Ziemniaki_Sprzedaje 3 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Obecnie wbijam 5 ranking w Heroes of the storm. Dlaczego blizzard w taki płaski sposób uproszcza wszystkie gry? Hearthstone jest najbanalniejszą karcianką jaka istnieje, nie wymaga żadnego skilla tylko RNG. Diabolo 3 riper of souls tak jałowe i na końcu Moba od blizzarda, w której nawet nie trzeba farmić. Jedyne co można to modlić się o w miarę ogarnięty team Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 to jest takie łatwe, żeby jak najwięcej lemingów grało, w ten sam sposób przecież znerfili całego WoWa, że niemowlak by dał sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2016 Będziesz na... IEM, Pyrkon, Pixel Heaven, PGA, Warsaw Game Week Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 Aktualnie pykam w Armored Warfare, takie world of tanks ale z obecnymi i nowoczesnymi czolgami. Gra sie bardzo fajnie, wymagania ma niskie (gram obecnie na lapku na wyjezdzie), calosc hula na Cry Engine i zrobione przez Obsidian od New Vegas. Fajny szpil. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Już nie męczę Hero Siege. Pełno bugów, ostatnie patche zepsuły grę. Multi w grze fajne ale samo znalezienie chętnego do gry tragiczne. Jak już gramy to nikt nie może do nas dołączyć. Eh szkoda że tak niedopracowana. Teraz pomęczę Don`t Strave bo jest promocja na Steam. Mam pytanie. Don`t Strave Multi fajne? Warto kupić? Chodzi mi o grę z randomami bo nie mam znajomych . Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 Całkiem dobre. Warto. Ale z randomami... boję się, że takiej zabawy nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) :ohboy: w sumie już wcześniej zacząłem w niego grać, ale zawsze miło patrzeć jak dają EE za friko. Inna sprawa że Shadowrun HK jest najlepszym Shadowrunem jaki do tej pory wyszedł. Dzisiaj pewnie wrócę do grania, bo przez kilka ostatnich dni nie miałem zbytnio na nic czasu. Edytowane 6 lutego 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Właśnie odpaliłem Brutal Dooma Co to jest za sztos! Prędkość rozgrywki, orgia brutalności, soundtrack, usprawnienia typu sprawna obsluga myszki, brak czesciowego autoaima czy headshoty. Chyba najlepsza FPSowa rzeźnia dostępna na rynku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Teddy ale jakiego Brutal Dooma ? V20b z starter packiem czy osobno na mapach z klasycznego Dooma ? Ostatnio skończyłem te 30 map Sgt_marka z starter packa i sztos niesamowity, piękne mapki porobił. Edytowane 9 lutego 2016 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Brutal Doom Hell on Earth Starter pack grorgazm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Za sjp: Wyraz sztos ma kilka znaczeń, chociaż słowniki objaśniają chyba tylko jedno: ‘uderzenie kijem kuli bilardowej’. Drugie znaczenie jest znane z filmu w reżyserii Olafa Lubaszenki, w tym użyciu sztos to wyraz z gwary przestępczej oznaczający oszustwo przynoszące duży zysk. W tekstach internetowych znalazłem też przykłady użycia tego wyrazu w znaczeniu ‘stosunek seksualny‘ i parę innych znaczeń, które jednak nie zarysowują się wyraźnie, zwłaszcza że wyrazsztos bywa mylony (niekiedy może świadomie mieszany) z podobnymi wyrazami (stos, sztok). Co ta nowomowa, to ja nawet nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Właśnie odpaliłem Brutal Dooma Co to jest za sztos! Prędkość rozgrywki, orgia brutalności, soundtrack, usprawnienia typu sprawna obsluga myszki, brak czesciowego autoaima czy headshoty. Chyba najlepsza FPSowa rzeźnia dostępna na rynku Ja wczoraj na klasycznej jedynce pocinałem na ultra-violence, gra nic nie straciła ze swojego "uroku", teraz wydaje się jednak łatwiejsza niż te ponad 20 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 347 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 A jakiś dobry horror, bądź przygodowej której na próżno szukać na konsoli ktoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Nie podawajcie mu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Raven coś Ty zrobił Cały dzień wczoraj spędziłam przy Kingdom i chcę jeszcze Znakomity symulator haraczu, polecam bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 A jakiś dobry horror, bądź przygodowej której na próżno szukać na konsoli ktoś poleci? Amnesia Dark Descent, Penumbra, Layers of Fear, nie wiem czy coś z tego wyszło na konsoli. Przygodówek nie znam, ale znajomy mi polecał kiedyś longest journey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Obecnie gram w Papers, Please (zwykłe sprawdzanie paszportów, a wciąga), Serious Sam: Pierwsze Starcie (klasyk) i kilka innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Raven coś Ty zrobił Cały dzień wczoraj spędziłam przy Kingdom i chcę jeszcze Znakomity symulator haraczu, polecam bardzo. A ja totalnie odradzam. Wydmuszka nie oferująca żadnej głębi rozgrywki za to wszechobecny random i prostacką rozbudowę bazy. Jako bonus dodam debilny system save'ów (włącznie ze znikającymi zapisanymi grami). Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Obecnie gram w Papers, Please (zwykłe sprawdzanie paszportów, a wciąga), Serious Sam: Pierwsze Starcie (klasyk) i kilka innych gier. Dokładam do tego Half-Life, Metal Slug 3 i... DOOM! Tak, gram w Dooma. Do tego zamierzam jeszcze zagrać w Brutal Doom, ale to potem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Raven coś Ty zrobił Cały dzień wczoraj spędziłam przy Kingdom i chcę jeszcze Znakomity symulator haraczu, polecam bardzo. Ja pierwszy to polecałem. Minusem gry jest powtarzalność ale to dopiero jak do setnego dnia dojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 732 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 American Truck Simulator. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Lepsze niż ETS? Bardziej różnorodne? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Pograłem pierwszą godzinę w Bioshock Infinite Burial At Sea pt1 i zastanawiam się, co skłoniło mnie do myślenia, że DLC do ch,ujowej gry nie będzie ch,ujowe jak podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Mnie ten pierwszy zmęczył też. Drugi jest lepszy za równo pod względem gameplayu jak i historii, moim zdaniem warto ograć, ale na jakimś łatwym poziomie tylko dla poznania fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 W sumie to jest myśl. Na łatwy przełączę i heja do przodu, bo widoczki są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi