scuff 463 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Super mięsny chłopak, wciąga jak szatan. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 17 grudnia 2011 Opublikowano 17 grudnia 2011 (edytowane) Drift w LFS ze znajomymi + Skyrim. Konsole odpoczywaja. edit: Co dziwniejsze Skyrim dziala mi na wysokich ustawieniach w 1280x1024 w stalych 30-40 FPSach. Edytowane 17 grudnia 2011 przez Qvstra Cytuj
scuff 463 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 opłacało się wydać 30zł na deus exa, świetna gra chociaż czasem jest cyrk z fizyką trupów. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Cities XL 2012 + soundtrack z SimCity 4 [mózg myśli że gram w nowe simcity hihihihihi ] Deus EX:HR - spoczko gierka Batllefield 3 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Czy tylko mnie TOTALNIE wkurfiają cutscenki w tym Deusie? Babeczka gada o śmierci córki, głos się jej łamie, a model postaci gestykuluje żywiołowo, jak by prezentowała pogodę w telewizji. Ja nie wiem kt to robił, ale ludzie robiący animację nie wiedzieli o czym będzie scenka i chyba wrzucili script na randomowe machanie rękami i ustami. Jak ogień i woda. Ten aspekt leży w grze totalnie. A tak: Battlefield 3 Deus Ex: Human Revolution Dungeon Defenders Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Mi tam się scenki podobają , bo dobra dupka z tej pani pilot jest. Mam nadzieję na jakiś romans czy cuś :F No i w filmikach są takie ficzery jak mgła, półmrok oraz para które robią fajny klimat Cytuj
Paliodor 1 776 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Mi tam się scenki podobają , bo dobra dupka z tej pani pilot jest. Mam nadzieję na jakiś romans czy cuś :F No i w filmikach są takie ficzery jak mgła, półmrok oraz para które robią fajny klimat Szkoda, że w samej grze tych efektów już zbytnio dużo nie ma. Taki efekt jak na filmikach powinien być cały czas. No ale żeby nie było offtopu to męczę B:BC2, HL i HL2.Ogólnie szuterki u mnie władzę aktualnie sprawują. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Machinarium dla którego kupiłem ostatnie CDA. Oldschoolowa przygodówka, która może czasem nuży, ale nie można jej odmówić specyficznego klimatu zbudowanego przez oprawę graficzną i muzykę. Wymusza myślenie logiczne i obserwowanie otoczenia, a nie głowienie się nad tym co twórca zagadki miał na myśli. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Skończyłem deus exa z 25h na liczniku, ale można było duzo szybciej. Zabiłem tylko kilka osób na początku i pod koniec, reszta to skradanka. Ogólnie całkiem przyjemna gra, chociaż liczyłem na lepszy koniec =/ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Ja własnie męczę Deusa ostatniego. Będę kończył "2 act" niedługo (pewnie dziś) a obecnie na liczniku mam 24h. Nie wiem jak żeś zapierdzielał i po co aż tak A poza tym: Dungeon Defenders League of Legends Battlefield 3 W kolejce: Deus Ex: Missing Link Total War: Shogun 2 Dragon's Age 2 L.A. Noir Cytuj
scuff 463 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 (edytowane) sam nie wiem, robiłem sidequesty i zwiedzałem każda lokacje, musialbym chyba parkować gdzieś w wentylacji i iść afk żeby dłużej zeszło W sumie już się ściąga fallout i szogun 2, teraz missing link. mam ochote zagrać jeszcze raz, tym razem bez żadnych trupów.. Edytowane 31 grudnia 2011 przez scuff Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Shank - tytul dupy nie urywa ale da sie grac (i czerpac z tego frajde). Minus za brak co-opa online. Cytuj
Gość trenth Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 A ja ostatnio nieśmiertelne Heroes III zachorowałem i przypomniało mi się że mam complete na GoG.com Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Po założeniu wreszcie neta (pół roku detoxu ) męcze dalej World of Tanks oraz zaczynam Batman AC. Okazyjnie jakiś Angry Birds oraz meczyk w PESa 12 i NBA 2k12. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Just Cause 2 mnie ostatnio wciagnelo, juz 10h a jeszcze nic nie zrobilem, latam sobie tylko na lince i gwalce wiesniakow Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 To zacznij latać samolotami, jest jeszcze fajniej Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Ja ostatnio maniacze w World of Tanks, po prostu nie potrafię się od tej gry oderwać . Miałem po prostu odskoczyć od BF3 a rezultat taki, że 2 tygodnie BF3 nie tknięte Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Próbuję ukończyć L.A. Noir. Ale co sprawę mam dosyć. Dawno nie grałem w tak nudną grę bez grama fabuły (obecnie) 2 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Civilization 5. uwielbiam te gry gdzie wszyscy gracze komputerowi graja wspólnie przeciwko Tobie xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 I nawet ich połączone siły nie są w stanie sensownie zagrozić Twojej egzystencji Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 I nawet ich połączone siły nie są w stanie sensownie zagrozić Twojej egzystencji nie no jesli ja np planuje kulturalne zwyciestwo mam 3 miasta, malo armi, i nagle 4 pozostałych mnie napada razem z panstwami-miastami to moga zagrozic, nawet zajeli mi 1 miasto. Ale jest bug smieszny w AI. Jak atakuje Cie np 4 graczy, zajmiesz 1 z nich stolice to ten gracz za pokoj odda Ci 3/4 swoich pozostałych miast + reszta co byla przeciwko Tobie zaraz zaplaci Ci za pokoj xD Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Splinter Cell Trilogy - jak zobaczyłem ile kosztowała w MM nie mogłem się powstrzymać . Kurna ta gra nadal wygląda świetnie i ma wymagający gameplay , jak mi brakuje takich gier echh (Conviction jest moim zdaniem lata świetlne za trylogią) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Conviction jest bardzo dobre. Po prostu ma inny styl. Inaczej jest zrobione i nastawione na co innego. Stare Splintery było wymagające, prawda, ale momentami aż nudnawe przez to. Mnie się zawsze podobał poziom trudności w MGSach. Easy było naprawdę easy, mogło się przez grę przelecieć, stuny wchodziły nawet jak trafiłeś kolesia w piętę. European Extreme wymagało znacznie więcej pracy i myślenia. IMHO każda gra mogła by mieć przedział trudnościowy od "Banał" po "Bardzo trudne w uj". Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 (edytowane) Edziu jak przypomniałem sobie motyw z jedyneczki gdzie trzeba było chować ciała bo przy końcu 3 alarm i misję szlak trafiał echh coś pięknego . Conviction oczywiście było dobre , miało rzeczywiście inny styl (te wszystkie markery wokoło) ale mimo wszystko te pierwsze części i to wieczne czajenie się w ciemnościach (z 3 świecącymi lampkami hehe) , kwintesencja miodu . MGSy zawsze zaliczałem na normalu , wstyd się przyznać ale za cienki jestem na japońskie hardy heh . Edytowane 17 stycznia 2012 przez dc1982 Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Ja ostatnio maniacze w World of Tanks, po prostu nie potrafię się od tej gry oderwać . Też ostro szpilam w WoT. Teraz miałem przerwę pół roku przez brak neta i tak samo nie mogę się oderwać. Szkoda tylko, że na wyższych Tier'ach już jest cięzko expić i zdobywać kase bez premium. Ale ja na gry 4Free 2 play nie wydaje kasy więc jakoś muszę to przemęczyć. Teraz też odkrywam niektóre gry od nowa bo kompa w końcu po przeprowadzce moge swobodnie do TV 32 podłączać i Dual Shock do łapy a dupsko na kanapę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi