Gość Szprota Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 A ja "starocie": -Fallout 1-na GOGu dawali za darmo więc skorzystałem -Farenhait -Sanitarium -Interstate 76 Gry choć stare,ale nadal bardzo dobre i godne polecenia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Trylogie zapomnianej już serii Aquanox (co zabawne nie zaczynając od Archimedean Dynasty, bo z nim to sie narazie bije o możliwość uzycia myszki - -). Trójeczke mogliby zrobić ;/ Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Błędy to jedno - są w każdej grze w mniejszym lub większym stopniu, ale ciężko uwierzyć w owe "polecenie" gdy 3 linijki wcześniej sam twierdzisz, że balans zaczyna się psuć, a na arenę wkracza "pay to win" :confused:Pay-to-win jest to tylko z nazwy, co też zaznaczyłem. Nie ma w tej grze póki co nic, co dałoby graczowi perfidną przewagę w walce za pieniądze. Okręt darmowy nadal ma szanse z okrętem "płatnym", a polityka Cryptic do tej pory polegała na tym, że te drugie posiadały jakieś dodatkowe (w dodatku opcjonalne) zabawki. Dopiero niedawno w grze pojawiły się dwa okręty, których przewaga na maksymalnym poziomie polegała na otrzymaniu dodatkowego slotu na konsole (czyt. modyfikatory lub zdolności specjalne). Nie jest to nic na tyle wielkiego, co by wprowadziło całkowity dysbalans tudzież inny "I WIN" button, ale lekka burza wokół tego była. Znawcą MMO nie jestem, ale tak oglądam ostatnio trochę MMOGrindera, to mimo wszystko uważam, że STO i tak jest dość dyskretne w tej kwestii. Ot chociażby brak tu rozwiązań z popularnego ostatnio World of Tanks, pokroju "złotej" amunicji, tudzież jakichś ewidentnie przepakowanych czołgów i dopuszczania do starć graczy o różnych tierach. Także STO na chwilę obecną stawia bardziej na rozgrywkę co-op, podczas gdy PvP jest (niestety?) trochę niedorobione, nie tyle w kwestii balansu, co ogólnej organizacji. Ma się to zmienić podobno w kolejnych miesiącach wraz z kolejnym dużym updatem poświęconym flotom (gildiom). A propos MMO Grinder, można sobie obejrzeć, sami zdecydujcie czy jest to dla Was, czy też nie. Ja nikogo zmuszać oczywiście nie będę, ale grę polecam pomimo swych niedociągnięć, tym bardziej, że jest całkiem darmowa (jak już wspomniałem, żadnych limitacji właściwego contentu), a i przy odrobinie "pracy" można się dorobić itemów z c-store nie wydając ani złotówki. http://mmogrinder.net/2012/02/19/star-trek-online-episode-15/ Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Złapałem bakcyla na rougelike Takie Dwarf Fortress czy Rouge Survivor niszczą ME3, AC:Revelations i reszte tego przehajpowanego gówna Hehe, ja z kolei śmigam w Powdera - taki konsolowy RL, co powstał jako homebrew na GBA, potem przeniósł go gościu na DSa, PSP i parę innych platform. Tyle, że ja gram na PSP... Niestety, portu NetHacka chyba nie mogę ogarnąć (sterowanie niedostosowane pod kieszonsolkę?). Może jak posiedzę... Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Max Payne- niesamowita gra- klimat wciąga i nie puszcza łatwo. Część trzecia robiona przez R* gameplayowo będzie na poziomie, ale jeśli chodzi o właśnie klimat to będzie nieporównywalnie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Max Payne- niesamowita gra- klimat wciąga i nie puszcza łatwo. Część trzecia robiona przez R* gameplayowo będzie na poziomie, ale jeśli chodzi o właśnie klimat to będzie nieporównywalnie :confused: No ja się szczerze obawiam, że to może być bardzo dobra gra, ale niestety nie będzie to już MP Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Nareszcie na nowym kompie mogę się cieszyć GTA 4 i przejść jeszcze raz na spokojnie. Akurat wystarczy do czasu wyjścia nowego Max'a , Far Cry i Diablo. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Football Manager 2012 nie ma mnie dla nikogo przez kilka dni/tygodni/miesięcy. Cytuj
art100 30 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Tak jak kolega wyżej Battlefield3 no i w związku z premierą Wiedźmina 2 na Xbox360, męczę Wieśka na PC - edycja rozszerzona. CD Projekt odwalili kawał dobrej roboty. Głosy i dialogi dobrane bardzo dobrze. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Binary domain - póki co bardzo przyjemnie, czuć moc strzałów, jest dosyć trudno(a to początek gry), system rozmów z kompanami, także na plus. Klimat oraz fabuła, która MAM NADZIEJE wskazuje na coś głębszego, wejście w relację znaną z łowcy androidów. Of course nie oczekuję RPG'a. Optymalizacja na poziomie. Będzie w co pogrywać w majówkę. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Saga Gothic, aktualnie pierwsza część w natarciu Cytuj
Gość ako Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Race 07, kilka dni przerwy od BFBC2 Cytuj
CeHa 6 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Drugi raz próbuję skończyć GTA4. Dawniej przez słaby sprzęt nie ukończyłem z nerwów a teraz już mnie trochę nudzi ale trzeba się sprężyć bo Diablo i Max 3 się zbliżają. Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Skończyłem Diablo 1, teraz czas na dwójkę. Nie tykałem tej serii od jakichś 5 lat, ale dalej gra się świetnie. Byle do 15ego! Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Portal 2, Community Test Chambers. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Risen 2 - fpytke się gra, nie spodziewałem się niczego po tej grze, a tu proszę miłe zaskoczenie. A pon/wt DIABOLO TRZY! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Próbuję grać w Portal 2. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Zuodziej! W pracy > Settlers Online W domu > BF3 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Od jakiegoś czasu cisnę tylko dwie gry. Online TF2, offline Plants vs Zombies Ale przymierzam się do Rome:TW. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Oczywiście Maksio 3 - strasznie zasysająca, urzekająca gra. Dawno nie widziałem tak uszczegółowionych lokacji, ostatnio był to nowy Batman i Bioshock. Czasem łażę po jakieś przez dłuższą chwilę i patrzę jak reaguje na ostrzał, a kompan czeka i krzyczy(albo sam Max mamrocze). Czysty miód, który na hardzie jest dosyć wymagający, GINĘ! co w dzisiejszych czasach jest jednak jakimś ewenementem. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Oczywiście Maksio 3 - strasznie zasysająca, urzekająca gra. Dawno nie widziałem tak uszczegółowionych lokacji, ostatnio był to nowy Batman i Bioshock. Czasem łażę po jakieś przez dłuższą chwilę i patrzę jak reaguje na ostrzał, a kompan czeka i krzyczy(albo sam Max mamrocze). Czysty miód, który na hardzie jest dosyć wymagający, GINĘ! co w dzisiejszych czasach jest jednak jakimś ewenementem. A jak performance, bo sprzęt co zalecał Rockstar to........ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi