P@cj3nt 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Co męczę? Męczę... się Bo komp to nie jest maszyna do grania. Granie powinno wyglądać tak, że wrzucasz płytkę do czytnika i grasz, a nie bawisz się w overclocking, ściąganie patchów, edytowanie plików gry, a wszystko po to, aby coś odpaliło ci na najniższych detalach i nie cięło się Cytuj
molly 311 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Co męczę? Męczę... się Bo komp to nie jest maszyna do grania. Granie powinno wyglądać tak, że wrzucasz płytkę do czytnika i grasz, a nie bawisz się w overclocking, ściąganie patchów, edytowanie plików gry, a wszystko po to, aby coś odpaliło ci na najniższych detalach i nie cięło się och, ach! aktualnie nic, ale ostatnio GOW na najwyższych detalach i PES08. i jakoś długo się nie męczyłem, żeby pograć. Cytuj
Gość Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Co męczę? Męczę... się Bo komp to nie jest maszyna do grania. Granie powinno wyglądać tak, że wrzucasz płytkę do czytnika i grasz, a nie bawisz się w overclocking, ściąganie patchów, edytowanie plików gry, a wszystko po to, aby coś odpaliło ci na najniższych detalach i nie cięło się Weź idź może pozbieraj ziemniaki z pola, bo Twoja wypowiedź (pipi) do tematu wnosi. Nie stać Cię na dobry sprzęt? To uderzaj do rodziców, szefa lub Boga [zależy kogo za to obwiniasz] , a nie nam tu takimi nerdowskimi tekstami z czasów DOSa walisz -_- ...jak zwykle Battlefield 2 Navy Field Crysis Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Weź idź może pozbieraj ziemniaki z pola, bo Twoja wypowiedź (pipi) do tematu wnosi. Nie stać Cię na dobry sprzęt? To uderzaj do rodziców, szefa lub Boga [zależy kogo za to obwiniasz] , a nie nam tu takimi nerdowskimi tekstami z czasów DOSa walisz -_- ...jak zwykle Battlefield 2 Navy Field Crysis Człowieku, my się chyba nie rozumiemy Nie mam nic do PC, chętnie na nim gram, ale coraz bardziej denerwują mnie spartaczone gry w stylu Gothic 3. Nie powiesz chyba, że jest to dobrze zoptymalizowana gra... I proszę Cię, wskaż mi pole w Bydgoszczy to pozbieram te ziemniaki jak Ci tak bardzo zależy... Cytuj
molly 311 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 P@cj3nt, napisałeś, że "PC to nie jest maszyna do grania", że niby trza O/C robić (że jak? ale co, ustawienia w BIOSie Ci się nie zapisują czy co?), ściągać patche (rzadko się to zdarza, żeby były niezbędne do gry), edytować pliki gry (Crysis... a więcej przykładów?), żeby pograć na najniższych detalach (mi, na komputerze z najsłabszym procesorem dwurdzeniowym, 2GB ramu i średnią kartą graficzną chdozi spokojnie na Medium (1280x1024) taki niby straszny Crysis) A teraz piszesz "nie mam nic do PC, chętnie na nim gram" i wypierasz się, że teraz wkur'wia Cię tylko słaba optymalizacja wielu gier. Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Ja ostatnio TOCA 2: Touring Car Challenge. Czy ja wiem, mam jakiś sentyment do tej gry. W porównaniu z nowymi ścigałkami, bieda aż piszczy i nie chodzi mi tylko o grafikę ale model jazdy w tej grze po prostu mnie rozbraja. Bardziej realistycznie to w żadnej gierce mi się nie jeździło. Cytuj
Kid 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Po tym jak mnie Red Ring of Death złapał... to sobie na piecu pocinam w CSa Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 CM 01/02 z up`em na listopad. Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Timeshif na low, ale da się grać. Miła gierka, o wiele lepiej mi się gra niż w Crysis A Episode Two z Orange Box, uhh... coś pięknego, skończyłem dwa razy, z czego drugi z komentarzami. Chcę już Episode Three Cytuj
Gość lobo Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 GTA:SA, UT III, CoD4 i... Halo PC . Cytuj
Mr. Karma Clown 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Lost Planet i cały czas Unreal Tournament III Cytuj
Lukas_AT 1 186 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Ja na PC aktualnie gram w Painkiller oraz Medal of Honor: Airbone. Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 dzisiaj dorwałem Virtua Tennis 3 i nie powiem fajno sie pocina na piecyku - brawa dla programistów za optymalizacje gierka na leciwym sprzęcie zasuwa aż miło w kolejce czeka MAFIA ale jest u dziewoi jak narazie xD Cytuj
Gość Oran Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 CM 01/02 z up`em na listopad. Dlaczego CM 01/02? Jakiś debest jest czy co? Bo w sumie wydaje mi się to głupie, żeby grać w jedną z najstarszych wersji... Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Oniblade - dobry ruski hack 'n slash w mangowej oprawie z babeczką w tle. (Taki DMC dla ubogich) Grafika fpytke, a silnik bardzo ładnie zoptymalizowany. Jak ktoś chce pozabijąć mase mobków to polecam ;] Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 CM 01/02 z up`em na listopad. Dlaczego CM 01/02? Jakiś debest jest czy co? Bo w sumie wydaje mi się to głupie, żeby grać w jedną z najstarszych wersji... Oczywiscie ze jest debest. Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 7 lutego 2008 Opublikowano 7 lutego 2008 (edytowane) A kupiłem sobie Orange Boxa, Team Fortress 2 jest boski na multi, będzie w co grać przez ferie No i HL2 na hard. Edytowane 7 lutego 2008 przez Sandking Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Ja sobie pykam w The Settlers Narodziny Imperium Zawsze lubiłem Settlersy, a teraz taka fajna część wyszła, no i odstawiłem na jakiś czas konsole BTW nie wiem dlaczego, ale kupiłem za niecałe 40 pln (nawet moja babcia z hAmeryki pisała, że u nich kosztuje 40 dolców). Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Znowu Puzzle Quest, mimo że mam to na PSP - tak mocno uzależnia. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 (edytowane) Niezmiennie Counter Strike i Counter Strike Source BTW popyka ktoś? Nie mam z kim grać, a zawsze można odwalić parę efektownych akcji razem w CS-ie... jak ktoś będzie chciał to niech dobija na gg (zwykle niewidoczny jestem). Edytowane 9 lutego 2008 przez BartX Cytuj
molly 311 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Znowu Puzzle Quest, mimo że mam to na PSP - tak mocno uzależnia. Grzech'uj, uzależniłeś mnie. Znaczy się z ciekawości zaciągnąłem tą grę i zanosi się na to, że to będzie pierwsza gra od wieeeeeeeeeeeeeelu miesięcy, w którą będę grał dłużej niż kilka godzin przy jednym posiedzeniu ;p Cytuj
Gość Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 No gierka daje radę, grałem w to z pół roku temu. Jest jeszcze jedna taka, ale tytułu za chiny nie pamiętam. Dobra rzecz Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Heh ja tam ostatnio męcze Tomb Raider Anniversary . Nigdy nie myślałem ze to powiem ale Tomb Raider OWNZ !!! ta część jest genialna : architektura poziomów boska momentami czuje sie jak w God Of War albo Soul Reaverze , dobra grafa ale bez przesady więc chodzi płynnie , troche poprawiona walka ( adrenaline dodge i te sprawy ) ogólnie jest very kewl tylko szkoda ze Lara dalej taka papierowa Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 No gierka daje radę, grałem w to z pół roku temu. Jest jeszcze jedna taka, ale tytułu za chiny nie pamiętam. Dobra rzecz The Treasures of Montezuma? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi