SpacierShark123 1 506 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 Gears of War UE na multi i The Division . Multi GOW-a dalej fenomenalne . Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 (edytowane) Half-Life Opposing Force. Jeszcze nie zacząłem, ale powinienem dzisiaj BTW. Skończyłem podstawkę, więc coś będzie o tym w odpowiednim temacie Edytowane 11 marca 2016 przez tomzacz Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 Gears of War UE na multi i The Division . Multi GOW-a dalej fenomenalne .Jak te Gearsy chodza, bo slyszalem, w komentarzach nawet ludzie z GTXami 980 narzekaja... Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 11 marca 2016 Opublikowano 11 marca 2016 Gears of War UE na multi i The Division . Multi GOW-a dalej fenomenalne .Jak te Gearsy chodza, bo slyszalem, w komentarzach nawet ludzie z GTXami 980 narzekaja... Gtx 980(1500/2000) gra chodzi w stałych 60 fps jedynie spadki uświadczyłem w cutscen-kach. Cytuj
methodment 31 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 The Division - klimat, za(pipi)isty coop, miodzio! Jak ktoś chce pograć to Superment3000 na Uplay Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 14 marca 2016 Opublikowano 14 marca 2016 Undertale - Genocide Run. Przebiegłem przez całą grę w trzy godziny, teraz został mogę tylko ostatni boss. Trudny to za mało powiedzane (chociaż może po prostu jestem słabym graczem) Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Po raz kolejny zabrałem się za Wieśka 2. Tym razem chyba już pogram bo na padzie jest o niebo lepiej niż na klawiaturze choć i tak sterowanie nie jest rewelacyjne. Za to klimat, dialogi i grafa super. Co za gra. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 15 marca 2016 Opublikowano 15 marca 2016 Dying Light : The Following - bardzo fajny dodatek. Klimacik troche jak z State of Decay - krzaczki, drzewka, otwarte pola, stodoly, wioski a pomiedzy nimi gracz dymający samochodem Fajnie że samochód nie jest tylko głupim dodatkiem a naprawde ważną i konieczną rzeczą bo mapa jest o wiele wieksza a co ważniejsze o wiele mniej jest na niej budynków i miejsc gdzie mozna zwiać przed większością zombie tak jak w Slumsach/Old City. Poza tym poziom trudności poszybował w góre ... albo ja tak zardzewiałem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 marca 2016 Opublikowano 20 marca 2016 Teraz Ori and the Blind Forest. Prześliczna metroidvania, bardzo dobrze się bawię. Chociaż zapowiada się na to, że w 10h się cała zabawa zamknie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 marca 2016 Opublikowano 20 marca 2016 No ja w 11h wymaksowałem gierkę i powiem Ci, że idealna długość. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 20 marca 2016 Opublikowano 20 marca 2016 (edytowane) Half-Life 2Przechodzenie go głównie Gravity Gunem? OK No i znowu gram w Undertale Edytowane 20 marca 2016 przez tomzacz Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Poddalem sie z Red Factory 2. Co za porazka po zaje.bi.stej pierwszej czesci. W to sie nie da grac. Zaczalem ogrywac Gods Will Be Watching i szykuje sie dobra zabawa. Przyjety styl graficzny bardzo mi odpowiada, fabula wydaje sie interesujaca a gameplay oryginalny. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 Z tego co słyszałęm to Gods Will Be Watching chyba jest bardzo trudne i w niewiadomo jaki sposób możesz co chwile umrzeć i gra polega tak naprawdę na spamiętaniu decyzji, bo cokolwiek zrobisz sam to umrzesz. