Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Gry nie są przereklamowane - to ludzie sobie wyobrażają nie wiadomo co. Wystarczy na trzeźwo podchodzić do wszystkiego Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 I kupować gry na promocjach Codziennie niezmiennie BF3 po multi Settlers online Hard Reset powolutku Czasami WH40K retribution Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Wiem, że gry nie są przereklamowane ale po ocenach 9/10 spodziewałem się czegoś więcej.A w grach nie liczy się dla mnie grafika a klimat, miód i innowacyjność. Też mnie kusi te BF3 ale na moim sprzęcie mogę zapomnieć (i3 + 550ti przybywaj ...) a w taką ładną graficznie gierkę grać na low to profanacja. A w robocie jak na złość wszyscy w robocie w szatni nawijają o tym multi Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 BF3 ma to do siebie, ze nawet na low wygląda bardzo przyzwoicie. Nie tak jak większość tytułów gdzie Low od High dzieli 10 lat rozwoju gier. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Ale na moim super procku multi i tak nie ma co nawet na low zaczynać bo by była masakra przy ostrej zadymie. Dobrze, że Gacuś śmiga w 720p na ultra. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Stona! Nie zaczynaj! Już to przerabialiśmy X stron temu ;p Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Nie rozumiem co jest śmiesznego w sformułowaniu "śmiga" wiem, że każdy ma inną powiedzmy miarę płynności wyświetlanej grafiki. Oczywiście dla ciebie Stona musi być pewnie bite 60+ klatek.Mi wystarczy ponad 25 klatek byle była to w miarę stała liczba. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Stona ze swoją pensją TP ma pewnie najlepszy komputer wszechświata. 1 Cytuj
marjano 161 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Stona ze swoją pensją TP, majac blizej do 30 niz 20 i mieszkajac z rodzicami, ma pewnie najlepszy komputer wszechświata. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 Masa ludzie na tym forum ma bliżej 30 niż 20 i mieszka z rodzicami :> Ba, mam kolegę lat 32, który mieszka z matką bo kobieta nie jest w stanie się zbytnio sobą zajmować po ciężkim wypadku samochodowym... no ale koleś jest zapewne nerdem grubym i mieszka w piwnicy według większości - norma... Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 (edytowane) Stona mieszka z rodzicami, zabiera im emeryturę/rentę itd. A tak naprawdę to ich zjadł. Więc w sumie mieszkają z(w) nim. Poza tym on kradnie części z serwerowni, ale o tym chyba miałem nie mówić. Próbowałem zacząć grać w LoL'a, ale to nie jest gra dla mnie. Nie jestem w stanie sprecyzować o co chodzi, ale nie podeszła mi ta gra. Gram sobie w BG1 i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że w grach nie liczy się grafika. Edytowane 18 marca 2012 przez Shankor Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 18 marca 2012 Opublikowano 18 marca 2012 (edytowane) No offence here, Waka Waka.... ...ale życie nauczyło mnie jednego - każdy kto mówi, że grafika się kompletnie nie liczy podlega pod jedną z dwóch kategorii: a) konsolę kupił pół roku temu bo była za droga; na dzień dzisiejszy ma 4 gry więc jemu nie potrzeba nowej generacji, bo i tak nie kupił by jej przez kolejne 10 lat, mimo, ze niektóre gry musza być okrajane i konsole ledwie ciągną b) inwestowanie w kompa to również za droga rzecz I nie chodzi tutaj o wydawanie 2k co pół roku na kompa, kupowania konsoli w dniu premiery i nowego TV co roku. To jest przesadyzm, który bije z wypowiedzi niektórych ludzi. Jak by się grafika nie liczyła to byśmy wciąż grali w gry tekstowe, a nie inwestowali masę kasy w "CzyDe". Ja tam pikseli nie liczę, nie fapię przy FPSach i efektach świetlnych, ale jest maaaaaasa gier, które kocham pełnym sercem, a się do nich nie zmuszę choćby nie wiem co. BG to jedna z owych serii. Odpadam po 10 minutach. [EDIT] A LoL to niestety taka gra, ze żeby mieć z niej fun to trzeba najpierw pograć ze 2 miesiące by się jej "naumieć". Edytowane 18 marca 2012 przez Kazuun Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Jakiś ty czepliwy Edek. Grafika się nie liczy, jeśli gra ma podparcie w solidnej grywalności. I nie przekonasz mnie, że jest inaczej. Diablo 2 przy premierze miało brzydką grafikę, a jednak odniosło sukces. Dragon Age 2 miało brzydką grafikę, a jednak... ups, zły przykład. Grafika liczy się w nowych grach fpp. Większość jednak (tak jak ty!) przykłada większą wagę do oprawy i dlatego też cały czas technologia idzie do przodu. A poza tym gram też w Angry Birds Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 (edytowane) Grafika się nie liczy, jeśli gra ma podparcie w solidnej grywalności. I nie przekonasz mnie, że jest inaczej. Diablo 2 przy premierze miało brzydką grafikę, a jednak odniosło sukces. Mówisz, ze Diablo miało zła grafikę w dniu premiery. Ja mówię o grze która ma 14 lat. Czujesz difference? D2 nie miało brzydkiej grafiki. Tak samo jak nie ma jej D3, co ludzie starają się jednak usilnie udowodnić. Podobnie WoW i wiele innych gier. Grafika liczy się w nowych grach fpp. Większość jednak (tak jak ty!) przykłada większą wagę do oprawy i dlatego też cały czas technologia idzie do przodu. Jak by tak było to bym raczej nie odpalił ostatniej Alicji, a jednak uważam, że gra zjada wiele innych, o wiele ładniejszych gier. Grafika się nie liczy, tak bardzo dla mnie, ale mam w tym jakiś limit i niestety gry mające te 10+ (give or take) lat już niestety odpadają. PS: Technologia CzyDe sux, więc... ;p Dragon Age 2 miało brzydką grafikę, a jednak... ups, zły przykład. DA2 nie miało brzydkiej grafiki, miało inny styl po prostu. Tak samo jak Borderlands czy Prince of Persia z bodajże 2008 roku. DA2 miało zupełnie inne problemy, but I see what You did there A poza tym gram też w Angry Birds http://www.youtube.com/watch?v=_dErAZL1Hr8&feature=relmfu ? xD Edytowane 19 marca 2012 przez Kazuun Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 (i3 + 550ti przybywaj ...) a w taką ładną graficznie gierkę grać na low to profanacja. A w robocie jak na złość wszyscy w robocie w szatni nawijają o tym multiJeśli mowa o karcie za ok 500pln to lepiej zainwestować w HD6790 albo GTX 460. Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Nówka 550ti od Asusa jest po 420zł a w sklepach już raczej 460tek nie ma. Ja gram głównie teraz w rozdziałce 720p na TV 37" to do tego starczy 550ti bo na monitorku odpalam tylko to w co się na padzie nie da grać a nawet i na moim sprzęcie np NBA 2k12 i PES 12 działają dobrze w 1680x1050 z max detalami . Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Mause effect 2 - wczuwa przed trójką. Oczywiście gra działa lepiej niż jedynka, o wiele lepiej. Zastanawiają mnie DLC w postaci nowych broni, zbroi - oczywiście wszystkie statystyki idą w górę, a przeciwnicy nagle padają jak na easy. Na chvj to komuś? Fun z gry spada o 60%, wywaliłem to ścierwo. Sama gra wypasik, klimat, inteligentne dialogi, wciąga mnie FABUŁA jak na grę RPG(jednak niepełnoprawną) przystało. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Zastanawiają mnie DLC w postaci nowych broni, zbroi - oczywiście wszystkie statystyki idą w górę, a przeciwnicy nagle padają jak na easy. Na chvj to komuś? To po co w ogóle to DLC kupowałeś o.O ? Cytuj
Suavek 4 673 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 To po co w ogóle to DLC kupowałeś o.O ?Mógł kupić kolekcjonerkę/digital deluxe, tudzież inną edycję zawierającą DLC w zestawie... Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Arkham City skończone teraz chyba powrócę do SC Conviction. W między czasie dalej World of Tanks i Elsword przeplatane PESem i NBA. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 rome total war przed odpaleniem nowego shoguna Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Dungeon Siege 3 pc na padzie. Nie wiem co ludzie chcą od tej gry. Ona jest za(pipi)ista! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi