kudlaty88 481 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zrobiłem sobie maraton z klasykami: Gothic 1,2+NK i GTA:SA A później TF2 jak tylko sie pobierze Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Bo ja wiem czy taka bajka? Na mnie jakiegoś megawrażenia ta gierka nie zrobiła. To pokaż mi lepszą grafikę na PC pomijając Crysisa 2 z dzisiejszym patchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 WoW - szykuję się na jutrzejszy patch, czyli kolejne nieprzespane noce spędzone na daily / HC po valory / wipe'ach na nowych bossach Half Life 1 - kończę trzeci czy czwarty raz i dalej nie mogę się nadziwić, że takie gry robiono już w 1998 Deus Ex 3 - testuję tak zwaną "betę" ;p nie spodziewałem się wiele a tu okazało się, że naprawdę warto czekać @Stona Wrzucasz sobie mody jak Extreme Immersive Mode, Real Lifesis czy Natural Mod, i Crysisowi dalej żadna konkurencja nie straszna ;p http://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Beta Herosów nowych i TF2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 WoW - szykuję się na jutrzejszy patch, czyli kolejne nieprzespane noce spędzone na daily / HC po valory / wipe'ach na nowych bossach Half Life 1 - kończę trzeci czy czwarty raz i dalej nie mogę się nadziwić, że takie gry robiono już w 1998 Deus Ex 3 - testuję tak zwaną "betę" ;p nie spodziewałem się wiele a tu okazało się, że naprawdę warto czekać @Stona Wrzucasz sobie mody jak Extreme Immersive Mode, Real Lifesis czy Natural Mod, i Crysisowi dalej żadna konkurencja nie straszna ;p http://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk Ehh ja na taką grafikę liczę na nowej generacji konsol, może sie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 @Stona Wrzucasz sobie mody jak Extreme Immersive Mode, Real Lifesis czy Natural Mod, i Crysisowi dalej żadna konkurencja nie straszna ;p http://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk Co to, symulator pijaka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Defense grid the awakening. Wciąga.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie bardzo wiedziałem gdzie to wrzucić, więc.... http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,9821215,Ilu_graczy_konczy_gry_.html?bo=1 Potem słyszy się płacz ze gry za trudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To trochę suchar, co innego skończyć CODa w 4h , a co innego wiedźmina w 20h Powinny być staty pokazujące ile czasu poświęca się danej grze. Średnio ofkoz Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Spiral Knights Left 4 Dead 2 Team Fortress 2 Blacklight: Tango Down i polska superprodukcja... Krzyzacy! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Metro 2033 - klimaty fallouta + styl opowiadania historii jak w HL2=łykam bez popity. League of Legends - login queue, to jakaś kpina, ale z drugiej strony daja za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Zwyciężyła natura nerda heh ... Zakupiłem nowego PC i wiadomo co musiało pójść pierwsze . Kryzyzs Drugi w DX 11 - miażdży grafiką wszystko co do tej pory widziałem , po splifie wręcz boję się to odpalać w 1080p hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 League of Legends - login queue, to jakaś kpina, ale z drugiej strony daja za darmo... od 1 do 7 rano nie ma kolejek. za jakiś tydzień nareszcie to rozwiążą, bo ostatni miesiąc to była kpina nie granie. - Borderlands znów - LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Virtua Tennis 4 - kariera Alice Madness Returns - całkiem przyjemna gierka (brakuje takich platformówek na PC) World of Tanks - wkurza coraz bardziej a jednak nadal gram NBA 2K11/FIFA 11,PES11 - okazyjnie po meczyku czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 American McGee's Alice - gra jest mega. Potem zamierzam przyciąć w Messiah, pamiętacie tego kurduplowego aniołka, co wchodził w inne ciała. Wzięło mnie na klasyki i na gry które kiedyś mnie nie interesowały, jak grałem tylko na konsoli. Btw, może wstyd przyznać, ale nigdy nie grałem w Half-Life, a wiem że tyle ludzi się tą grą podnieca. Ale co właściwie w niej jest tak fascynującego? Chodzi o fabułę, czy