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Tez spotkalem sie z takimi opiniami przed zabraniem sie za gre. Powiem jedno. Bzdura. Takie zdanie moze miec chyba tylko ktos kto nie przyklada wagi do tego jak gra i nie skupia sie na glownym celu misji. Postaram sie mniej wiecej opisac jak przebiega rozgrywka nie powolujac sie na misje fabularne: Grupa 5 osobowa znajduje sie w piwnicy. Droga ucieczki zostala odcieta przez drzewo, ktore w trakcie trzesienia ziemi zwalilo sie na wlaz. Do tego do pomieszczenia powoli przedostaje sie trujacy gaz (malo istotne dla tego przykladu skad sie bierze). W piwnicy znajduje sie tylko jedna maska przeciwgazowa. Z 5 osobowej zalogi 1 typ to profesorek z astma, 2 bylych zolnierzy (wieksza stamina), podstarzaly lekarz i skazaniec (kajdanki included). Naszym zadaniem jest wydostanie sie z pomieszczenia przed smiercia wszystkich czlonkow grupy. Powiedzmy, ze mamy na to 6h. Czynnosci wyznaczamy kazdej postaci z osobna (powiedzmy 3 czynnosci na ture, ktora zjada 30min z wyznaczonego czasu). Oczywiscie opisana sytuacja nie ma miejsca w grze a jest moja interpretacja gameplayu. Wystarczy 1/2 proby, zeby zorientowac sie co i jak. Pozniej to juz kwestia dobrego planu i stalowych nerwow. Wracam do gry. Jeszcze 2 rozdzialy. 1 Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 Obecnie Car Mechanic Simulator 2015, zakupiony za 15 zł z koszyka w Saturnie Fajnie, bo do pudełkowej wersji było dodane DLC z Fiatem126p. Grubo ponad 100 części, które możemy rozkręcać, skręcać, naprawiać, jest co robić Ja pindolę, ale to wciągające. Przypomniała mi się młodość i godziny spędzone z Gearhead Garage od Mekada Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 24 marca 2016 Opublikowano 24 marca 2016 To Gods Will Be Watching mnie wykonczy. Rozdzial na pustyni wydawal sie prosty w zalozeniach a siedzialem nad nim okolo 3h non stop. Wystarczy chyba tego kombinowania na jeden dzien. Gra sie w to jak point and clicka ale takiego co potrafi doprowadzic do zawalu. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Wasteland 2 długo się zbierałem żeby w to zagrać, ale teraz nie mogę się oderwać. Świetna gra Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 (edytowane) Kupiłem na steamie Papers Please i GTA: San Andreas. Pierwszy tytuł to wiadomo, ale GTA postanowiłem kupić, bo kurde, nigdy nie przeszedłem tej części bez kodów, ponadto grałem za dzieciaka i zawsze skipowałem filmy, dialogów nie czytałem. Trzeba wchłonąć w ten świat i ocenić na poważnie. Ciekawe jak się zestarzała, bo przyznam że z 5 lat nie grałem. Edytowane 10 kwietnia 2016 przez c0r Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Wasteland 2 długo się zbierałem żeby w to zagrać, ale teraz nie mogę się oderwać. Świetna gra Również od jakiegoś czasu. Dopiero 12h za mną, ale... wsysa niczym odkurzacz. Niezdecydowanym polecam odtrutkę od takich sobie gier Wastelandem 2. Niezły SZTOS. A tu jeszcze Divinity OS i Pillarsy czekają w kolejce. Będzie co robić przez najbliższe miesiące. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Tropico 5 na zmianę z Dark Souls. Tropico to znowu żarciki z dyktatury, za kampanię się nie biorę tylko wesoła piaskownica, lubię całą serie, a piąteczka daje się lubić jeszcze bardziej. Jak ktoś się zagrywał we wcześniejsze części to tu odnajdzie się świetnie, polecam. Cytuj
Dhel 2 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Max payne 3 w koncu zakupiony i z 30 min ograne, jak na razie trafione i bardzo gorzkie przemyslenia maxa na temat swoich pracodawcow, ciekawe jak bedzie dalej? Do tego probuje skonczyc Pillars of eternity oraz bardzo chcialem dac szanse dis(nene)les 3 renesaince, bo 2 jest wg mnie jedna z najlepszych gier, ale nie zdzierze dalej, system walki jak dla mnie kladzie ta czesc kompletnie. I pomyslec ze mogli tylko przerzucic to w 3d zostawiajac walke z 2 i bylaby dla mnie gra marzenie... Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Powróciłem do Pillars of eternity, tym razem z dodatkami. Na wyższym poziomie trudności - frustracja na przemian z frajdą Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Ogrywam po raz pierwszy Singularity. Kolejna niedoceniona perelka poprzedniej generacji. Mega klimat, ciekawa historia. Strzela sie wybornie. Ponad godzina za mna. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Spróbowałem RONIN i... polecam Do tego jeszcze Hexcells Plus oraz Cave Story (te dwie gry też polecam) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi