Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

BieŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MAX PAYNE I

następnie bedzie MAX PAYNE II

badz Jedi Academy ;)

Działa pod XP?

Opublikowano

Mount & Blade, kumpel mi pokazał a teraz się oderwać nie mogę, jeden z kumpli (bo każdy w to zagra "wpada") mówi, że dostał tą gre i GTA IV, to GTA IV pograł tylko godzine, w to łoi do tej pory (single player, ale maaaasa modów jest :D Piękność).

http://www.mountblade.info

Jak ktoś nie grał to polecam ;]

Gość logan40
Opublikowano

hehe a ja właśnie skończyłem pierwszą część FAR CRY i w końcu zabieram się za dwójkę. Pozatym Painkiller w którego grywam często dla wyluzowania oraz Farenheit :D

Opublikowano

Rozkminiam GTAIV powoli(stajlisz gra, ale to grand tift ałto c'nie) , ale to idzie w odstawke. Pojawiła się gra, która rzuciła mnie na kolana ( Faith :wub:) czyli Mirror's Edge i gdzie tam jeszcze majaczy Saint's Row II.

Opublikowano

Któraś z części Touhou (Mountain of Faith chyba)

Nie potrafię przebić się przez drugi level, ale to detale ;) Gra jest genialna w swej prostocie (no i muzyka <3333333)

Opublikowano

Właśnie skończyłem na kompie Bioshocka. Za niedługo pomęczę GRIDa, pożycze tylko od kumpla przejśiówke na pada od PS2. Jeszcze nie mam PS3/xX360, a pograłbym sobie w to.

Opublikowano

Fallout 3 - i nieźle mi idzie mam już 37 bug-ów znalezionych a 2 dni temu zainstalowałem patch 1.1

Darkstar One - uwielbiam takie klimaty ciekawe czemu ten gatunek nie zadomowił się na konsolach!!!

Two Worlds - fajna produkcji grając w nią towarzyszy mi uczucie którego nie miałem odkąd odłorzyłem Fable...

Opublikowano

M&B =]]]]]]]]]]]]] miodzio

Niewiem ile poswiecilem godzin tej grze ale jak zglodnialem o 17 grajac to dopiero o 6 rano zjadlem XD

btw. obrona zamku 110++ ludzmi przeciwko 1k++ - bezcenne ^^

wczoraj polegli nastepni moi wrogowie =] jeszcze Rhodkowie ^^ szykujcie sie!