o co, bo samym strzelaniem to się za bardzo nie podniecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Btw, może wstyd przyznać, ale nigdy nie grałem w Half-Life, a wiem że tyle ludzi się tą grą podnieca. Ale co właściwie w niej jest tak fascynującego? Chodzi o fabułę, czy o co, bo samym strzelaniem to się za bardzo nie podniecam. W zasadzie sam nie wiem, co w niej jest takiego, że ludzie się nią jarają. Podobno, gdy wychodziła w 1998 była rewolucją w fps-ach, wprowadzono wiele rozwiązań, ktore nigdy nie występowaly w tym gatunku, ale dla mnie ciezko to było zauwazyć i docenic, bo najpierw gralem w HL2, a jedynkę przeszedłem 12 lat po premierze. Z tego co mi najbardziej utkwilo w pamięci (grę przechodzilem "na szybko", niezbyt delektując się wszystkimi smaczkami), to inne podejście do opowiadania historii i prowadzenia akcji, która się rozkręca naprawdę poooowoooli, ale jednocześnie dzięki temu można lepiej wczuć się w specyficzny klimat nie spotkany przeze mnie w żadnej innej grze. Kolejną rzeczą wartą podkreślenia jest konieczność myślenia w tej grze, nieraz żeby przejść dalej trzeba przystopować, pomyśleć i plan działania wcielić w życie, w przeciwieństwie do większości FPSów, gdzie akcja sama idzie do przodu, a gra nas trzyma za rączkę. Fabuła nie jest wybitna, ale jest w niej jedna rzecz, która kusi do ponownego włączenia gry i kontynuowania - tajemnicza postać G-Mana. Samym strzelaniem w dobie CoDów i BF raczej nie ma się co podniecać. Tu masz dobrą krotką recenzję, która potwierdza to, co pisalem wcześniej i opowiada o innych plusach tej gry. http://www.youtube.com/watch?v=bUi5-8yP-gI @down: to prawda, przyjemność z zabijania w BF jest o wiele większa, a dźwięki wystrzalu z broni i echo <3, to miód dla uszu. Edytowane 3 Lipca 2011 przez Mordechay Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Rzekłbym, że strzelanie w BF jest trochę ciekawsze od tego w CoD ze względu na rozpierduchę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 I na recoil... i bullet dropa Na kompie męczę redt... no i czasami BC2, L4D2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Tak się zastanawiam, czy ze względu na Twoją pasję do RedTube ako, można do Ciebie krzyczeć - "noobtube!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mirrors Edge, fajowe. No i smaka na HL2 i epizody mi zrobiliście, trzeba będzie odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Ja męczę oczywiście nba 2k11 i taką ciekawostkę Building & Co: You are the architect! Edytowane 3 Lipca 2011 przez asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pochwal się, co żeś zaprojektował za bunkier Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Borderlands i GTAIII Edytowane 3 Lipca 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pochwal się, co żeś zaprojektował za bunkier Bardziej się w projektowanie można pobawić w simsach ;]. Gra jest bardziej managerem budowy. Generalnie sam aspekt projektowania budynku wyszedł po macoszemu. Masz wymagania które inwestor każe ci spełnić i buduje się pod niego. Same budynki wyglądają raczej podobnie. Ale to jestem na drugiej misji dopiero, gra imo b. trudna. Większość część samej rozgrywki to zarządzanie zasobami ludzkimi, maszynami i materiałami. Masz kilka ekip (elektrycy, drajwerzy, wykonczeniowcy, murarze), musisz nimi zarządzać tak, żeby nie było przestojów w budowie, niezadowolenia, elczwórek. Oprócz tego największe wyzwanie sprawia chyba zamawianie materiałów. Nie da się przejść gry zamawiając materiały dopiero wtedy gdy ludziska na budowie mówią ci, że są potrzebne, więc trzeba to zrobić wcześniej (od zamówienia do dostarczenia materiałów musi być min. 24h), efektem jest tego, że czasem coś zostanie, albo się spóźnisz z oddaniem budynku. Generalnie gra dosyć oryginalna (nie budujesz całego miasta), a przy tym wykonana całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Metro 2033 - Świetny tytuł , historia i fabuła robią swoje ale fuckk... oprawa i te szczury w DX11 sprawia że ciężko zrobić kilka kroków do przodu w nocy brrrr , fotorealistyczny syf hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi