Opublikowano 25 grudnia 200915 l Rowniez mount and blade, ktos poleci jakies ciekawe mody? No i nie umiem zebrac wiecej chlopa niz 39 ludzi Eagle and the Radiant Cross - świetny mod który zapoznaje nas z stylem walki " piką i muszkietem " :] Prophecy of Pendor - mod fantasy ( tak lekko ) http://forums.taleworlds.com/index.php <--- tu znajdziesz wszystko A ilość chłopa zależy od trzech rzeczy : renown czyli sława - którą sie dostaje za bitwy z przewazajacymi ( liczebnie lub jakościowo ) siłami wroga , zrobione questy ( chyba tylko niektóre , raczej te dla lordów nie te z wiosek chociaz łba nie dam se urżnąc za to ) i wygrane turnieje charyzmy i umiejetności dowodzenie . Wiec jak chcesz mieć wiecej ludzi to pakuj w to :] . żeby nei było OT : aktualnie ciupie w Europa Universalis 3 :] świetna gra ;] Edytowane 25 grudnia 200915 l przez Canaris
Opublikowano 25 grudnia 200915 l TimeShift i chyba kolejny raz łyknę Kotor2, bo widzę że wyszły jakieś nowe modziki przywracające content, który nie załapał się do finalnej wersji gry.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Wczoraj zmeczone Company of Heroes, dzisiaj odpalilem Tiberium Wars. Fajne giery.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Pierwsze Modern Warfare po multi. Złoty środek pomiędzy FEAR i CS1.6, miodzio. Pyka ktoś jeszcze, czy już miała miejsce masowa forumowa przesiadka na MW2? Fear Combat to były czasy, aż się łezka w oku kręci.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Planescape Torment. Jestem juz w menusach. Edytowane 26 grudnia 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Warhammer : Battle March, WoW pogram jeszcze do konca abonamentu i zostawie na wakacje;na urlop, Wciąga strasznie ale po ok 8-9 h grania nudzi sie a po przerwie od nowa
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Też się zaraziłem Mount & blade. Cholera, w żadnej grze ścinanie wrogiego wojska nie było aż tak rajcujące
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Call of Duty 4 - epickość i dynamika tej gry mnie powalają na kolana, nie mogę się doczekać momentu kiedy odpalę ją w internecie! W kolejce Civ 4 z dodatkami i Empire Earth III. No a w międzyczasie mam quest - postawić Win XP, 7 i Ubuntu na jednym komputerze tak, aby śmigało. Przygotowania skończone, właśnie zabieram się za format dysku.
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Skonczylem company of heroes, red alert 3 i tiberium wars plus dodatki do nich. Jakies inne fajne rtsy ktos poleci ?
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Command and Conquer Generals, zakładając, ze nie grałeś wcześniej. Jeżeli lubisz fantasy i motywy rpg, to uderzaj w Warcrafta 3
Opublikowano 30 grudnia 200915 l C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Dark Messiah of M&M, pogralem dopiero z 30min, ale juz czuje ze jest niezla ;]
Opublikowano 30 grudnia 200915 l C&C zaliczone wszystkie. Warcrafty, warhammery i inne dziwne orki-rycerzyki odpadaja. Najlepiej jakies klimaty modern albo 2ws. No albo cos w stylu c&c. W stylu C&C to Emperor: Battle for Dune - ten sam silnik tylko w 3D. Cudowna muzyka, świetny gameplay, ogółem genialna gra w moich oczach przewyższająca większość odsłon C&C. Z innych to seria Age of Empires oraz Age of Mythology - ten drugi o dziwo niedoceniony, bądź też niedostatecznie rozreklamowany. W podobnych klimatach Rise of Nations, działający na silniku podobnym do AoE, tylko oferujący znacznie więcej opcji oraz obejmujący okresy od starożytności do współczesności. Sins of a Solar Empire jest świetną strategią, będącą mieszanką Homeworlda i Galactic Civilisations. Na półce mam jeszcze Act of War z dodatkiem oraz Supreme Commander - podobno bardzo dobre, aczkolwiek nie grałem jeszcze. A odnośnie właściwego tematu, przeszedłem Gears of War i zacząłem ponowną rozgrywkę na wyższym poziomie trudności. Do tego czekam aż Empik sprowadzi Street Fighter IV.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Battle for Dune lykne - pamietam jak zagrywalem sie w diune na psxie, niezla gierka. Uruchomilem MW2 online(...). Ja pier%#^%#** &*#*%^# ^*#% &*# jaki ten meczmejking jest $#&%@&$%bany. Hack na level i klasy oczywiscie nie dziala i gram na normalnym trybie. Bede teraz 2 tygodnie sie meczyl, zeby odblokowac tryb hardcore. Goscie z akimbo i shotgunami sa zabojczy.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l aktualnie ostro pogrywam na emulatorze segi genesis- dokladnie comix zone