Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Deadly 30 Polecam właśnie ograłem kilkanaście minut i jestem zachwycony, gra ładnie uczy pokory i ostrożności. Za dnia wychodzimy i eksplorujemy otoczenie zbierając złom do budowy/reperowania barykad przed zombiakami, a w nocy bronimy się. W trakcie zbieramy dwójke towarzyszy którzy nam pomagają w natarciu. Giera ma całkiem ciekawą kreske <tak jak wszystkie filmiki Gonzossm'a - którego polecam "dzieła" na YT>. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 (edytowane) -Darksiders 2 to chyba jeden z najgorszych portów na PC (na pierwszym miejscu jest Resident Evil 4...koszmar) ale mimo wszystko gra sie przyjemnie... Edytowane 1 lutego 2013 przez MysteryGaz Cytuj
lmz 48 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Borderlands 2 - ale mnie niemiłosiernie w(pipi)ia system sejwów. Nosz (pipi), nie każdy ma czas na nerdzenie przed kompem po kilka godzin. Co to za konsolowe (pipi)?? Lubię włączyć gierkę na kilkanaście minut, a w tej grze to bez sensu... Chyba odpuszczę. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Nie tyle wina gry, bo jesteś chyba pierwszą sobą która narzeka na save'y w BL2 z jaką się spotkałem. Raczej konflikt odpalania gry z open world gdy się ma kilkanaście minut czasu. To jest kinda pointless. Cytuj
lmz 48 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 (edytowane) Wystarczyłoby mi, gdybym mógł rozpocząć grę przy tych savepointach, tak jak zaczynam gdy mnie zabiją, a nie od początku poziomu za każdym razem. Edytowane 2 lutego 2013 przez lmz Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Kończę pomału Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. Nie tak dobra jak Butcher Bay ale kilka fajnych momentów i etapów ma. Cytuj
django 549 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Po przeczytaniu pierwszego tomu "Wiedzmina" postanowilem wrocic do zaczetej gry. Zdycham na bagnach jak smiec przez te pnącza, wczoraj chyba godzina grania poszla sie (pipi)ac ehh... (tak wiem, jaskolka, agni i silny). Strasznie powolna ta gra, dziwne ze wczesniej tego nie zauwazylem. Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 DoW 2 Retribution po raz drugi w coopie - wbrew powszechnej opinii i wszystkim recenzjom to chyba najlepsza kampania ze wszystkich Dawn of Warów. Mam zamiar w końcu zacząć Wiedźmina 2 i Deus Exa które kupiłem chyba z rok temu, luty w większości wolny to może zdążę przejść. Dungeonland - pograłem póki co tylko godzinę - dwie, granie z 3 znajomymi jest OK ale liczne bugi już nie ;/ Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 (edytowane) Seria Mass Effect - jedynke kupilem jakos ponad rok temu, robilem podejscia ale mnie nie wciagnela. Dopiero ostatnio poczulem "natchnienie" i wsiaklem. W zasadzie jedynke wciagnalem nosem, teraz gram w ME2 i jak skoncze to biegne do sklepu po ME3. Swietna seria i tak dlugo lezala pod moim nosem Maly OT, widzialem w necie jak ME2 zostal juz wydany przez EA jako Classic, ale wogole nie widze tego po sklepach we Wrocku ( co jest grane? ) OT2 - XCOM na PC tez zniknal ze sklepowych polek, szykuje sie rowniez jakies "extra klasyczne" wydanie? Edytowane 3 lutego 2013 przez genjuro Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lutego 2013 Opublikowano 3 lutego 2013 Mowa o nowym XCOMie? Tym z wrzesnia czy tam października? Wątpię. Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Skończyłem Legends Of Grimrock, 11 godzin na Easy (Normal mnie zniszczył, chyba staję się casualem ;/), świetne zagadki (poza kilkoma aż nazbyt "oldskulowymi") i klimat, zaskakujące ostatnie levele, ciekawe lore... Zdecydowanie warto było wydać te 2 euro ;] Cytuj
matcz 10 Opublikowano 10 lutego 2013 Opublikowano 10 lutego 2013 Borderlands 2 - ale mnie niemiłosiernie w(pipi)ia system sejwów. Nosz (pipi), nie każdy ma czas na nerdzenie przed kompem po kilka godzin. Co to za konsolowe (pipi)?? Lubię włączyć gierkę na kilkanaście minut, a w tej grze to bez sensu... Chyba odpuszczę. Zgadzam się, system save'ów w Borderlands 2 to jakaś masakra. A ostatnio na pececie gram w Red Orchestra 2 i Guild Wars 2. Polecam RO2. Fajne jest w tej grze to, że zmusza do planowania każdego posunięcia. Granie "na pałę" kończy się dramatycznie. Cytuj
Gość Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) Jako konsolowiec zatwardziały moja druga gra na PC to po Football Managerze, Dead Space 3. Zakupiłem nowego laptopa i z ciekawości sprawdziłem combo pad od PS3 + obraz przez HDMI na TV + 200 PLN w kieszeni za DS3 w wersji na PS3. Grę puściłem na very high i działa pięknie jak po maśle płynniutko. Graficznie wygląda ko-za-cko i to mnie właśnie najbardziej zajarało i zaskoczyło. Edytowane 11 lutego 2013 przez Gość Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) 200 zł - 130 zł = bliżej 70 zł w kieszeni ale i tak taniej, true Edytowane 11 lutego 2013 przez Kazuun Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Może Aem kupił "wersje cyfrowa?" Cytuj
Dante 454 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Nowe DLC do Skyrim. Pierwsze kilka minut to cudowny powrót do czasów zagrywania się w Morrowinda (architektura). Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Tłukę BF3 na multi w każdej wolnej chwili do momentu aż mnie nie wqrwi ..... między czasie (bardzo sporadycznie ) SC2:LoW ... a szkoda bo gierka fajna ale przegrywa z durnym BF3 Cytuj
Gość Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) Jakby nie było - i tak jest taniej Edytowane 12 lutego 2013 przez Gość Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) między czasie (bardzo sporadycznie ) SC2:LoW StarCraft 2: Liberty of Wings !! Edytowane 11 lutego 2013 przez Kazuun Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Lings? No to już wiemy kim grywa kolega Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 (edytowane) Gram sobie w tego DS3 i ogólnie jestem baaaardzo zaskoczony jakością oprawy A/V! To teraz tak mogą wyglądać gry?! Naprawdę bardzo jaram się oprawą, grą świateł, rozdziałką i teksturkami. Przełączyłem się nawet z TV LCD na ekran mojego laptopa, coprawda zamieniłem 32" na 15", ale obraz wygląda wprost kapitalnie. Ogromne zaskoczenie i zajawka jednocześnie. Edytowane 12 lutego 2013 przez Gość Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 Wsiąkłem w XCOM: Enemy Unknown. Kusi mnie zagranie od nowa w trybie IRON(permanentne decyzje). Jak stanieje to pewnie kupię jeszcze raz w wersji na PS3. Świetny szpil. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi