Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano
W Mafie gram, i nie moge się na cieszyć tą grą! Fabuła jaka tam jest, a właściwie cała otoczka bije na głowę wszystkie części GTA, The Godfathera i Sopranos

Te tytuły nawet nie ma co porównywać do Mafii, żadna gra takiego klimatu nie dostarcza.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 334,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Ja to mam, Robak chyba też :)

Opublikowano

Zazwyczaj nie gram na kompie, ale po napaleniu się na Hard Boiled Johna Woo po prostu musiałem zagrać Max Payne'a. Tzn. nie żebym już wcześniej w niego nie grał, ale to było już ładny szmat czasu temu, w dodatku na ps2 (jak wypadła konwersja chyba nikomu przypominać nie muszę). Tak więc zaraz jak wróce z kibelka odświeżam sobie The Fall of Max Payne ^_^ .

Opublikowano

Lepiej dla Twoich nerwów by było gdybyś męczył PES 6, sędziowie chociaż tak nie wkurwiają swoimi faulami dyktowanymi z kosmosu ;)

Opublikowano

Bionic Comando Rearmed - back to 2d, zacna gierka coś jak duke nukem manhattan project.

Opublikowano

Gta 2 i Ski Jump International 3!!! a wiece ze w gta 2 gostek moze pierdziec i bekac? xDxDxD wypas xD. sam to otkrylem!!!

Opublikowano

w koncu sie zabralem za gothica II z dodatkiem noc kruka.

Opublikowano

Znudzony megahitami ze sklepowych półek, zassałem sobie N i zawzięcie próbuję coś zdziałać. Dobry, trudny szpil.

Opublikowano

Pisząc N miałeś na myśli tą gre?

http://www.cda.pl/gry-online/2/n.php

Jak nie to zalinkuj czy cos.

Opublikowano

Gothic I, Gothic II NK, Deer Hunter 2005 xD, Pasjansa :P. A jak kupie nowy PieC to Resident Evil 4 i Assassin's Creed... i może Gothic 3 + FG

Opublikowano

Dokładnie tą, jeno zassałem na dysk stąd

http://www.filecenter.pl/1749/metanet-n-game

Btw, ostatnio, z tego co wiem, wyszła wersja na PSP i DS, "N+"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od marca nie meczylem niczego na kompie, a tu taki wysyp teraz mam ze ps2 na bok odstawilem, a konkretnie to gram w SH4, El Matador i Tomb Raider Legend.

Opublikowano

Grasz online Krycha?

Opublikowano

jak można na pożyczonej grze, to mogę pograć :potter:

kur.wa, w czernobylu zaczęło ścinać skur.wysyństwo.

r9600 niedomaga.

Opublikowano

Co Ty pierdzielisz, jak 9600 niedomaga.. ? Ale radek czy giefors ? ;)

Opublikowano
r9600 niedomaga.

Chyba Radeon, ale mogę się mylić [;

Swoją drogą aż dziw bierze, że tak daleko na tym sprzęcie doszedł. Mi ledwie udało się ukończyć boot camp ;p

[OT] - Gothic 3, musze wreszcie to przejść. Od czasu do czasu betka RA3.

Opublikowano

aha, nie zauważyłem XD LOL tak swoją drogą ;)

Ja pykam w NavyField , Stalker-clear sky , i pewnie dziś sprawdzę chwalone przez Bartłomieja PURE.

Opublikowano
Co Ty pierdzielisz, jak 9600 niedomaga.. ? Ale radek czy giefors ? ;)

no na czernobylu się zesrał. ale wystarczyły nowe omega drivers i śmiga że aż miło.

za(pipi)i.ście zoptymalizowana giera. co prawda o cieniach i dynamicznym oświetleniu mogę zapomnieć, ale gra jest. wyje.bana;]

no kur.wa już koniec? ;/

zawiodłem sie.

Edytowane przez alienator

Opublikowano

Obecnie gram w Postala 2 (czwartek, zbieram pieniądze na napalm) .