Opublikowano 29 sierpnia 200816 l W Mafie gram, i nie moge się na cieszyć tą grą! Fabuła jaka tam jest, a właściwie cała otoczka bije na głowę wszystkie części GTA, The Godfathera i Sopranos Te tytuły nawet nie ma co porównywać do Mafii, żadna gra takiego klimatu nie dostarcza.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Kto chetny na BomberMan'a online? Tryb sieciowy dla 6 graczy max w jednym pokoju ;] = = = > > > http://www.idg.pl/ftp/gry_6996/Bomberman.W...Game.4.3.2.html Instalka ok 60 MB wazy ;] Moze zbierzemy ekipe i wysadzimy co nieco?
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Zazwyczaj nie gram na kompie, ale po napaleniu się na Hard Boiled Johna Woo po prostu musiałem zagrać Max Payne'a. Tzn. nie żebym już wcześniej w niego nie grał, ale to było już ładny szmat czasu temu, w dodatku na ps2 (jak wypadła konwersja chyba nikomu przypominać nie muszę). Tak więc zaraz jak wróce z kibelka odświeżam sobie The Fall of Max Payne ^_^ .
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Ja cały czas męcze PES 5(Coraz lepiej mi idzie...) No i HALF-LIFE 2... MEGA KILER
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Lepiej dla Twoich nerwów by było gdybyś męczył PES 6, sędziowie chociaż tak nie wkurwiają swoimi faulami dyktowanymi z kosmosu
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Bionic Comando Rearmed - back to 2d, zacna gierka coś jak duke nukem manhattan project.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Gta 2 i Ski Jump International 3!!! a wiece ze w gta 2 gostek moze pierdziec i bekac? xDxDxD wypas xD. sam to otkrylem!!!
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Znudzony megahitami ze sklepowych półek, zassałem sobie N i zawzięcie próbuję coś zdziałać. Dobry, trudny szpil.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Pisząc N miałeś na myśli tą gre? http://www.cda.pl/gry-online/2/n.php Jak nie to zalinkuj czy cos.
Opublikowano 1 września 200816 l Gothic I, Gothic II NK, Deer Hunter 2005 xD, Pasjansa . A jak kupie nowy PieC to Resident Evil 4 i Assassin's Creed... i może Gothic 3 + FG
Opublikowano 1 września 200816 l Dokładnie tą, jeno zassałem na dysk stąd http://www.filecenter.pl/1749/metanet-n-game Btw, ostatnio, z tego co wiem, wyszła wersja na PSP i DS, "N+"
Opublikowano 3 września 200816 l Ja tam czekam na klucz do bety Warhammera Online, (gra zamówiona w Ultimie, juppii !) .
Opublikowano 21 września 200816 l Od marca nie meczylem niczego na kompie, a tu taki wysyp teraz mam ze ps2 na bok odstawilem, a konkretnie to gram w SH4, El Matador i Tomb Raider Legend.
Opublikowano 24 września 200816 l jak można na pożyczonej grze, to mogę pograć :potter: kur.wa, w czernobylu zaczęło ścinać skur.wysyństwo. r9600 niedomaga.
Opublikowano 24 września 200816 l r9600 niedomaga. Chyba Radeon, ale mogę się mylić [; Swoją drogą aż dziw bierze, że tak daleko na tym sprzęcie doszedł. Mi ledwie udało się ukończyć boot camp ;p [OT] - Gothic 3, musze wreszcie to przejść. Od czasu do czasu betka RA3.
Opublikowano 24 września 200816 l aha, nie zauważyłem XD LOL tak swoją drogą Ja pykam w NavyField , Stalker-clear sky , i pewnie dziś sprawdzę chwalone przez Bartłomieja PURE.
Opublikowano 24 września 200816 l Co Ty pierdzielisz, jak 9600 niedomaga.. ? Ale radek czy giefors ? no na czernobylu się zesrał. ale wystarczyły nowe omega drivers i śmiga że aż miło. za(pipi)i.ście zoptymalizowana giera. co prawda o cieniach i dynamicznym oświetleniu mogę zapomnieć, ale gra jest. wyje.bana;] no kur.wa już koniec? ;/ zawiodłem sie. Edytowane 24 września 200816 l przez alienator