynch - grałem trochę na klocku wcześniej i podobała mi się wtedy rozpierducha i filmowy klimat. Ale to było niedługo po premierze. Po paru pierwszych misjach zaczęła mnie irytować ze względu na beznadziejny system strzelania, krycia się za osłonami i inteligencję kompanów czyli podstawy. Strzelasz gościowi w łeb i nic. Animacja pocisków wychodzących z lufy tragiczna. Lecą we wszystkie strony. Może jakoś przemęczę.

Opublikowano

Portal Stories: Mel

jak na razie odpaliłem "na chwilę", żeby sprawdzić, zapowiada się naprawdę świetnie.

Opublikowano

Skusiłem się na Mad Maxa (klucze do wyrwania za 80zł, co mnie zdziwiło, myślałem, że drożej będzie) i póki co mi się podoba. Gameplayowo to ta gra mogłaby mieć nazwę Desert Game: Ubisoft Production z tym, że zamiast wież mamy balony. No, ale za to klimat daje radę. Jazda po pustyni przy dźwiękach V8 z widokiem na Gastown w tle :fsg: Max lepszy niż w najnowszym filmie, sporo australijskiego akcentu w dialogach co również mnie cieszy. Na minus póki co soundtrack bo praktycznie go nie ma, chyba dzisiaj odpalę sobie OST z Fury Road

Opublikowano

MGS Phantom Pain katuje aż do momentu jak mi krew zacznie cieknąc z oczu. Na razie coś koło 20 godzin gry.

Opublikowano

Męczyłem Tomb Raidera i gdzieś tam pojawiły się odgłosy uciekających szczurów. Przypomniało mi to dźwięk tych gryzoni w DN3D. Odpaliłem djuka żeby porównać sobie te dżwięki i przeszedłem wszystkie epizody. Gierka nadal ma tą miodność.

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasyka. Gothic, Spellforce, Risen. Na zmianę :D

Opublikowano

Football Manager 2011, Football Manager 2012, Town of Salem i Hearthstone.

Opublikowano

Grow Home - najlepsza rzecz w jaką gram od baardzo dawna

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Football Manager 2013, Hearthstone i zabieram sie za Everlasting Summer.

Opublikowano
  W dniu 5.09.2015 o 13:00, raven_raven napisał(a):

Jak to w co?

Mesjasz Gear Solid V The Phantom Pain

Gameplayowo jest bosko. Fabularnie? Zobaczymy.

Up. Z tym że narazie jestem na 12 misji i wątkami subtelnie wyłażącami w trakcie gry jestem zachwycony. oj chyba GOTY będzie. Troche "inny" ten MGS w stosunku do poprzedniczek ale jara mnie to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Football Manager 2014, testuje Smite (nie takie złe), troche Wakfu, Everlasting Summer no i Hearthstone.