Skocz do zawartości

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Deus Ex 1.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 334,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Z tego co się orientuję to zagrać i tak będzie można dopiero od 20

Ja pykam w:

TF2

W40k DoW II

Opublikowano

Limbo i Mass Effect 2 po raz drugi - ta gra zostałą stworzona specjalnie dla mnie.

Opublikowano

Teraz to masteruję Chessmastera 10th Edition ale niedługo wracam do BG.

Opublikowano

Ja w oczekiwaniu na nowego Battlefielda 3 kupiłem sobie antologie Battlefielda 1942 i własnie w niego pogrywam gdyż nigdy nie miałem okazji pobawić się w sieci bo nie miałem jeszcze wtedy internetu a wiecie z botami to żadna gra. Generalnie to mam ogranę w multi pecetową dwójkę i konsolowego Bad Company 2 ale w 1942 mamy drugą wojnę światową i takie bitwy najbardziej mnie rajcują :)

Edytowane przez EvilGucio

Opublikowano

Demo Fify 12 :D No i w Lola i Minecrafta.

Opublikowano

Hard Reset - końcówka, tak samo Batman AA tez juz kończe ;). Obie super gry, polecam zwłaszcza tą pierwszą, stare klimaty - a w dodatku zrobiona przez polaków.

Opublikowano

Red Orchestra 2 , Bad Company 2 , Hawx 2 i demko Fify

Opublikowano

Starcraft 2, pomęczył bym coś więcej, ale mi się nie chce ze Steama ściągać tego wszystkiego co pokupiłem w promocjach :ninja:

Opublikowano

Ja popełniłem błąd i kupiłem tę grę na PSP, gdzie 21 poziom 2 świata jest kompletnie niegrywalny, bo framerate wynosi ~3fps ;/

Ale na chrome polecam, bo pykam w pracy :)

Opublikowano

Singiel:

Spellforce 2

Deus Ex:Human Revolution

Multi:

Unreal Tournament 3

Battlefield: Bad Company 2

Team Fortress2

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Właśnie skończyłem Batmana:AA i czekam z niecierpliwością na nowa jego odsłonę ;). Może dzisiaj skończę Hard Reset. A później to nie wiem co ;) na półce leży mi:

Wiedzmin 1,2

Mass Effect 1,2

Bioshock 1,2

AC 1, 2 + z PSN AC:B

Ostatnia promocja za 10zł na steam Metro 2033 (fajnie czasami w to zagrać ale gra dla mnie na 30-60min nie więcej.

Opublikowano

Nadrabiam BiA: HH, i tylko utwierdzam się w przekonaniu że to rewelacyjna seria. Najlepsza gra w klimacie WWII.

Opublikowano

steamowe dema mecze, jeden po drugim.

wh40k space marine calkiem przyjemne, na chwile.

Opublikowano

driver san francisco

na padzie nawet przyjemnie sie gra

Opublikowano

I wanna be the guy - RAGE jak wuj

Deus Ex 2 - dopiero zacznam

i Oblivion w oczekiwaniu na 11/11/11