Kruhol 31 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Path of Exile - gra wciąga jak bagno. Polecam. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 To takie Diablo-style co to miało stosunkowo niedawno betę? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 No (pipi) Alan Wake. Nigdy nie widziałem takich efektów świetlnych w grze. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Battlefield 3 I zaraz sprawdzę sobie AC: brotherhood Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Również Alan Wake, zapowiada się elegancko. W międzyczasie pewnie BF3/SC2 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Max Payne Anthologies dwójka to dzieło sztuki <3 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Alan Wake- co za gówno. Bieganie po lasach, cutscenka, bieganie po lasach, cutscenka prywjusli on alan łejk cutscenka, bieganie po lasach itd. Jak na interaktywny serial, to gra ma fabułę cienką jak kartka, jest bardziej liniowa niż Mario (tam były rury), da się to jeszcze wytłumaczyć serialowością gry. Klimat taki sobie, ale nic dziwnego skoro muzyka jest beznadziejna. Na plus dobry pomysl z walką światłem, bardzo dobra grafika, a raczej oswietlenie (swiecenie latarą po krzakach Woooo!). W zasadzie filmowosc gry miejscami wychodzi jej na dobre, czasami przylapywalem sie na ustawianiu kamery tak, aby bylo jak filmie, animacja unikow tez miodna. Gdzie ja miałem łeb, gdy liczyłem na coś pokroju genialnego Fahrenheita aka Indigo Prophecy, którego 1 chapter trzymał za jaja bardziej niż 3/4 sezonu Wake'a. Jam zawiedzion. 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 serio myslales ze to bedzie podobne do indigo? mi to od poczatku wygladalo na kolejny alone in the dark i z tego co napisales wynika ze jest duzo gorszy od niego Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 To prawda, że w Alanie powielany jest schemat rozgrywki (swoją drogą nieskomplikowany). Narazie jestem na 5 roździale i powiem, że zaczyna mi sie podobać, fabuła nabiera sens (wcześniej nie za bardzo, jakby sie usnęło na połowie filmu). Gra jako horror zawodzi w całości, jeżeli chodzi o klimat wydawał mi sie nijaki, ale do pewnego czasu. Nie jest to tytuł dla każdego, po prostu jest strasznie nierówny pod względem realizacji. Przeciwnicy nie straszą, tylko miejscami bawią (te ich odzywki w stylu "jestem dzięciołem !") Fabuła wydaje sie masakrycznie kiczowata, chociaż jak dla mnie po dłuższym obcowaniu naprawde do przełknięcia. Poza tym: Darkness II - Liniowa skryptowa strzelanka, fajnie postrzelać i pomachać mackami, lecz taka do jednego podejścia i na półkę. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 serio myslales ze to bedzie podobne do indigo? Podobny klimat, jakieś nadprzyrodzone moce, tajemnica. Mogli pójść trochę w przygodówkę, zrobić pare zagadek dla oderwania się od łańcuszka cutscenek i biegania po lesie. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 No (pipi) Alan Wake. Nigdy nie widziałem takich efektów świetlnych w grze. Chowa sie przy Dead space 2. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Dla mnie "Alan" to póki co mocne 9/10. Gra prawie idealnie sprostała moim wymaganiom pod względem klimatu, fabuły, gameplayu. Szósty rozdział, jeszcze dwa dodatki - wątpię, że coś zmieni się w ocenie. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 Battlefield 3 Assassin's Creed : Brotherhood Settlers Online w pracy Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Teraz szykuję się na Alana i Cannon Foddera 3 bo Darkness 2 mnie jakoś nie wsysnęło. Cytuj
molly 311 Opublikowano 28 lutego 2012 Opublikowano 28 lutego 2012 world of warcraft :3 ale tylko czasami! Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Dirt 3 (bo nareszcie mogę sejwować)a jak już się najeżdżę to obowiązkowo Alan Wake Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 marca 2012 Opublikowano 3 marca 2012 Marvel: Avengers Alliance najlepsza gra fejsbukowa w historii gier fejsbukowych 2 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 W sensie, że co....Uplay? W jakim niby stopniu to przeszkadza? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 To jak chcesz grać w TERĘ jeżeli dostęp do netu to taki problem? Dwa, nie bardzo kumam jak w 2012 net może stanowić problem. Nie mam ani jednego kumpla, który by miał problemy odnośnie tego.... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Lucek ma dużo takich kolegów, co kiedyś starał się mi udowodnić Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 mam znajomego, który mieszka w dolinie za górami, za lasami - nie ma internetu, bo nie ma tam infrastruktury a jedyne co działa to jakieś blueconnecty inny znajomy pracuje na tirach - internet niby ma ale też blueconnect sam jak jadę na jakieś szkolenie/konferencję to internet mam tylko via tether więc i tutaj z grania nici jak Twoi znajomi Edku siedzą w domu, w środku miasta, to nie ma się co dziwić, że nie mają problemów z dostępem do internetu Cytuj
scuff 463 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Nie mam ani jednego kumpla Od kilku dni pierwszego red alerta mecze Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 marca 2012 Opublikowano 4 marca 2012 Nie, ja po prostu nie znam nikogo kto grywa na wyjazdach/konferencjach etc. Granie kojarzy mi się z wygodą, a jazda pociągiem czy autokarem wygodna nie jest Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Może jestem jakoś dziś zbyt łagodny, ale Finch dostał bana na pisanie na 3 dni + 20 % . Prosimy nie chwalić się piraceniem, bo nie tolerujemy tego. Obiecuję być bardziej surowy następnym razem. Stona, btw. wystarczyło tylko raportować, bez prywaty. Dlatego Ciebie też przywołuję do porządku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi