Opublikowano 8 października 20159 l Bioshock Infinite. Trochę nudzi mnie ta gra, ładna grafika, nic poza tym. Poza tym odpalając FPSa nie mam szczególnej ochoty stykać się z kwestią rasizmu i religijnego fanatyzmu. A to stanowi tło nijakiego strzelania i wypalonych pomysłów w tej grze. Jeśli nie będzie jakiegoś porządnego walnięcia to dam sobie spokój (jestem po zdobyciu mocy z prądem). Edytowane 8 października 20159 l przez Shankor
Opublikowano 9 października 20159 l Zaczynam drugi run w Undertale, tym razem z nadzieję na good ending (za pierwszym razem za bardzo rozhuśtałem się z mordowaniem potworków [']). Props dla jajczesa za wspomnienie o tej gierce.
Opublikowano 16 października 20159 l Fabularny kopniak w szczękę i to kilkukrotny. Spec Ops the Line.
Opublikowano 16 października 20159 l Yup swietna gra. Ja mecze SMITE Edytowane 16 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 20 października 20159 l Wróciłem ostatnio do zmierzchu samurajów od sioguna i przepadłem.
Opublikowano 27 października 20159 l Wróciłem ostatnio do zmierzchu samurajów od sioguna i przepadłem. Nie ma to jak masakrować tych przereklamowanych feudalnych grabieżców za pomocą gatlingów i karabinów <3 Ja za to męcze Rebel Galaxy - taki X Terran Conflict Lite. Matko jaka ta gra jest śliczna <3 . Tyle kolorów, wybuchy, nebule, chmury, błyskawice - wspaniała odtrutka po tych wszystkich brunatno-brązowych "realistycznych" FPSach i reszcie tego burego gówna AAA. A poza tym to jeden z moich ulubionych gatunków który jest kryminalnie nie-doreprezentowany dzisiaj. P.s. TA MUZYKA <3 Mieszanka country i rocka tworzy wspaniały westernowy klimacik. Edytowane 27 października 20159 l przez Canaris
Opublikowano 27 października 20159 l Arkham Knight, Enemy Mind, zacząłem Fallen Enchantress i CS jak zwykle
Opublikowano 30 października 20159 l Gre jakis czas temu dodalem na wishlist na Steam'ie - dzisiaj sie trafila za grosze. Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth. Niedawno czytalem pare opowiadac Lovecraft'a. Gra wydaje sie niezla, czuc gesty klimat i ciesza nawiazania do prozy L.
Opublikowano 31 października 20159 l Undertale- po pięciu minutach wątpliwości, skapnąłem się, że śmieję się na głos grając w grę komputerową (co nie zdarzyło mi się hmm.... nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś gra tak szczerze mnie rozbawiła) Talos Prin(nene)le -wiadomo
Opublikowano 5 listopada 20159 l Jotun - boże co za gra. Ręcznie rysowana grafika, mitologia nordycka i walki z bossami których nie powstydzil by się dark souls. POLECAM !! Ta gra wręcz ocieka klimatem. Gra podobno krótka ale za 15 euro 6-8 h intensywnej na wysokim poziomie rozgrywki to bardzo dobry wyznacznik ceny do jakości. P.s. gra ma polskie napisy Edytowane 5 listopada 20159 l przez blantman
Opublikowano 5 listopada 20159 l Smite, Pokemony, Everlasting Summer, Shan Gui i przymierzam sie do jakiegos jrpg'a, mysle miedzy YS Origin a Legend of Heroes
Opublikowano 5 listopada 20159 l W końcu przyciągnął mnie wiesiek , jak na razie nie jestem w stanie do czegokolwiek się przyczepić bo wszystko mi pasuje . No i podoba mi się klimat jak za czasów Gothica , gdzie wchodząc do jaskini lub wędrując po lesie można było znaleźć skarb chroniony przez przeciwników z dużo wyższym poziomem .
Opublikowano 5 listopada 20159 l Portal 2. Nic nie będę o niej mówił, po prostu w to zagrajcie. 2 l8 m8. 1 i 2 dawno ograne. Dwójka nawet po sieci. Niestety nie wszystkie acziki wbite
Opublikowano 5 listopada 20159 l Ogrywam jeszcze Rayman Origins oraz Dragon Age Origins (same Origins...), ale jakoś mi się nie spieszy do ogrywania tych gier. I jeszcze multiplayer Medal of Honor, ale tylko po to, by sobie trochę pograć w jakieś multi.
Opublikowano 5 listopada 20159 l Wszyscy tak gadają o tym Falloucie, że postanowiłem sobie NV odświeżyć (lekko podrasowane) Więcej tu http://imgur.com/a/Kwhlx
Opublikowano 6 listopada 20159 l Modów jest w sumie 11, ale główną robotę robią ENB + Rust ENB i NMC Texture Pack
Opublikowano 7 listopada 20159 l Mam całą kolekcję Falloutów, muszę w końcu w te gry zagrać. Teraz Portal 2, Dragon Age Origins oraz Rayman Origins. Portala 2 polecam! Z innej beczki: Czy układanie gier na podstawie średniej ocen to dobry pomysł? Bo mam dużo gier do ogrania, a muszę jakoś to posegregować.