Kaczi 821 Opublikowano 27 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2015 PoE oraz Cywilizacje 5, lapka za mocnego nie mam. Do grania mam PSa Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2015 (edytowane) Sunless sea ja pierdziele ale fajna gra. Rogalik na morzu. POLECAM. Wciaga jak diabli. Właśnie przeszedłem her story gra na ok 3 h ale polecam! Bardzo oryginalna i warta te 5 euro. Edytowane 8 lipca 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Batman Arkham Knight, po cyrkach na premierę w końcu da się w to grać bez kombinowania z plikami ini. No i gra wygląda lepiej niż na początku. Myślałem, że gierka mnie szybko znudzi bo niedawno ukończyłem Origins, ale póki co jestem pozytywnie zaskoczony. Bardzo podobają mi się niektóre zmiany a w szczególności te fear takedowny <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Jak to? Mowisz o tym patchu z 27go czerwca? Ja czekam na kolejny, nie bede gral w takie gry w konsolowej biedajakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Odpaliłem na premierę i odłożyłem. Nie wiem kiedy patchowali, ale jest spora różnica. Co do konsolowej jakości to czasami dobrze sobie wrócić do mrocznych czasów, żeby jeszcze bardziej docenić wspaniałe królestwo w którym się teraz człowiek znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Space colony - połączenie theme hospital, sims i civ. Fajna strategia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 GTA V - first person only <3 . Niesamowite jak poziom trudnosci skacze przy takim graniu... Ale ta imersja <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Co to jest imersja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2015 Z racji mojego marnego lapka tylko stare gierki. Ostatnio naszła mnie ochota na szczelanki. Na początek Far Cry i Kane&Lynch. Far Cry - nie grałem wcześniej oprócz dwójki, która była whui nudna. Jedynka pozytywnie mnie zaskoczyła. Skojarzenia trochę z HL2 czyli bardzo spoko. Polski dubbing jest koszmarny. Najgorzej wychodzi dubbing przeciwników. Te ich teksty ryją banie. Teksty i emocje przeciwników jak w "Trudnych sprawach". Kane&Lynch - grałem trochę na klocku wcześniej i podobała mi się wtedy rozpierducha i filmowy klimat. Ale to było niedługo po premierze. Po paru pierwszych misjach zaczęła mnie irytować ze względu na beznadziejny system strzelania, krycia się za osłonami i inteligencję kompanów czyli podstawy. Strzelasz gościowi w łeb i nic. Animacja pocisków wychodzących z lufy tragiczna. Lecą we wszystkie strony. Może jakoś przemęczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2015 Portal Stories: Mel jak na razie odpaliłem "na chwilę", żeby sprawdzić, zapowiada się naprawdę świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Skusiłem się na Mad Maxa (klucze do wyrwania za 80zł, co mnie zdziwiło, myślałem, że drożej będzie) i póki co mi się podoba. Gameplayowo to ta gra mogłaby mieć nazwę Desert Game: Ubisoft Production z tym, że zamiast wież mamy balony. No, ale za to klimat daje radę. Jazda po pustyni przy dźwiękach V8 z widokiem na Gastown w tle Max lepszy niż w najnowszym filmie, sporo australijskiego akcentu w dialogach co również mnie cieszy. Na minus póki co soundtrack bo praktycznie go nie ma, chyba dzisiaj odpalę sobie OST z Fury Road Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Mad max ... Wiedźmin 3 ... Gta V... MGS5 ... Wszystko grane ale mimo posiadania już gier na dysku leci słowiański Kanter Strik Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 MGS Phantom Pain katuje aż do momentu jak mi krew zacznie cieknąc z oczu. Na razie coś koło 20 godzin gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 września 2015 Jak to w co? Mesjasz Gear Solid V The Phantom Pain Gameplayowo jest bosko. Fabularnie? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Nareszcie ukończony Bitcher 3, można się zabierać do Phantom Pain i dotko 2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Męczyłem Tomb Raidera i gdzieś tam pojawiły się odgłosy uciekających szczurów. Przypomniało mi to dźwięk tych gryzoni w DN3D. Odpaliłem djuka żeby porównać sobie te dżwięki i przeszedłem wszystkie epizody. Gierka nadal ma tą miodność. Szczury z DN3D > szczury z TR Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Na zmiane Hearthstone i CS:GO... a kupka wstydu rośnie... damn Cytuj Odnośnik do komentarza
terez 0 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Klasyka. Gothic, Spellforce, Risen. Na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 września 2015 Football Manager 2011, Football Manager 2012, Town of Salem i Hearthstone. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 (edytowane) Grow Home - najlepsza rzecz w jaką gram od baardzo dawna Edytowane 23 września 2015 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Football Manager 2013, Hearthstone i zabieram sie za Everlasting Summer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Jak to w co? Mesjasz Gear Solid V The Phantom Pain Gameplayowo jest bosko. Fabularnie? Zobaczymy. Up. Z tym że narazie jestem na 12 misji i wątkami subtelnie wyłażącami w trakcie gry jestem zachwycony. oj chyba GOTY będzie. Troche "inny" ten MGS w stosunku do poprzedniczek ale jara mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Velius, Ty te FM-y przechodzisz po kolei czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Tak, nadrabiam fabułe Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Football Manager 2014, testuje Smite (nie takie złe), troche Wakfu, Everlasting Summer no i Hearthstone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi