Rayos 3 187 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 namiętnie Isaac Rebirth odkąd dostałem od Gwiazdora a od wczoraj Afterbirth, bo nie mogłem się oprzeć i musiałem kupić to DLC <3 <3 <3 Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Mialem ochote na kolejna Amnesie. The Dark Descent okazal sie udanym horrorem z wymagajacymi zagadkami. Po przeczytaniu paru recenzji A Machine for Pigs zdecydowalem sie jednak dac szanse prequelowi i wlasnie od 2 godzin ogrywam Penumbre: Overture. Pozostale czesci czekaja w kolejce. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Chyba laptop do łask wraca, odgrałem FEZ, w kolejce Stanley Parable, w międzyczasie wypróbowałem Ori, ale przy tym ostatnim muszę adapter do pada ikbokxowego dokupić, bo na zasłużonym Logitechu nie idzie grać... Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Oglądałem wczoraj speedrun Half Life 2 i nie wytrzymałem Ale będzie grane Edytowane 7 stycznia 2016 przez teddy 2 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Tak, cinematic mod. Gra wygląda nawet lepiej w ruchu niż na screenach. Niestety wczoraj dosyć późno się za to zabrałem (ściągnięcie i instalacja 45gb danych trochę trwa ;s) i niewiele czasu na granie zostało, ale instalacja jest bardzo prosta, dodaje naprawdę sporo. Do tego dużo rzeczy mamy konfigurowalnych, więc jak kogoś drażnią jakieś efekty graficzne to może je wyłączyć. Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 a ja nadal cisnę w Isaaca (jezu, kocham tę grę) i po nocach jak współlokator śpi, to kładę rączki na kołdrze i gram w huniepopa bardzo fajna gierka, tylko jak już przysypiam, to nie umiem Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Tak, cinematic mod. Gra wygląda nawet lepiej w ruchu niż na screenach. Niestety wczoraj dosyć późno się za to zabrałem (ściągnięcie i instalacja 45gb danych trochę trwa ;s) i niewiele czasu na granie zostało, ale instalacja jest bardzo prosta, dodaje naprawdę sporo. Do tego dużo rzeczy mamy konfigurowalnych, więc jak kogoś drażnią jakieś efekty graficzne to może je wyłączyć. Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu nigdy nie przeszedłem HF2, może ten mod mnie zmotywuje? Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Możesz spróbować, chociaż ja akurat podczas pierwszego przejścia nigdy nie moduje gier (wyjątek to Wiedzmin 3, ale tam tylko trochę kolorystykę tuningowałem) i przechodzę zgodnie z wizją twórców Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 @Szejdi Jeśli nigdy nie przeszedłeś HL2 to zabieraj się od razu. Ale proszę cię, nie z tym modem, o wiele lepiej wyjdziesz jeśli zagrasz w HL2 : Update - tutaj wszystkie "ulepszenia i dodatki" względem podstawki pasują, są dodane z umiarem i gra zachowuje swój unikatowy realistyczny surowy feeling lokacji - To jest właśnie coś co wg. mnie CM psuje. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Middle-Earth: Shadow of Mordor Niby ta gra nie ma w sobie żadnego większego sensu, wygląda jakby ktoś wziął najgorsze cechy gier ubisoftu i wsadził do Śródziemia, wszystko tu polega na grindzie i czyszczeniu mapy ze znajdziek, ale... nie mogę się oderwać. To też jedna z tych gier, gdzie najbardziej przeje,bane masz na początku i wraz z postępem jesteś coraz większym kozakiem. No więc jestem coraz większym kozakiem i coraz trudniej mi się oderwać od szlachtowania hord orków i uruków na coraz to wymyślniejsze sposoby. Cytuj
tomzacz 205 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Oprócz GTA: Vice City i Half-Life'a chwilę ograłem Papers, Please i... już wiem jaka będzie moja następna gra. Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 UNDERTALE :fsg: :banderas: Ta muzyka, ta giera...co tam sie dzieje Wracam grac dalej bo niezla jazda 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 (edytowane) Ja dopadłem przypadkiem Overture i nie mogę się oderwać. ( miałem czytać polecone książki ) PS. Nie znacie jakiegoś hack&slasha z obsługą pada na PC? Ewentualnie jakiś shooter ( może być kosmiczny ) z tzn. lootem? Edytowane 10 stycznia 2016 przez mushabelly Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 kruku to potem spróbuj mad maxa xd Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Jerenzo Chrystus powraca oczyścić ziemię z wszelkiego plugastwa w krucjacie, którą rozpoczął dawno temu na x360. Tym razem uzbrojony w ustawienia ultra i 144fps przepełniony jest DETERMINACJĄ 1 Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 przepełniony jest DETERMINACJĄ Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Obecnie męczę Hero Siege. Takie Diablo+shooter+rougelike. Gra się całkiem przyjemnie. Chętnie bym z kimś popykał bo multi jeszcze nie jest dopracowane jeśli nie mamy znajomych. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 przepełniony jest DETERMINACJĄ Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 19 stycznia 2016 Opublikowano 19 stycznia 2016 Blade & Soul Armello Pokemon TCG Undertale Cytuj
Widget 306 Opublikowano 20 stycznia 2016 Opublikowano 20 stycznia 2016 Obecnie męczę Hero Siege. Takie Diablo+shooter+rougelike. Gra się całkiem przyjemnie. Chętnie bym z kimś popykał bo multi jeszcze nie jest dopracowane jeśli nie mamy znajomych. Ja i parę osób z forum to mamy, ja mogę stawiać serwery i mam 70 lvl, można śmiało zagrać Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 20 stycznia 2016 Opublikowano 20 stycznia 2016 Portal: Mel Stories, nieźle zakombinowane. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 20 stycznia 2016 Opublikowano 20 stycznia 2016 Darkest Dungeon. Wczoraj wyszła z Early Access, długo na nią polowałem. Zapowiada się bardzo dobrze, więc szykują się długie godziny zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi