Opublikowano 28 listopada 200915 l World of Goo. W dodatku oryginał, całe 6 gr zapłaciłem. Warte swojej ceny. Edytowane 28 listopada 200915 l przez Grzegosz
Opublikowano 28 listopada 200915 l Pewnie zanim skończyłeś pisać tego posta, to gra się skończyła Ja pykam w PES10 , a dziś idę kupić nowego Stalkera, bo "demo" mi się bardzo spodobało World of Goo. W dodatku oryginał, całe 6 gr zapłaciłem. Warte swojej ceny. Gdzie dorwałeś po takiej taniości?
Opublikowano 29 listopada 200915 l Była przez parę dni promocja z okazji jakiegoś jubileuszu (rocznica wydania gry, czy coś takiego) i sprzedawali za "co łaska".
Opublikowano 30 listopada 200915 l Moderator działu o komputerach winien był posiadać taką wiedzę. Lepiej poważnie się zastanów nad tym, czy nadajesz się na to jakże odpowiedzialne stanowisko
Opublikowano 30 listopada 200915 l I tym sposobem opuściliśmy 29 stronę tematu Stalker - Zew Prypeci. Beskitu, wciągnęła mnie ta gra na całego
Opublikowano 30 listopada 200915 l Gram w dema Battlefield 2, Heroes V, HL2 i ubolewam, że nie mam pełnych wersji. ;p
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Dragon Age Sam nie wiem, pierwsze wrażenie negatywne. Gra wydaje się gorsza od poprzednich gier Bioware, ale żeby to stwierdzić pogram więcej niż 2 godziny. Poprawka, na początku wybrałem złą scieżke fabularną i zrobiłem brzydką postać Po zmianie na elfa i zapoznaniem się ze sterowaniem musze stwierdzić, że gra świetna. Edytowane 3 grudnia 200915 l przez gekon
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Właśnie ze święta idą to pomyślałem żeby zrobić to samo co robiłem zawsze przez święta 1999-2004, czyli pogram w klasyki Blizzard-a czyli warcraft2 i 3, starcraft i diablo 2
Opublikowano 7 grudnia 200915 l PES 2010 Co ważniejsze mam już nabitych 76 godzin i jeszcze mi się nie znudziła
Opublikowano 8 grudnia 200915 l GoW co-op chyba po raz czwarty (wczesniej na xo), czekam z niecierpliwoscia na dodatkowy chapter.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Tez sobie pykam w Gearsy. Skonczylem singla na hardcore i zaczynam grac na insane. Gralem kika meczy w multi ale nie do konca je ogarniam. Nie rozumiem, dlaczego mozna uzywac tylko shotguna i snajpy a karabin jest zbanowany. Niestety jest malo serwerow i to strasznie utrudnia zycie (rankingowych serwerow w ogole nie spotkalem)