Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 334,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Rowniez mount and blade, ktos poleci jakies ciekawe mody? No i nie umiem zebrac wiecej chlopa niz 39 ludzi :(

Eagle and the Radiant Cross - świetny mod który zapoznaje nas z stylem walki " piką i muszkietem " :]

Prophecy of Pendor - mod fantasy ( tak lekko )

http://forums.taleworlds.com/index.php <--- tu znajdziesz wszystko

A ilość chłopa zależy od trzech rzeczy :

renown czyli sława - którą sie dostaje za bitwy z przewazajacymi ( liczebnie lub jakościowo ) siłami wroga , zrobione questy ( chyba tylko niektóre , raczej te dla lordów nie te z wiosek chociaz łba nie dam se urżnąc za to ) i wygrane turnieje

charyzmy

i umiejetności dowodzenie .

Wiec jak chcesz mieć wiecej ludzi to pakuj w to :] .

żeby nei było OT : aktualnie ciupie w Europa Universalis 3 :] świetna gra ;]

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

TimeShift i chyba kolejny raz łyknę Kotor2, bo widzę że wyszły jakieś nowe modziki przywracające content, który nie załapał się do finalnej wersji gry.

Opublikowano

Wczoraj zmeczone Company of Heroes, dzisiaj odpalilem Tiberium Wars. Fajne giery.

Opublikowano

Cały czas namiętnie męczę multi MW2. Wessało mnie ;)

Opublikowano

Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2?

Opublikowano

Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2?

Fear Combat to były czasy, aż się łezka w oku kręci.

Opublikowano

Planescape Torment. Jestem juz w menusach.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Warhammer : Battle March, WoW pogram jeszcze do konca abonamentu i zostawie na wakacje;na urlop, Wciąga strasznie ale po ok 8-9 h grania nudzi sie :whistling: a po przerwie od nowa :sweat:

Opublikowano

Też się zaraziłem Mount & blade. Cholera, w żadnej grze ścinanie wrogiego wojska nie było aż tak rajcujące :D

Opublikowano

Call of Duty 4 - epickość i dynamika tej gry mnie powalają na kolana, nie mogę się doczekać momentu kiedy odpalę ją w internecie!

W kolejce Civ 4 z dodatkami i Empire Earth III.

No a w międzyczasie mam quest - postawić Win XP, 7 i Ubuntu na jednym komputerze tak, aby śmigało. Przygotowania skończone, właśnie zabieram się za format dysku.

Opublikowano

Skonczylem company of heroes, red alert 3 i tiberium wars plus dodatki do nich. Jakies inne fajne rtsy ktos poleci ?

Opublikowano

Warhammer 40k II jest świetny podobno (podobno, bo nie grałem)

Opublikowano

Command and Conquer Generals, zakładając, ze nie grałeś wcześniej.

Jeżeli lubisz fantasy i motywy rpg, to uderzaj w Warcrafta 3

Opublikowano

C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c.

Opublikowano

Dark Messiah of M&M, pogralem dopiero z 30min, ale juz czuje ze jest niezla ;]

Opublikowano

C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c.

W stylu C&C to Emperor: Battle for Dune - ten sam silnik tylko w 3D. Cudowna muzyka, świetny gameplay, ogółem genialna gra w moich oczach przewyższająca większość odsłon C&C.

Z innych to seria Age of Empires oraz Age of Mythology - ten drugi o dziwo niedoceniony, bądź też niedostatecznie rozreklamowany. W podobnych klimatach Rise of Nations, działający na silniku podobnym do AoE, tylko oferujący znacznie więcej opcji oraz obejmujący okresy od starożytności do współczesności.

Sins of a Solar Empire jest świetną strategią, będącą mieszanką Homeworlda i Galactic Civilisations.

Na półce mam jeszcze Act of War z dodatkiem oraz Supreme Commander - podobno bardzo dobre, aczkolwiek nie grałem jeszcze.

A odnośnie właściwego tematu, przeszedłem Gears of War i zacząłem ponowną rozgrywkę na wyższym poziomie trudności. Do tego czekam aż Empik sprowadzi Street Fighter IV.

Opublikowano

Człowieka nietoperza i Residenta 5

Opublikowano

Battle for Dune lykne - pamietam jak zagrywalem sie w diune na psxie, niezla gierka.

Uruchomilem MW2 online(...). Ja pier%#^%#** &*#*%^# ^*#% &*# jaki ten meczmejking jest $#&%@&$%bany. Hack na level i klasy oczywiscie nie dziala i gram na normalnym trybie. Bede teraz 2 tygodnie sie meczyl, zeby odblokowac tryb hardcore. Goscie z akimbo i shotgunami sa zabojczy.